6 Şubat 2009

Kötü Çocuk Kezman

Paris Saint Germain, Lig Kupası'nda sahasında Bordeaux'dan 3 yerken Kezman da oyundan çıkarken formasını yere attı. Maçtan sonra "PSG'de kalmak istiyorum" demiş. Bir de şöyle bir açıklaması var, bilmem katılır mısınız?: "Geçen yıl Türkiye'de çok iyi bir sezon geçirdim." PSG, Kezman'ı 15 günlüğüne kadro dışı bıraktı. Üstelik bu kararı; takımın golcüsü Hoarau'nun sakatlığı yüzünden oynamayacağını bile bile aldılar. Kezman şimdi iki hafta tek ayak üzerinde bekleyecek! PSG'nin sezon sonunda Fenerbahçe'den satın olma opsiyonu bulunuyor. (edit) İlk 8'de bitirirlerse parasını ödemek zorundalar. Bu Kezmans sayesinde olmasa bile...

11 yorum:

pclion dedi ki...

Çok iyi denilebilecek bir performans olmasa da alay konusu olacak kadar kötü değildi Kezman. Sonuçta geçen senenin en iyi yabancı forveti dediğimiz Nonda kadar golü vardı ligde. Aldığı süre ve takımdaki rolüne göre yeterli değildi, o ayrı.

Kezman hakkında bir yazı yazmıştım yakın zamanda, "Futbolun bıraktıkları" başlıklı. Bu serbest düşüşü devam ederse 2-3 sneye emekli olur muhtemelen. Tek çıkış umudu PSV gibi duruyor...

31 ligas y 11 eurocopas dedi ki...

basura.............

he played with fernando torres and learned nothing.. jajajajaja...

kezman is jose mourinho's biggest mistake..
kezman and chelsea ????????????

i cant believe..

Adsız dedi ki...

Fransa'da da beklenileni veremedi Kezman.. Bence de Hollanda gibi nispeten daha kolay bir lige giderek cizdirdigi karizmasini bir nebze olsun yerine getirebilir..

Ayrica, Bulent abi senden Fenerbahce'nin Ankaragucu'nden aldigi Gokhan Emreciksin transferinde hem Ankaragucu'nun, hem de Fenerbahce'nin yaptigi yolsuzluk sonucunda Boluspor'un hakkini yedikleri hakkinda bir yazi bekliyoruz. Boyle bir hulle sanirim Besiktas'in basina da gelmisti, John Carew olayindan..

Emir Kanca dedi ki...

Sevgili Aceto, şu noktada bir yanlışın olmuş...PSG nin elinde öyle bir opsiyon yok, daha dogrusu var ama yapılan sözleşmeye göre PSG küme düşmediği takdirde bu yaz Kezman ı almak "zorunda." O kiralık işi sadece bonservis kotaları doldugu için cıkmş bir h ede dir..Yoksa Fenerbahce sattı Kezman ı.

exxe dedi ki...

Psg'nin bu forvet eksikliğinde böyle bir ceza vermesi ne kadar mantık dışı.

muhder dedi ki...

tam emin olmamakla birlikte fransada var olan takım ücret kotasına takıldı psg bu transferi yaparken ve bonservis bu sezon alınamadı. sezon sonu opsiyon değil mecburiyet söz konusu psg için...

BT dedi ki...

PSG ilk 8 de bitirirse almak zorunda maddesi varmış.


"Prêté par Fenerbahçe avec option d'achat automatique (si le Paris Saint-Germain termine dans les huit premières places du classement à la fin de la saison"

DunaDarko dedi ki...

Oyunu sevenlerin sevmesi gereken bir adam olarak bakıyorum Kezman' a.

Yani istatistikleri veya kaçırdıkları vs. değil burada konu, çok ilginç bir adam bu yahu.

Keşke yabancı sınırlaması olmasa, başkan' dan torpili falan olsa da hiç değilse dönüp kulübede otursa.. Arada bir 30 dakika oyuna girip gözümüzün pasını alsa.

Bütün dünya buna inansa, hayat bayram olsa falan filan.

Her halükarda kazanan fenerbahçelisi-esnafsporlusu, kısacası bu ülkenin tribüncüsü olurdu.

oralardaniyivurur dedi ki...

@gianlia

Yerel Bolu gazetesi Aziz Yıldırım'a teşekkür etti Hülle yapmadığı için..

adminato dedi ki...

@oralardaniyivurur

sonra da isyan etti kazıklandığı için

jeankier dedi ki...

dön artık hollanda ligine sevgili kardeşim..