17 Eylül 2008

Şampiyonlar Ligi #1/2

Şampiyonlar Ligi'nde ilk haftanın lideri 3 galibiyet, 1 beraberlikle İspanyollar. İlk 2 gün ikide iki yapan İngilizler 2. günü 2 beraberlikle geçtiler. Arsenal'e Kiev deplasmanı ters geliyor demek ki. Son dakikada beraberlik golünü attılar. Porto 3 puana rağmen bu tempoyla Arsenal deplasmanında darmadağın olur. Cristiano Ronaldo'nun sakatlıktan dönüp son 30 dk oynadığı maç Villarreal ile 0-0. Nihat ve Rossi'nin yokluğunda iyi sonuç. Fiorentina tecrübesiz mi diyeceğiz şimdi? Lyon deplasmanında 2-0 öne geçip ancak bir puanla döndüler. Juventus'da işi yine Del Piero bitirdi muhteşem bir frikikle. 2010'da Premier Lig'de oynamak istiyormuş. Paranın kokusu işte. Bayern Munih, S. Bükreş deplasmanında galip ve Real Madrid bu sezon ilk kez bir resmi maçta gol yemedi. Bate Borisov forvetini durdurabildiler! Haftanın takımı Atletico Madrid. Hayalkırıklığı ise Roma. Haftasonu maçlarında bakalım bu 32 takımdan kaçının nefesi kesilecek lig maçlarında?

9 yorum:

Çetin Cem dedi ki...

lyon'un fiorentina'ya attığı ilk gol ilginç. tartışılası.

Covani dedi ki...

Abi bu fotoğrafta bahis reklamı yapıldığı için bloklanmasın sayfalar? :S

Mr.Eko dedi ki...

Aynı posttan 2 tane görünüyor bende bilginize..

Hayatımız Futbol dedi ki...

villarreal'de SENNA;CAZORLA,LLORENTE ve FUENTES maça yedek başladı
CAZORLA ve LLORENTE oyuna sonradan girdiler ama SENNA oynamadı

mre dedi ki...

Bu Del Piero insan değil. Torunlarım da gollerini seyredecek diye korkuyorum. Juve'den haz etmesem de bence orada kalsın. Onu Juve ve İtalya milli takımı dışında herhangi bir formada görmek tuhaf olur.
Para konuşur da İngiltere'ye giderse 2 sene oynayıp menajer olur orada.

pvdElectro dedi ki...

@Cetin Cem
Tartışılması gereken Benzema'nın ofsaytta olması ise çok ince bir çizgi var hakemin yanılmış olması çok çok normal çok yanıltıcı bir pozisyon geriden hareketleniyor ancak ayaktan çıktığında ofsayt gibi görünüyor. İkinci pozisyon için konuşmuyorum bile.

Çok entresan maçlar olmadı bana göre ilk maçlar.
Roma'nın mağlubuyetle başlamış olması (Cluj kim yaa lafları hala akıllarda), W.Bremen gol atmadan bir hafta geçirmesini (Anorthosis neyin peşindesin be ) saymassak şayet. Guruplara bakıldığında göz önündeki maçların başşında bana göre Fenerbahçe-Arsenal, Arsenal-Fenerbahçe maçı var.

Hayırlı işler..

ynwa dedi ki...

lyon'un ilk golde yaptığı ayıptır, hani adam yalandan yatsa neyse dicem de herif başına darbe aldı yahu, yığıldı kaldı; nerdeyse bir dakika yerde yatıyor. hadi lyonlu'lar atmadı topu dışarı da ordaki solaryumcu hakem napar acaba ? maçtan sonra görmedim demiş. e yuh be! zaten nasıl oluyor da bu frojdfelt denen herif bu kadar önemli maçları yonetiyor anlamış değilim.

ribery11 dedi ki...

Şimdiden Fiorentina-Lyon maçına konsantre olmak lazım.
Aalborg'u da unutmayalım,Cluj ve Anorthosis'in yanında.Kalecileri bir de penaltı kurtardı.

Fitah Tencur dedi ki...

aalborg resmen direndi celtic deplasmanından puansız dönmem dedi..