18 Eylül 2008

Sabah Sabah Riquelme

Zordur sabah antrenmanı. Afyonu patlamamış bir grup adam. Takım içindeki kavgalar da, çift kalede sertlikler de sabah antrenmanında olur ekseriyetle. Bu da Boca Juniors'dan. Sabah sabah Riquelme. Avrupa'ya bir daha dönmeye niyeti yok gibi. Juninho ile birlikte Türkiye ve kalibresindeki liglerde takımı teş başına şampiyon yapacak adamdır gözümde...

10 yorum:

wotws dedi ki...

Lincolnün yerine biraz daha kastırıp şu adamı alabilseydik keşke...

pvdElectro dedi ki...

Yıllardır 10 numara hayaliyle yaşayan belki milyonlarca kişinin hayalidir Riquelme. Ha geldi, ha gelecek ümidini bir an olsun yitirmemişken gelenlere bak Hagi'den sonra.
Robinho tek başına maçlar almaya başladı M.City'de.
Riquelme benim 10 numaram ve tek başına gemiyi kurtaracak adam olacak "tı". yazık oldu.

Bellinzona.

oumar dedi ki...

konunun en güzel kısmı sabah uykusu bence ((:


he riquelme mi?

fazla söze gerek yok bu adam için.

"10 numara"

Arif dedi ki...

Ah Riquelme ah...
Vah Lincoln vah...

emrah dedi ki...

avrupada büyük takımların artık 10 numaralı sistemleri tercih etmemesi bu tip oyuncuların önündeki en büyük engel.ronaldinho,messi,robinho gibi oyuncular mecburen birer kanat oyuncusu haline geldiler.bu konuda tek istisna milan ve kaka sanırım.(e o da kaka yani:))

terp dedi ki...

Adam ne güzel esniyor yavv.. sabah sabah, güneş yeni doğmuş, vücut daha yeni yeni uyanıyor.. çok sevdim bu fotoyu..

Dabenti dedi ki...

Lucho Gonzalez'e kurban olsun Riquelme. İsmi var cismi yok! Reklamın gözünü seveyim...

ti esti to dedi ki...

benimde en sevdiğim 10 nuralardan birsidir. hele ki o yarı finalde arsenalle eşleştikleri maç yok mu villarealdeki en baba topunu oynamıştı ispanyada. gel gelelim boca juniorslu. riverli olsaydı odama formasını asardım.

MARADONADONI dedi ki...

gazetelerde galatasaray'ın transfer haberleri arasında en çok duyduğumuz 2.futbolcu. 1.si Gallardo : "Cimbomda gallardo operasyonu" ve "cimbomda riquelme operasyonu"

gelmediler gelemediler.

scugnizzi dedi ki...

geçtiğimiz hafta boca'nın maçını izledim, rakip 9 kişi kaldı fakat yine de galip gelemediler. riquelme de fazla iyi oynamadı. bölüm bölüm klas hareketler yaptı ama maçı çeviremedi.