20 Eylül 2008

Raul mu Higuain mi?

Real Madrid forvetinde Van Nistelrooy'un yanında kim oynamalı? Raul mu Higuain mi? Anketi Marca'da gördüğümde bu soru taraftara sorulur mu;%90 Raul çıkmıştır dedim. Devir değişmiş. 60 bin okuyucu oy kullanmış. "%81 Higuain oynasın" diyor. Bunu da gördük...

35 yorum:

oKs dedi ki...

Gerçekler sızlatıyor kalbimin tam ortasını.... Bayrak adam Raul

31 ligas y 11 eurocopas dedi ki...

Los madridistas siempre querremos a Raúl, es y será muy grande, pero es evidente q los años no pasan en balde y no debería de estar jugando siempre, hay q dejar paso a los q vienen detrás, y porque le admiramos, no queremos verle arrastrándose por los campos de fútbol sin dignidad, siendo objeto de la chusma antimadridista acomplejada q tanto berrea. ¡Viva Raúl! ¡Hala Madrid!

Koyu Çay dedi ki...

marcada degilde sanki arjantinde yapılmıs bir ankete benziyor

31 ligas y 11 eurocopas dedi ki...

Raúl sigue siendo el número 1, yo apuesto por él, marcará y lo hará como el año pasado, que lo hizo hasta de falta.
Que injusticia, con todos esos buenos momentos que nos ha dado Raúl; esos remates con la espinilla o con el c.u.l.o de rebote que tanta magia han aportado a nuestro glorioso club (no habíamos visto nada igual desde la época de Hugo Sanchez). Además, con el sacrificio que ha hecho por el club (un promedio de 4,5 goles en los últimos 4 años y aún así no ha renunciado a su ínfimo sueldo de 12 millones de € anuales). No tenemos consideración.

¡¡QUE INJUSTOS SOMOS!!

31 ligas y 11 eurocopas dedi ki...

ahora solo falta que schuster lo vea

31 ligas y 11 eurocopas dedi ki...

realmente. Raúl enviar un lote de hombre de Madrid. ronaldo portillo soldado anelka. y Raúl sólo 31.

di stefano. he had send didi. why? because real madrid has a spirit. didi brazilian player legendary but hasn't got real madrid soul.

robinho isnt a real madrid player. didi isnt. cruyff maradona couldnt play in real madrid. because they arent enough to play in madrid.

morientes dedi ki...

Vefasızlığın bu kadarı. Üzüldüm hakkaten :(

H. İbrahim Andiç dedi ki...

neden bilmiyorm ama bende higuain'den yana oyumu kullanırdım. Raul'u sevmedigimden mi ? hayır, kim sevmez öyle bi kaptan'ı. Galiba avrupa ve ligdeki en büyük rakipleri teker teker wonderkid'lerini sahaya sürüp , genc yıldızlar transfer ederken, madrid'in , saviola vakasından beri tek wonderkidinin drenthe olması. (atladıgım varsa düzeltiniz lütfen)

revenant dedi ki...

her aşk bir gun bitermiş.bunu barcelona-ronaldinho orneginde gormustuk daha once..o yuzden uzuldum ama şaşırmadım.

oumar dedi ki...

real madrid taraftarı değildir onlar ((:

bende semih' in yerine ilhan parlak oynasın istiyorum mesela...

neverLander ® dedi ki...

ramon "hala r.madrid" mi demiş bana mı öyle geliyor?

Emir dedi ki...

raul hala en büyük futbolculardan biri, higuain de ii de raul'un yanında higuain kim ya:)

aleszanardi dedi ki...

ahmet dursun seba gitsin vefasizligi kadar uzuntu verici

Adsız dedi ki...

Anlaşılan bir sen, birde Ramon kalmış Raul'u destekleyen.

oralardaniyivurur dedi ki...

yazıklar olsun..

kadimkishi dedi ki...

