4 Mart 2008

Pazartesi'nin En İyi Programı?

Pazartesi akşamları aynı saatlerde yayınlanan 3 futbol programı var. NTV'de Fuat Akdağ, Hıncal Uluç, Haşmet Babaoğlu ve Mehmet Yakup Yılmaz 'lı 90 Dakika, CNN Türk'de Barış Kuyucu, Bağış Erten ve Banu Yelkovan'ın katıldığı Futbol Ekstra ve Habertürk'de Okay Karacan ve Mehmet Demirkol 'lu Futbol Kulübü. En iyi program hangisi? Anket sağ kolonda. Yorum butonu aşağıda...

27 yorum:

orkun dedi ki...

Futbol Kulübü'nü hep seyretmek istiyorum, bir türlü denk gelmedi, o yüzden en iyisi hangisi bilemeyeceğim ama en kötüsü kafadan 90 Dakika! Rahmetli Kenan Onuk'tan sonra, o iki akla zarar şahsiyetin egolarını dizginlemeyi başarabilen bir moderatör bir türlü gelmediği için program iyice zıvanadan çıkmış durumda. Mevcut Fenerbahçe kontenjanı Mehmet Y. Yılmaz da muhtemelen şimdiye kadarki en beter üçüncü.

Adsız dedi ki...

Okay Karacan zaman zaman futbolun romantizmini gereksiz ve aşırı biçimde kendini kaptırsada, mehmet demirkol zaman zaman ukala tavırlar sergilesede on numara bir programdır, Futbol Kulübü...

"talking heads" olarak nitelendirilen bu tarz programları sevmediğini yıllar yıllar önce bir muhabetimizde dillendirsede, Murat Kosova tarzı bir adam da futbol kulübü tadındaki programalra çok güzel açılımlar getirirdi.. ama kendini NBA e kaptırıverdi...

Keza Ercan taner ve rıdvan Dilmen'in başbaşa yapacağı her program en az futbol kulübü kadar tadından yenmez olur... Şimdilik Pazar geceleri %100 futbolla devam yetiniyoruz. Esasında yetinmek ağır bir ifade oldu.. Baya bir doyurucu oluyor

Adsız dedi ki...

Yayın hayatına başlayalı az bir zaman olmasına ragmen doyuruculuk,program da ele alınan konular ve tarafsızlık olarak Futbol Kulubu su an için rakipsiz.Hıncal ile Haşmet'tin Besiktas ve Galatasaray amigolugu yapmasını izlemektense çizgi film izlerim daha iyi.
Birde kadınların futbol muhabbetine dahil olmalarını bir türlü sindiremedim.Banu Yelkovan'da kusura kalmasın ama sanki yemek programı yapsa daha bir guzel olacak gibi duruyo.
Son nacizane öneri;
futbol ve bol kahkaha için Ahmet Çakar'ında bulundugu 6 pas ve cuma geceleri Bay Tahmin.İki programda Beyaz'dan daha çok güldürüyor.
Son olarak bu aksam kanal 1 de Ters Köse yapacak olan Deniz Akkaya, Sanem Altan ve Çağla Kubat var.Bak bu program izlenir.Cok uzadı saygılar

biggins dedi ki...

90 dakika ya oy verenin futbol bilgisinden süphe ederim.
Bagıs ve Banu da son derece doyurucu yorumlar yapsa da, futbol kulübü en iyisi.

Adsız dedi ki...

Birde Futbol Kulübü'nde o müzigi bilen varsa adını soyleyebılirmi.Dün Mehmet Demirkol kapanışta "hadi fazla uzatmayalım müdavimi cok bu sarkının" dedi.Ama bir turlu bulamadım sarkının ısmını :(

Hamit Emir dedi ki...

Kanal 24'teki Takım Oyunu da kaliteli bir program

ERKUT dedi ki...

bağış erten ve futbol ekstar favorim .arada sırada kanal 24 ve bilgin gökberk'e bakmadan yapamam. aslında bağış erten ve gökbnerk aynı platformda olsa hafiften bilgin ayarı verse. ne program olur be.

