8 Haziran 2010

10 Arjantinli

Güney Afrikaya 4 bin Arjantin taraftarı gelmiş. Aralarında 10 kişi ise sınırdan geçemedi. Arjantin'de cinayetten aranan dahil hepsi tribünlerin arıza adamları. Güney Afrika polisinin elinde her ülke için kara listeler var. İngilizler sıkı önlemler almış ve kara listede olanlara ülke dışına çıkış izni vermemişlerdi. Şimdi bu 10 Arjantinli paketlenip ülkelerine yollanıyorlar. Bir maç izleselerdi adamlar...

15 yorum:

varol döken dedi ki...

bir tanesi tanınmamak için maskeyle gelmiş zaten:)

Unknown dedi ki...

maskeyle gelen de hiç çaktırmamış zaten abim benim, arjantin milliyetçiliği engellenemez :)

ako dedi ki...

maskeyle gelen yuttururum demiş heralde

a-town dedi ki...

aranan adam ülkeden nasıl çıkıyor zaten ya?!

SirEvo dedi ki...

10 mu? az. :D

Büyük Kaptan dedi ki...

izlemesinler efendim. sabıkalıların, kanun kaçaklarının tribünlerde işi yok. hele dünya kupası gibi bir futbol festivalinde..

kick violence out of football

portisticks dedi ki...

Maskeli olanı Arjantin geri almam demiş...

Ali Ersoy Pembe dedi ki...

Havalima valiz tasima araclari ne kadar acayipmis yahu bayadir o cismi cozumlemeye calisiyorum. bi de en arkadaki mavi sapkali emmi yillarini arjantin tribun sektorune vermis ama tarzindan da odun vermemis bi emmi gibi duruyor- yakisir abime.

Taner357 dedi ki...

Maskeli vatandaş bıçakla satırla görünse bu kadar dikkat çekmezdi:)

Ku.Ba dedi ki...

ne maskesi?

Anıl Can Yıldırım dedi ki...

"arjantin'de cinayetten aranan" arkadaş nası memleketinin havaalanından elini kolunu sallaya sallaya uçağa atlayıp g.afrika'ya kadar geliyo onu anlamadım ben =)

Unknown dedi ki...

dogum günün kutlu olsun bülent abi

Murty dedi ki...

doğum günün kutlu olsun abi, nice senelere !

AFO dedi ki...

Ya ne alakası var? Bahsi geçen 10 Arjantinli bu fotoğraftakiler ise toplu hâlde gezmiyorlardır herhalde. Belli ki girişine izin verilmeyenlerin hepsi bir yere toplanmış, adam da kameralara yüzünü göstermek istemediği için maske takmış.

seanpenn dedi ki...

aralarında aguero nun kaynanasıda olabilirmiş.birkaç saat gözaltında bekledikten sonra izin çıkmış damadını seyret ex kocanada bol bol salla demişler.