13 Ocak 2009

Antonio Valencia

Antonio Valencia 24 yaşında. Ekvadorlu sağ açık. Villarreal'in keşfi. La Liga'dan Premier Lig'e uçtu. Wigan forması giyiyor. Real Madrid, kendi ligindeki bütün iyi sağ açıklara talip oldu ama satan yok, takımında bu pozisyond bir oyuncuya ihtiyacı var. Kriz zamanı, Huntelaar ve Diarra'ya yine servet akıttılar, bu kez sıkı pazarlık yapıyorlar. Wigan, ensesi kalın müşteriyi karşısında bulunca kapıyı 17.5 milyon eurodan açtı. Real Madrid de bizde ıskartaya çıkmış, Saviola var, verelim o da kurtulsun diyor. İçinde 12 milyon euro olan bir valizi de Saviola size getirecek diye de ekliyorlar. Real Madrid'den devam. Şampiyonlar Ligi'nde çamura yattılar. Kural der ki bu kupada Şubat ayında listene 3 oyuncu ekleyebilirsin, bunlar Şampiyonlar Ligi oynamış olamaz, UEFA oynamışlarsa da sadece biri listeye yazılabilir. Real Madrid'in ikisine de ihtiyacı olduğundan yapın bir kıyak dediler, olmayınca tasa, casa neresi varsa oraya başvururuz dediler. Platini de gün itibariyle hadi len dedi.

12 yorum:

alessandro del piero dedi ki...

hakkaten ezik bi klup yahu bu madrid.. utanmadan sikilmadan kendisi icin kural degisikligi isteme curetinde bulunuyor.. sevilir mi arkadas bu takim ya.. bi de tehdit ediyolar cas mas diye.. gerci su hali bile savunucak arkadaslar kesin vardir, naparsin..

Akay dedi ki...

en komiği de lassana diarraya sakat olan diarranın formasını verip bu bizim eski futbolcumuz diyerek uefa yı kandırabileceklerini sanmaları :)

flamboyant forward dedi ki...

sizin de o kadar kupanız o kadar başarınız olsa böyle caka satar, şımarıklık yaparsınız. ezik dediğiniz kulup fifa tarafında geçen yüzyılın takımı seçildi. öyle barcelona inter gibi bi çıkıp bi sönen takım değil madrid. bırakın da adamlar lobisini yapsın, elindeki gücünü kullansın.

diarra'nın lisansını askıya alıp lassana'yı kaydetme isteği ise yapılan hatayı düzeltmek için seçilen yollardan sadece biri. kandırmaca filan yok ortada.

hem huntelaar hem lassana ikisi birden 2 hafta sonra sahaya çıkarsa şaşmamak lazım. real madrid herhangi bir kulup değil çünkü.her ne kadar son yıllarda çok kötü yönetilse de...

cakarkeyf dedi ki...

RM, Van der Tırt'ı alsın tam onlara gore sag acık.

İsim dedi ki...

Valencia'ya kim uyanacak diye bekliyordum babalardan.
İzlediğim hemen her maçında kendisine hayran bırakan ve ne işi var Wigan'da dedirten bir adamdı.
Oynar ve çok iş yapar İspanya'da.

devletli dedi ki...

yahu valencia'ya saviola + 12 milyon verilir mi? saviola bu takımda neden oynamaz? bu yönetim real madrid'i dalga malzemesi yapmaya yemin mi etmiş? geçen sene ronaldo'nun peşinden köpek olana kadar ellerindeki palanca'yı kimse görmemiş mi?

robben sağda harikalar yaratıyor, marcelo bağırıyor benden ancak sol açık olur diye. e palanca var, sneijder kanatlarda oynar, hatta vdv da zamanında sol kanatta oynardı. joaquin?

İsmail Şayan dedi ki...

@ marcelo gallardo

isterseniz şampiyonlar ligi'ne de her sene yarı finalden başlasınlar.

Kural o takıma farklı bu takıma farklı olmaz. Büyük takım öncelikle bu gerçeği kabullenebilmiş takımdır. Kendine ayrıcalık istiyorsa eziklik etmiş olur.

sMAnia dedi ki...

real sag kanada adam ariyorsa hamit altintopu alsinlar, daha iyisini bulamazlar... hem ofansif- hem defansif cok cok iyi ... bence dünyanin en iyi sag cizgi oyuncularindan biri.

NOT: eski hamam eski tas... hamit ingiliz/ italyan olsa kalirmi bu performansla bayernda?

NOT2: Hic sanmam

del piero dedi ki...

aynen yahu valencia inanılmaz hızlı bir sağ bek. bende çok şaşırmıştım wigan'da görünce..
madrid'te herkese el atıyor ne biçim bir klüptür bu ya :)

varol döken dedi ki...

ezik yönetim anlayışlarıyla kulüplerin değerini ne küçültebilir ne büyütebilirsiniz... real madrid ezik falan değildir, sadece bu blogda ramon sayesinde antipati yarattı ben dahil olmak üzere... ama şöyle bir eski kadrolara, oynadıkları futbola, butrageunolara, santillanalara, hugo sanchezlere, zamoranolara, zidanelara bakıyorum da... kim ne derse desin avrupa'nın en başarılı (görecesiz) ve en büyük (göreceli) kulübüdür real madrid...

aslında sadece ramon da değil bence bu los galacticos olayı çıktığından beri dünya üzerinde de sempati kaybettiler... mesela ben chendo yu sanchis i, hierro yu asla unutmam ama şimdi geçen seneki kadrosunun yarısını hatırlamıyorum...

elmalarla armutlar karışmasın, yönetimlerin basiretsizliği kulüpleri bağlamasın!

Minero dedi ki...

Ramon'un sürekli Madrid'i övmek için başka kulüpleri yermesinden hepimizin antipati sahibi olması gerçekten çok güzel tespit. Madrid gerçekten çok büyük kulüp ama "Ya tutarsa" diye zorlama yapmaları fair play ruhuna aykırı diye düşünüyorum. Bu arada Varol Abi'nin avatarı harika imiş.Buradan tebrik ediyorum kendisini...

varol döken dedi ki...

@minero
eyvallah...