4 Mart 2008

Toplu #1

Brigate Autonome Livornesi
Boixos Nois
Benfica
Derbiler öncesinde bizde İl Spor Güvenlik Kurulu toplanır. Yıllardır aynı metin okunur. Deplasman seyircisi toplu halde gelmeyecek. Biz tersine gidelim, bu da yeni bir seri olsun. Avrupa'da toplu gidişler...

5 yorum:

ahmetico madrid dedi ki...

bizim derbilerin en kilit isimleri vali, emniyet mudurleri ve cevik kuvvet'tir. bu ögelerin futbolla ne alakası olduğunu çözene benden 100 puan.

siz daha programlarınızda hakemlerle uğraşadurun, türk futbolunu kurtarmaya çalışın. zor kurtarırsınız.

ACY dedi ki...

vali muammer güler'in başbakan veya cumhurbaşkanı istanbula geldiğinde onları karşılamak dışında yaptığı 2. şey bu derbi günlerinde celalettin cerrahla beraber yaptığı bu konuşmadır kimse de anlamaz konuşmasını zaten nihat sırdarın dediği gibi bi dekoder lazım ona.

mdg dedi ki...

Aceto,

Çalışmaların için teşekkürler.

"Boixos Nois" o fotoğrafta olimpiyat stadına Español maçına gidiyor ise tamam bu bir deplasmandır. Ama Real maçı günü Las Ramplas'ta büyük gruplar yanyana yürüdü çatırtı bile çıkmadı. Meseleye kadıköy iskelesinden bakmak başka barcelona sokaklarından başka...

Adsız dedi ki...

birileri copy-paste olayını örneklemek istemiş..

yuh be kardeşim.. alıntı yaptığınız yeri yazın bari.

belki orada yorumu yayınlamazlar ya burada yazayım da görsünler.

aceto'nun da haberi olsun... copyright filan eklesin bi yerlere...

http://taraftarca.blogspot.com/2008/03/inadna-toplu.html

:)

ornitrin dedi ki...

Bülent Bey;

Yazınızı aynen copy-paste yapan sitede yayınlama saati 10:11 AM görünüyor, sizin ise 15:30. Ama burada püf noktası yerel saati -8 seçmişler. Siz ise normal olarak +2 seçmişsiniz. Yani aslında 20:11 de yollamışlar postu. Cin olmadan adam çarpacaklar akılları sıra. Sizden yaklaşık 5 saat sonra copy-paste etmişler aynen. Çok ayıp etmişler. Onları kınıyorum.

Bu güzel blog için bu vesileyle size bir kez daha teşekkür ediyorum.

3 Puan'ı da tebrik ediyorum. İyi yakalamış. Kontrol ettim, 3 Puan'ın yorumu o blogda duruyor. O blog ise nasıl insan yüzüne bakıyor onu anlamıyorum.