24 Kasım 2010

Ultrasur

Real Madrid taraftarı dün sabah rövanşa gitti. Santiago Bernabeu'daki maçın rövanşı değil; Sol meydanında Ajax taraftarının çıkardığı kavganın rövanşı. Madrid Barajas havaalanına geldiklerinde dış uçuşların yapıldığı Terminal 2'de (Ali Okancı iyi bilir orayı) 19 beyzbol sopası ve üzerinde Nazi sembolü olan yedi kaska el koydu polis. 165 kişilik grubun hepsi de Ultrasur üyesi. Kasklar ne işe yarıyor peki? Amsterdam'da motor kiralayacak halleri yok elbette. İtalya'da kask tribün kavgalarında sık kullanılan bir aksesuardır, kelle koltuk kavgaya gitmek yerine kaskı takıp yürürler karşı tarafın üzerine. Neyse her türlü şiddete karşıyız uzatmamak lazım..

8 yorum:

Ferhat dedi ki...

Vay be adamların magandası bile bilinçli.Kavgaya giderken kafayı gözü yarmamak bir de kimliği ele vermemek için kask takıyolarsa adamların magandaları bile bizimkilerden daha ileri.Ha maganda heryerde magandadır.Tasvip etmiyorum elbette ama bizim millet motorsiklet kullanırken bile takmıyo o aleti kafaya.Üşeniklikten mi yoksa bizim orjinalliğimizden mi bilmem ama bak işte batının uygar magandası bizim tribün teröristlerinden daha mantıklı.Konu öküzlükse batılı bunda bile farkını ortaya koyuyor.Ezik bir batı hayranını gibi konuştum ama durum bu.Bizim tribün reislerinin suratı falçata izinden geçilmez.Kafalarına az haydar değmemiştir.Bildiğin haşat olmuşlardır.Bir de batılı magandaların mantelitesine bak. Arada fark var.

Bir de bu futbolun içinde bu Nazilik nedir arkadaş ya.Adamların takımlarında siyah oyuncular var mı var e kime neyi kanıtlıyolar gamalı haçlarla? Bu faşistlik ve ırkçılık futbol fanatizminde anlamsızlaşıyor.Irkçılık seviyesinde milliyetçilik zaten anlamsız da futbolda daha da anlamsızlaşıyor.Hele hele yabancı sayısının fazla olduğu liglerde.

EZLN dedi ki...

St.Pauli'ye bekleriz...

chemsjheer dedi ki...

avrupada bu sezon sözleşmesi bitecek oyuncuların listesini yaptım ancak buraya sıgmadı mail verirseniz oraya atayım sizde bir göz gezdirin.Yayınlarsanız hem turk futbolunun gereksiz para kaybını engellemiş hemde ocak ayında ucuza alınma ihtimali olan oyuncular belirlenmiş olur.bilgiler transfermarkt den alınmıştır.isteyen olursa lige mevkiye ve bedele göre sıralanmış listeleri mailine gönderirim.

kadimkishi dedi ki...

@EZLN

üstad bunların faşistliği bile kavga içindir. zannetmeki birine adam akıllı anlat oğlum ispanya milliyetçiliğini detaylıca desen cevap veremezler. :)))

Ama mevzuda sağlam olabilirler. Kalabalık grup netekim. :))

Gento dedi ki...

Yüzbaşı Sergio Ramos'u göndersek iki günde alır gelir St. Pauli'yi.

hey allaım ne orjinal tipler var:))

orkun dedi ki...

Koçum polis de öyle bir asmış ki bayrağı sanki ele geçen malzemelerin polis merkezinde sergilenmesi değil de Ultrasur'un basın açıklamsı.

EZLN dedi ki...

@kadimkishi

Süphem yok.;)
Gerci nazi sembollerinin ne anlama geldigini az cok biliyorlardir herhalde.

@Gento

Sagolasin dostum orjinal tip olmak iyidir.;)

Adsız dedi ki...

Nazimi ? IRRRIDUCIBILI gerisi yalan :)