3 Şubat 2009

İspanya'da Bizimkiler

İspanya'daki Türk futbolcular için sezon iyi gitmiyor. Nihat sakat, İbrahim Kaş'ın sesi çıkmıyor, Ersen Martin ülkeden firar etti. Necati de Real Sociedad'da ilk golünü ne zaman atacak, merakla bekliyorum. Her hafta maç sonuçlarına bakıyorum, nafile. 21 maç oynadı Necati, golü yok, sevince ortak ama. Bu hafta River Plate'den gelen Abreu'nün penaltı golüyle kazandılar Las Palmas deplasmanında. Oktay da ne dolaştı dünyayı demek lazım şimdi. Real Sociedad, 5. sırada, lider Xerez ile puan farkı 5. Ligin bitimine ise 20 hafta var. Atar galiba Necati...

9 yorum:

Turgay Keskin dedi ki...

Fotoğrafta çok şey anlatıyor zaten, ısınamamış Necati takıma.. :]

3. kişilik dedi ki...

Necati ilk kutlamayı yapmış sonra ayrılıyor bence burda.

Almanya'dan gelmiş bir futbolcu değildir ama saçıyla bana hep öyle gelmiştir ve bu nedendendir ki onu belli bir disiplinde yetişmiş bir oyuncu olarak gördüm. Yurtdışına transferinde de bir yandan gittiği takıma bakarak başarılı olacağını düşündüm ama şu ana kadar golü olmaması tam bir talihsizlik, aynı burda Guiza'nın yaşadığı gibi.

cagliari42 dedi ki...

21 maçta sadece 21 golü var sociedad'ın. kolay gol atamıyorlar. necati sezon sonuna kadar hiç gol atamazsa şaşırmam.

firat selcuk dedi ki...

necati atamıyor da, taraftar kendisini niye seviyor bir de onu sorgulamak lazım.. demek ki birseyler olacagını dusunuyorlar.. ah bir bilseler galatasaray'daki 2. sezonundan sonra nasıl dibe vurdugunu..

H. İbrahim Andiç dedi ki...

sana 10 numara çok yakışıyorr , diye söylenerek gülesim geldi :D

varol döken dedi ki...

cem yılmaz'ın dediği gibi:

oğlum arkada başka gösteri mi var?

Yiğit dedi ki...

galatasaray'a döndüğünde ne olacak onu merak ediyorum ben.

kerem ce dedi ki...

fabio luciano'yu ardinda devirip de attigi golde sevdim bir tek Necati'yi. Hep bir umut birakiyor insanda. Tam bir forvet cüssesi oldugundan belki.

dogan pamuk dedi ki...

baba bu 10 numara ney ya. sociedad flaş trasfer yapmış gibi kendi çapında. nihat tan sonra bulduk turco yu bundan da bal alalım demişler. necati 10 numaralık futbol oynamadı ama ispanya ligine ısınırsa ve form tutarsa birkaç sene izleriz la liga da onu.