10 Haziran 2010

Film Gibi!

Schuster'i resmen açıklayan Beşiktaş'ın ortaya attığı 6 teknik direktör adayı nın nasıl bir hedef şaşırtmaca olduğu ortaya çıktı. Yiyen yedi tabii! Juande Ramos görüşmesi fotoğrafları için bugün Fanatik'in manşeti muhteşem. Medyada herkes gereken mesajı almıştır.
Del Bosque'den sonra bir başka Real Madrid hocası. İspanya'nın 3 büyüğünde futbol oynamış bu Alman efsanesine inşallah saygıda kusur etmeyiz. Rijkaard için "Sparta Rotterdam'ı küme düşürmüştü demekle Schuster, Real Madrid'den kovulmuştu demek arasında fark yok. Beşiktaş geride kalan sezona göre çok daha keyif veren bir futbol oynayacaktır. Schuster kimdir? Yukardaki foto yeterli mi!

6 yorum:

Cengizhan TÜRKİŞ dedi ki...

NTVSpor zaten açıklamıştı bunu. İnsanları kandırdıklarıyla kaldılar. Yazık BJK taraftarınada üzülmüyor değilim. Nasıl bir başkana sahipler..

Major dedi ki...

beşiktaş'ı schuster, galatasaray'ı rijkaard çalıştırırken, fenerbahçe'nin başında umarım aykut kocaman olmaz..

Bozan dedi ki...

Rijkard Barcelona'dayken Schuster Real'deydi. En son Schuster kazanmıştı ligi. Bakalım Türkiye şartlarında neler olacak? :) Çok da geriden takip etmiyoruz İspanya futbolunu :)

Anıl dedi ki...

Geçtiğimiz sezon başında Rijkaard hakkında yazılanlar bugün Schuster için kağıda dökülecektir. Sezon ilerledikçe ve sezon sonunda merak ediyorum buraların hâlini. Türkiye burası, Türkiye! Futbol her yerde futbolsa bile burada kesinlikle değil.

sukullaci dedi ki...

ballı fanatik şimdi yukarıya stoch-fenerbahçe yazmış ya, artık sayfanın alt kısmını kesip yarın manşete koyarlar yine "fanatik yazmıştı" diye. benim halkımda gider o gazeteyi alır. alırlarsa yazar tabi.

varol döken dedi ki...

her şey eyvallah alamadığın futbolcunun, teknik adamın, sanatçı kapris listesi gibi listelerini tefrika halinde yayınlamak niye?

beşiktaş, fenerbahçe internet sitesinin tahtına göz koymuş:)