18 Temmuz 2009

Real Madrid'in Yolcuları

Real Madrid'de yolcular ve satış bedelleri. Pazarlık payı vardır elbette. 3 Hollandalı için içim sızladı vallahi. Ne kısmetsiz adamlarmış bunlar. Robben'de 11 milyon, Huntelaar'da 7 milyon kaybı olur bu fiyata satarsa Real Madrid. Van der Vaart bu parayı gelmişti zaten. Heinze ve yanındaki 10 milyon biraz ayıp olmuş tabii.

12 yorum:

dusendeli dedi ki...

Robben'i Barcelona alsın, tam ihtiyaçları olan adam, fiyatı da bu piyasada gayet makul :)

Van Der Vaart da Fenerbahçe'ye gelsin de şu orta saha sorununu kökten halletmiş olalım :D

Genel Sekreter Vak dedi ki...

4-4-2'nin sağında solunda kim oynayacak bu adamlar satılırsa?Bence Real Robben ve Sneijder'i elde tutmak zorunda kalacak bu işin sonunda.Hadi 4-3-3 oynasalar neysede 4-4-2 oynatacakmış Real'i yeni hocası...Şenlik olacak orası ayrı...

Thiam Jaba dedi ki...

Bu adamlar niye Robben'i satıyo anlamak güç, sol'a Robben'i koy, sağa CR9'u.

steven_stiffler dedi ki...

Negredo'yu Tottenham istiyormuş.Aynı zamanda Villa'nın satışı halinde Valencia'nın da gündemine geleceği söyleniyordu.Negredo iyi golcü,Valencia'da başarılı olur.

Dailywalker dedi ki...

M.Diarra yanlış hatırlamıyorsam sakat olmadan önce coşturuyordu ve Lyon'dan deli paraya almışlardı.

Aslında bir sağlık testinden geçirmek lazım Fenerbahçenin tam aradığı kan bana göre.20 M. Euroda o adama değer.

Selocan dedi ki...

Dünyanın en yetenekli futbolcularından biri olan Robben bile bu takımda yer bulamadı ya, daha ne diyeyim. Yani saysan kimi sayarsın Messi C.Ronaldo Kaka Ribery İbra ve Robben hadi Robinho bu adamlar şuan 28 yaş altı en fantastik oyuncular. Robben gibi bir adam bu takımda oynayamıyor ne diyelim üzüldüm.

hulleci dedi ki...

robben'i çok sık sakatlandığı için gözden çıkarmış olmaları lazım. oynayamıyor değil yani, sağlam olduğunda babalar gibi oynuyor. ama devamlılık önemli şey... yine de kalır gibi geliyor bana, o paraya alan çıkmaz gibi geliyor. kalsın zaten, sakatlanmazsa oynasın kaka ve cr ile kardeş kardeş.

bunu yazalım da sonraki yıllarda okuyan eden olursa "robben dedikleri dravdan bir topçuymuş demekki" demesinler, diyemesinler.

mre dedi ki...

Komşunun tavuğu komşuya kaz görünürmüş. Robben şu anda başka bir takımda oynuyor olsa Real 30-40 arası bir rakam bayılmaya hazır olurdu ama elinde olunca göndereyim diyor. Sevmiyorum bu kulübü sev-mi-yo-rum.

ubs17 dedi ki...

robbenin listeye koyuluş nedeni kulübe olan maliyeti. yoksa oynamayacak bile olsa takımda kalırdı. listedeki hollandalıların klübe 2 yıllık maliyeti kaka traqnsferi kadar.

Robben falan degilde fenerbahce ön libero arıyor iyi bir pazarlıkla 10 -15 arası bir para diarra için fazla sayılmaz

seanpenn dedi ki...

negredo?
satılırsa heralde tarihte bir ilki gerçekleştirecek

matiasemilio dedi ki...

robben city'ye!!

Ezequiel dedi ki...

Gago dururken Diarra neden gidiyor anlamış degilim.