Adsız dedi ki...

eskiden olsa 90 dakikayı tek geçerdim ama onun karşısına futbol kulübü çok sağlam oturdu...zamanında 90 dakikanın olmayı planladığı temiz ve romantik futbol programı formatını daha gğüzel uyguluyor..

yorkut dedi ki...

1) Futbol Kulubü

Yeni dekoruyla beraber gozede hitap etmeye basladi benim icin, basladigindan beri ayni saatteki programlar arasinda 1. tercihim. Hatta hic ragbet etmedigim Haberturk spor haberleride artik Ntv Sporla beraber ilk tercihim oldu Okay Karacan sayesinde.. Olayli kupa maci sonrasi canli yayinlarla futbolcularla yaptiklari roportajlar gercekten basariliydi.


2) Futbol Ekstra

Korler sagirlar birbirini agirlar mantigindan cok gercek bir arkadaslik seziyorum Barış Kuyucu, Bağış Erten ve Banu Yelkovan arasinda ve sohbete katilamasamda bir futbol muhabbetinin akiciliginda buluyorum kendimi.


3) 90 Dakika

Rahmetli Kenan Onuk gercekten bu programi sundugu kadar o kadar iyi yonetiyordu ki ondan sonra bir turlu bana o lezzeti vermedi. Hincal Uluc'un egolari herkesi o kadar cok eziyor ki "Hincal Uluc'la 90 Dakika" olarak programin ismi degisse sanki daha dogru olucak. Hasmet Babaoglu Futbol Kulubune gecse o zaman belki benim icin eski Hasmet Babaoglu tadini verebilir ama burda benim aklimda hep Hincal Uluca "kesinlikle katiliyorum" sozleri ile yer alicak. Fuat Akdag ise ayip etmek istemem ama gercekten bu programi yonetmek/sunmak icin cok yetersiz kaliyor benim icin.

Taylanov dedi ki...

Rahmetli Kenan Onuk'tan bahsedecektim ama Yorkut yeterice üzerinde durmuş. Onun yokluğundaki 90 dakika benim için beş para etmez bir programdan öteye gitmez.

Adsız dedi ki...

6 pas nerde ? kanımca en mükemmel program 6 pastır. şahsen anıra anıra gülüyorum ben o programa.

Olympian dedi ki...

parcanin adi:
lightning seeds - three lions
http://www.youtube.com/watch?v=96-zW2c8H2o

n0s dedi ki...

i choose not 2 choose, i chose sth else, and the reasons, who needs reasons when u got heroine (al birini vur otekine durumları)

vselcuk dedi ki...

Kanal 24 de, Takım Oyunu gercekten iyi program ,herkesin aynı seyleri soylediği, aynı açıyla baktıgı bir ülkede Bilgin Gökberk gibi farklı olan birini izlemek çok keyifli, Bilgin Gokberk arkadasım olsun sabaha kadar futbol konusalım isterdim, ama işin teknik kısmını değil :), ankete bu Bilgin abimin programının koyulmamasını cok icerledim Sayın Aceto bey, kınıyorum sizi :)

orkun dedi ki...

Yukarılarda bir yerde Banu Yelkovan için "elinin hamuruyla erkeğin futboluna karışmasın" yollu bir yorum var, aman yapmayın yav, benim için (takımlarımız taban tabana zıtta olsa da) hem teknik hem içerik olarak en keyifli yazan/konuşanlardan birisi Banu Yelkovan.

ACY dedi ki...

90 dakikaya baya bi tepki gelmiş yorumlarda eski tadı yok orası ayrı ama bence yinede bu 3lü arasında futbol kulübüyle 1.liği kovalar. ama o mehmet yılmaz'ın orada yeri yok daha futbolu bilen biriyle doldurulmalıydı fenerbahçeli kontenjanı hıncalın arkadaşıyla eşiyle dostuyla değil.