Sanırım Ramonun da dediği gibi Real de bir Hakan Şükür sendromu yaşanmakta... :(


Ramón hi!,
Creo que (nosotros, los seguidores de Galatasaray) son fáciles de entender usted. Sólo porque hemos tenido Hakan Şükür. Y los problemas de un gran delantero y un gran nombre de un clup siempre se puede tener grandes problemas con los años.

ten cuidado

Ortega dedi ki...

Bocalılar Diego varken, Riquelme'yi birinciliğe taşıdıkları gün taraftar anketleri yalan olmuştur benim için.

0merta dedi ki...

Belkide R.Madrid taraftarının büyük transferlere Raul'un engel oldugunu düşünmeleri buna neden olmuştur ..

sinan dedi ki...

Ramon ne demis biri tercume edebilir mi? Merak ettim dusuncelerini Raul hakkinda.

erdemkursat dedi ki...

futbol da vefa deyince hep şenol güneş in 2002 de ısrarla hakan şükür ü oynatışı gelir aklıma, öyle bir açıklaması da vardı sanırım...

31 ligas y 11 eurocopas dedi ki...

kadim..........
your spanish is good. everyone know spanish here. very well

estoy de acuerdo. pero hay diferencias. en primer lugar sé Hakan de galata..... (inter de Milán). él es 40 años.
Raúl es el 31.
Algunos jugadores son especiales. seguidores ven en ellos lo que quieren hacer en el campo.


no soys nadie PUTA BARCELONA

L.E.N. dedi ki...

Biri bana Higuain 'de göremediğimi gösterirse cidden mutlu olacağım.

Higuain 'i Serhat Akın 'dan daha farklı kılan nedir ? Ortak özelliklerinin Higuain 'de daha yüksek ve şahsın Arjantin menşei olması mı ?

Bu adam(lar) golcü değiller mi ? Yerlerde sürünen bir şut tekniği niye fiziksel bileşenlerin ardında kalıyor bir golcü için ? Fatih Terim, biz farketmden La Liga 'da da bir takımı "koşooolum !" diyerek farklı şampiyonluklara taşıdı da o ülkenin de futbol mentalitesini "koşoolum!"a mı sabitledi ? Ne ara yaptı bunu ?

Higuain gerçekten golcü müdür ? Bana futbol dersi verin; sarkazm yapıyorsam sonum "bu sezon bambaşkayım" diyen Hasan Şaş 'a benzesin.

a.c. sedef dedi ki...

madrid'de noliy yaw :D

ramon şöyle demiş:

raul şimdiye kadar real'den birçok oyuncunun ayrılmasına neden oldu.ronaldo , portillo , soldado , anelka...ama daha sadece 31 yaşında.

di stefano da didi'yi takımdan uzaklaştırmıştı.neden?çünkü real madrid'in kendine has bir ruhu vardır.didi efsanedir ama real madrid ruhuna sahip değildir.

robinho mesela bir realli değildi.didi de değildi.cruyff ve maradona da real'de oynamadılar.çünkü yeteri kadar iyi değillerdi(peh peh peh egoya bak!)

bu son yazdığı

ikincisinde raul'un real için yaptığı fedakarlıklardan , ne kadar büyük bir oyuncu olduğundan hugo sanchez'den sonra real'in gördüğü en önemli futbolculardan biri olduğunu söylemiş.

ilkinde de raul'un real için vazgeçilmez olduğundan bahsetmiş.

anket öyle demiyor ama...

fabrizio dedi ki...

arkadaş demek ki her sembol oyuncu gün geliyor, taraftarın gözünden düşüyor. Bakınız Hakan Şükür. Gerçi nerde hakan nerde raul. Biri kariyerinin sonunu kaos, ego ve formsuz tamamlarken diğeri halen takımın bir parçası. ne egosu var ne de form sorunu. Ancak bu anktette gösteriyor ki artık taraftar kariyerinin sonundaki oyuncuya pek de sıcak bakmıyor.

onuraul dedi ki...

