7 Mart 2008

Poulsen Barcelona'ya

Aslında eski bir hikaye ama Sevilla'nın Şampiyonlar Ligi'nden elenmesi sonrasında yine çok okunur oldu. Poulsen ve Barcelona flörtü. Geçen sezon harika top oynayan Poulsen'in sezon başında Barça'ya gidemediğinden Sevilla'daki bu sezon düşük performansla oynadığını yazıp çiziyorlardı. Üstüne bir de Sevilla başkanının gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'ne katılamazsak yıldızları satarız açıklaması geldi. Son durum şudur; Katalan televizyonu TV3 bu transferin bittiğini iddia ediyor. Poulsen önümüzdeki 3 sezon Barça forması giyecek. Sevilla'dan bu sezon en az 4 kayıp bekliyorum. Bu birincisi olsun...

8 yorum:

kutay dedi ki...

fenerbahce nin sevilla yı elemesinin en büyük nedenlerinden biri sevilla takımının savunma zaafıydı.. tamam kanat oyuncuları iyiydi ama, drago-escude ikilisi edu-lugano dan iyi değildi, keza bence poulsen-keita da marco-selçuk(son maçtaki performansı hariç) ikilisinden iyi değillerdi. kanatlar da uğur ve gökhan muhteşem olunca tur geldi. bana göre poulsen barcelona seviyesinde değil.

Adsız dedi ki...

madrid elini çabuk tutarsa alves'i kadrosuna dahil edebilir zira salgado ile olcacak işler diil bunlar artık....ama bi yandanda alvesi manchestarda düşünüorum yakışır gibi :)

Adsız dedi ki...

kesinlikle poulsen barcelona da oynayacak kalitede bi futbolcu değil

orkun dedi ki...

Tamam, zaten süper yıldız değiller ama, Drago-Escude'nin bizim maçta kötü olmalarının bence ana sebebi Kezman'ın seyrettiğim en iyi performanslarından birisini göstermesiydi. Çok iyi top tutup ortayı ve defansa nefes aldırdığından değil, onu malesef beceremiyor ve muhtemelen beceremeyecek, öyle bir adam değil. Ama, müthiş bir fiziksel mücadele verdi, özellikle Dragutinovic'i neredeyse dövdü. Adamlar onun yüzünden ileriye dönük hiç bir şey katamadılar maça. ("ileri" derken pozisyon olarak, zaman değil :) )

Riggs dedi ki...

Barcelona da olmak herkesin hayalidir. Poulsen de yedek beklemeyi goze alip gider. Ilk 11 de oynayacagini kendisi de dusunmuyordur zaten.

Ortega dedi ki...

Fenerbahçe'nin Sevilla'yı elemesinin Avrupa transfer piyasasini hareketlendirecegine inanalardanim. Adamlar muthis bir kadro kurdu, pozitif futbolun kitabini yazdilar ama yine de elenmekten kurtulamadilar. Sene sonunda bircok yildiz ismin takimdan ayrilacagini tahmin etmek zor olmasa gerek.

siyahh dedi ki...

navas ve capel sevilla yı terk etmeyecek kadar romantiklermidir acaba.
alves-poulsen-kanoute-luis fabiano

belki marescada italyaya döner

yavuz dedi ki...

gercektende Fenerbahce bir devin ve bir devrin defterini kapatti bence.Sevilla nin sonu Galatasaray gibi olacak sanirim yani bilmiyorum umarim lucescularini bulurlar yoksa cokusun onune gecmeleri zor.Eger zamaninda duzgun yatirimlar yapmis olsaydi Gs ve Sevilla simdi oyunculari tutamasalar bile tok satici olurlardi ki buda yeni yapilanma icin daha saglam para demekti.Yine de kanimca yeni avrupa kupalari icin 30 sene beklemeleri gerekecek...