25 Kasım 2010

El Clasico'ya Doğru #4

Sezon başında D-Smart, İspanya La Liga maçlarının HD olarak yayınlanacağını müjdeliyor, decoder pazarlıyordu. Ligin ilk yarısı bitecek neredeyse, El Clasico geldi, çattı, Türkiye, HD yayın falan göremedi. Bizde böyledir, verilen sözler tutulmaz. Pazartesi akşamı El Clasico'yu 6 yayıncı kuruluş, 3D yayınlayacak. Evet bu teknolojiye biz hazır değiliz, açıkçası izlediğim demolarda da 3D bana pek keyif vermedi.
Barcelona-Real Madrid derbisinde 28 kamera olacakmış, 8'i 3D çekecek. Yayında çalışacak insan sayısı 300. Dünya Kupası finalini, FİFA'nın açıkladığı rakama göre 700 milyon insan izlemişti. El Clasico için tahmin edilen rakam 400 milyon. Barça, 2009 yılında Roma'da Şampiyonlar Ligi'ni kazandığında bu rakam 110 milyon, 2006 Dünya Kupası finalinde ise 600 milyonmuş.

Pazartesi akşamı NTV Spor'da 22:00'de başlayacak maç öncesinde saat 20:00'de El Clasico belgeseli var. Maçı da Ercan Taner anlatır büyük ihtimalle...

Real Madrid:2 Barcelona:6
Barcelona: 2 Real Madrid: 0
Real Madrid:4 Barcelona:1
El Clasico'da İhanet
Laporta döneminde Barcelona vs. Real Madrid
Barça ve Kaçan Yıldızlar

10 yorum:

leon dedi ki...

Yorumcu Rıdvan olmasın lüften. Şu kısa boylu esmer pırpırın adı neydi falan derken maç biter...

cortez85 dedi ki...

6-1 jajajajajaja 6666

De acuerdo que el Bursaspor es un equipo flojito, pero tampoco son mucho mejores el Auxerre o el Ajax actual...En el partido de ida, contra el Manchester United, el Valencia mereció ganar porque jugó mejor que el equipo inglés, pero no finalizó sus jugadas en gol...Tampoco contaban con el Valencia las dos veces que llegó a la final de la antigua Copa de Europa (hoy Champio League) y estuvo a punto de ganar la que jugó conra el Bayern, que perdió en la tanda de penaltyes...Algunos, tienen que darse cuenta que también hay futbol fuera del Real Madrid y del Barcelona...

hala madrid amunt valencia

Léon dedi ki...

D-Smart, FreeTV, Papatyam, izleyici Twitter üzerinden Bakırköy'e kapışmaya davet eden Ertem Şener, UEFA maçlarını yayınlamaya layık görülen Çirkin Betty kanalı TNT.

Doğan amcanın yayın anlayışı üzerine aklıma ilk gelen kavramlar bunlar, haliyle dekoder kolpalarına da inanmamıştım. İyi ki inanmamışım.

Efecan Atılgan dedi ki...

barça 3 real 2 goller messi 2 iniesta 1 ronaldo 1 higuain 1

coolasfcuk dedi ki...

bari bu maçı anlatması için katalan olmayan birini bulsalar daha iyi olurdu.

Ghetto Ultras Tribune Group dedi ki...

maçı ercan taner anlatacak rıdvan dilmen yorumlayacak artık efsane bir ikili oldular hafiften ercan tanerde madridlilik rıdvan babada ise barçalılık görüyorum gerçi rıdvan özil ve ronaldo ile di maria coştuğu anda barçayı satar ben söliim :D

FORZA MADRID

chemsjheer dedi ki...

avrupada bu sezon sözleşmesi bitecek oyuncuların listesi bende mevcut uzun zaman ugrastım ama 775 futbolcunun mevki yası bedeli var tüm ligler (hemen hemen)incelendi 27milyon€ dan 50000€ ya kadar futbolcu var buraya göndersem hepsi sığmıyor mail adresi verirseniz excel formatında göndereyim. yayınlarsanız hem turk futbolunun gereksiz para kaybını engellemiş hemde ocak ayında ucuza alınma ihtimali olan oyuncular belirlenmiş olur.bilgiler transfermarkt den alınmıştır.isteyen olursa lige mevkiye ve bedele göre sıralanmış listeleri mailine göndereyim.isteyenler için mailim huseyincimsir@yahoo.com

aksilaz dedi ki...

Skor tahmini postunu bekliyoruz.

Unknown dedi ki...

@cortez85

a ver chaval, aqui en España no teneís ni puta idea de lo que está pasando fuera de vuestro país, y es igual en futbol. seguro que sabes el once inicial del Hercules pero no conoces a los estrellas del Premier o otra liga europea.
y siempre os callaís despues de perder, ese día "no os interesa" el futbol. y cuando ganaís os meteís hasta los blogs de la otra aficion (y ni siquiera teneís cojones de escribir en ingles). eso es patético de verdad, macho.
que bueno que vas con dos equipos, así que tienes redundancia, cuando pierde uno, ya tienes el otro pa animarte..
pero a ver, contarnos un poco de la seleccion tambien, eh? 8 goles concedidos en dos partidos, que le pasa al campeon???

razor dedi ki...

resimdeki tirübünlerden atılan şey ne hala çıkartamadım. Bide cortez85 e ne oluyo, beyler adam ,ispanyol :)