16 Eylül 2008

Pau Gasol


11 yorum:

cisco dedi ki...

ispanyolların gazoz kapaklarıyla oynadıgı acayip bir futbo loyunu. simdi psp de cıkıyor. bizde de su civili tahtayla oynanan oyunu (adı neyse) ya da 3 parayla oynanan oyunu yapsalarya, orda burda yolda oynasak biz de.

bunları sokakta oynamanın tadı baska ama bu yastan sonra da elimde o civili tahta sokakta dolasamam :)

Adsız dedi ki...

geçen bir kanalda turnuvası vardı. zevkli bir şeye benziyor.

Adsız dedi ki...

Ya böyle bir oyun daha vardı yaa adamlar vardı yaylı mıknatıslı topu vardı kaleleri vardı oynatıyorduk adamları istediğimiz gibi pas falan veriyorduk şut çekiyorduk kalecinin de göğsünde mıknatıs vardı o oyunun adını hatırlayan var mı!?

Adsız dedi ki...

@ anonim 5:49,

valla bi adı yoktu onun. her kırtasiyede satılan dandik bi malzemeden yapılan bişeydi. ama oynamasıda zevkliydi :)) basketbollu olanıda vardı :)

Berber Kenan dedi ki...

Sanırım yabancıların PEGBALL dediği şeyden bahsediyorsunuz. Aşağıdaki siteden arkadaşlarınızla veya bilgisayara karşı oynayabilirsiniz :)
http://www.pegball.com/

ultrasArtiglio dedi ki...

kenan kardes göbegim düstü valla rakipsiz olması kötü amma illaki oda vardır single hesabı oynadım oyunu ;ama velakin ortaokul yıllarındaki krtasiyelerdeki dandik plastikler daha bir oynanır haldeydi en azından a=taç oğlum
b=hadi len out gözün körmü oğlum
vs diyaloglarını hatırlatmadı değil :)))

Adsız dedi ki...

evetttt, sağ ol kenan bundan bahsediyoduk :)

antti_sumiala dedi ki...

@ Anonymous

pro action football dan bahsediyorsun galiba.. hasbro mu, intertoy mu ne yapmıştı.. reklamlarına bakıp bakıp iç geçiriyordum.. sonra babam almıştı bir doğum günümde çok sevinmiştim..

ama orta okul yıllarında sıra arkadaşımla oynadığım 3 bozuk paralı oyunu değişmem hiç bir oyuna.. o rekabet başka hiç bir oyunda olmadı..

Adsız dedi ki...

a=taç oğlum
b=hadi len out gözün körmü oğlum

@ultrasArtiglio

valla kopardın beni burda :))))

hala satılıyor mu acaba :)


Grace

cankalender dedi ki...

@antti_sumiala

Hasbroluk, Intertoyluk bir şey değildi abi o. Son kalite, dokununca içeri göçen bir plastikten yapılma bir hadiseydi. Kırtasiyelerde falan çok ucuza satılırdı, belki intertoy falan da yapmıştır kalitelisini ama efsane olanı kesinlikle budur :)

Adsız dedi ki...

intertoy'un yaptığı lükstü buna göre.:)) alamazdı öyle herkes :)