üzüldüm..
buruldum..
yıkıldım..
içlendim..


yazık.

pisicik dedi ki...

olay higuain ya da bir başkasıyla ilgili değil. raul belki şimdi banko oynar, ama iki-üç sene sonra real madrid gibi bir takımda kendisinden daha yetenekli, diri oyuncuları yedek bırakması beklenmemeli. zaten son 6-7 senedeki hakan şükür gibi bir raul'un bir sezon oynaması bile raul efsanesine büyük gölge düşürür bence.

o yüzden bu sezon da formsuz olduğu zamanlarda raul yerine higuain'in oynaması(ki bana göre kaliteli topçudur), raul'dan bir şeyler alıp götürmez, aksine gözümüzdeki raul resminin zedelenmemesine yardımcı olur.

raul gibi büyük klüp efsanelerinin de futbolu hala dünya klasında top oynarken bırakması, en şıkı olur.

emrah dedi ki...

higuain raul'un sağ bacağı olamaz.yazık.

aşkın dedi ki...

Gören de Raul intihar saldırısında hayatını kaybetti zannedecek.Adam altı üstü yedek bırakılıyor, taraftar da takımın menfaatini düşünüyor.

genc irisi dedi ki...

çok ilginç bi anket olmuş tv de yayınlanan real maçlarını kaçırmamaya çalışırım genelde higuen e de fm den bi ilgim olduğu için(diğer gençlerede olduğu gibi) özellikle dikkatle izlerim ama şimdiye kadar hiç bi zaman topu alışında vuruşunda paslarında o raul da ki kaliteyi rahatlığı görememişimdir tamam kötü topçu değildir raul da 10sene daha oynar denemez ama %18 de çok saçma bi oran olmuş

Barizzio dedi ki...

Raul'un "puta barça" cümlesini kaldırabilirseniz, blogunuza daha fazla yakışan bir hareket olur bunu post etmekten..
Aman hocam, türkçe yapılsa olay yapardık bu hareketi..

Çetin Cem dedi ki...

oo sanki raul kovulsun denmiş herkes yıkılmış ölmüş bitmiş yahu :) abartmayın bence bu kadar. biz de "hakan otursun ilhan oynasın," "ümit karan oynasın" demedik mi? fowler baros'un, shearer ameobi'nin yedeği olmadı mı? raul de dönem dönem kulübeden gelip oynamıştır, kimi dönemler öyle hizmet vermiştir. şimdi higo formdaysa o oynasın, bunda yanlış bir şey yok bence. eğer hierro vakası gibi bir şey olsaydı ben de vefadan dem vururdum ama sembol oyuncunu kayıtsız şartsız en başa yazmak değildir ki vefa.

bu arada düşünmemiştim ama barizzio'nun dediklerine de katılmadan edemedim.

serkan dedi ki...

böyle bir sonuç için daha çok erken değil mi? ...geçen sezon yapılsa bu anket tam tersi bir sonuç çıkardı bence..e aradan geçen 5-6 resmi maçta ne değişti? higuain çok mu efsane oldu? raul çok mu sıçtı? çok garip bir sonuç gerçekten..

@ramon
sanches, raul, hierro => real legens

apaç dedi ki...

geçen seneyi çık, raul 5 senedir top oynamıyor zaten.

bence gayet kabul bir anket. neden bu kadar ses getirdi, anlamış değilim.

neverLander ® dedi ki...

ramon hola,

Hakan usted dice es de 40 años, pero que está mal. que es de 37. Sólo quería corregirlo.

ten cuidado

varol döken dedi ki...

real has got no soul just money... not playing in real madrid doesn't decrease the value of cruyff, didi, ronaldinho etc...

u don't have to like barcelona or any other team but u have to respect my dear friend ramon!

(tutmalıydım tutamadım kendimi:)