Adsız dedi ki...

bilgin gökberk zannımca fazla kasıntı bir adamdır ve herkesi bir zaman takip ettirdikten sonra bayar. çünkü döne döne aynı şeyleri söyler.

serkan

designerk dedi ki...

walla ne söylemek lazım bilmiyorum. gönlümde okay karacanın yeri her zaman ayrıdır ama bulunduğu kanaldan olsa gerek pek izlemiyorum. 90 dakika deyince arkadaşların eleştirilerine pek katılmıyorum. evet belki bazen dozunu kaçırıyolar ama en azından her maça her olaya kattıkları eleştirisel yorumlar bana ayrı bi tat verio. o nedenle 90 dakika ne olursa olsun benim her zaman favorim.

baha dedi ki...

hamit emir'in de dedigi gibi Takım Oyunu da listeye dahil edilebilir gibi, en azindan su haliyle 90 Dakika ile rahatça cekisebilir.

Banu Yelkovan konusunda ise orkun ii demis, hos demis.

Adsız dedi ki...

Bazen kızsam da CINE5'teki Bizim Stadyum' a da bakıyorum . Bazen anılardan , anektodlardan güzel şeyler çıkıyor .

Trt-2 deki Tansu Polatkan - Metin Gören 'li Futbol Futbol 'a takılıyorum bazen . Hazırladıkları mini-belgesellerde eski müziklerden kullanıyorlar (Gülpembe , Dönence , Resimdeki Gözyaşları) Hiç aklınızda olmayan bir takımın başkanı/futbolcusu/malzemecisi bağlanabiliyor . Güzel anılar çıkıyor bazen naftalin kokulu


Kanal 7'de bir program var . Yapanların isimlerini hatırlamıyorum , google dan bakmaya da üşeniyorum . Bazen güzel şeyler çıkıyor .

Olay Tv 'de çakma-90 dakika oluyor . Bursaspor'u tartışıyorlar.Aslında komik geliyor ( Sinan böyle oynamaya devam ederse...li geyikler)

SkyTürk'e hiç dayanamıyorum . Turgay şeren , Ogün altıparmak..Of kere of..

Adsız dedi ki...

Mesaj Tv 'de feci bir program var . Anlatamam görmeniz lazım . Sanki Valdanomsu bir amca var . Eski futbolcu/menejer karışımı . Gelen mesajlara göre program yapıyorlar .

Kanal A ... Onur Belge ve saz arkadaşları var . Sıkıyor ama bazen güzel dedikodular alabiliyorsunuz .

Kablolu Tv si olan bir futbolseverden bu kadar . Gerçi uydusu olan arkadaşlarda bakıyorum . Çay Tv de Rizespor falan konuşulmuyo gibi ama..Yerel kanallar felaket

Adsız dedi ki...

Rahmetli Kenan Onuk' tan sonra, 90 Dakika programı Hıncal Uluç' un one man show' u şekline döndü.
O ne derse desin karşısındakiler "Padişahım Çok Yaşa" dedikçe, Futbol tekniği, taktiği ile ilgili hiç bir şey konuşulmamaktadır.

Futbolun güzelliklerini diğer 2 programda bulabiliyorum.

Engin Gürses dedi ki...

3 programdan açıkçası hangisini kaçırsam üzülüyorum . 90 dakika youtube a düşüyor ama diğerlerini kaçırınca sonradan izleme şansınız yok.

OmerBurger dedi ki...

Futbol ekstrayı tek geçerim fakat futbol kulübünü daha seyretmedim. Ayrıca Banu YELKOVAN'ın değerini bilelim lütfen.

Adsız dedi ki...

ben aynı saatte 21.00'da Hayat TV'de yayınlanan numarasız tribünü seyrediyorum. Alternatif bir program hiç olmazsa.

Unknown dedi ki...

uğur meleke de futbol kulübüne transfer olduğuna göre tartışmaya nokta konulmuştur kanımca.

Adsız dedi ki...

Habertürk ekranlarında her Pazartesi 20:30 yayınlanan ve Okay Karacan ve Mehmet Demirkol'un birlikte sürdürdükleri Futbol Kulübü Programına bu hafta bir üçüncü isim olarak genç neslin sevilen isimlerinden Uğur Meleke de katılıyor.

Ntv de çalıştğı dönemde Okay Karacan Mehmet Demirkol ve Uğur Meleke ile birlikte bir program yapmayı ç.ok istemiş ancak bir türlü kısmet olmamıştı.

Habertürk Spor Müdürü Okay Karacan bu isteğine sonunda kavuştu. Spor severlerin yeni gözdesi bu Pazartesi Habertürk ekranlarında.