13 Temmuz 2009

Real Madrid'de Son Tablo

Real Madrid'de son durum budur. Yeşil, takımda kesin kalacaklar, turuncu; durumu belli olmayanlar, kırmızı ise yolcular. Benzema'nın arkası metrobüs gibi.. Sneijder; ve Ribery gelmediği için Robben kesin kalır. Bu onbir hiç de öyle yenilmez armada olacak bir takıma benzemiyor...

41 yorum:

Ice-Man dedi ki...

chelsea bu takımın anasını ağlatır.

Spooky dedi ki...

Bu dizilişle savunmada bazı maçlar geri dörtlü+casillas'a karşı rakip 11 şeklinde geçebilir. Ayrıca koskoca Raul'u harcamaya bayılıyor bu Madridliler, kınıyorum.

Dailywalker dedi ki...

Daha iyi bir ön libero gerekli.

firat selcuk dedi ki...

benim anlamadığım bir nokta var, negredo'yu niye aldınız niye satıyorsunuz.. almeria'nın yoluna niye taş koydular, ufacık takımdan ne istediler merak ediyorum.. gerçi oyuncuda da olabilir sorun, kariyeri açısından sıçrama yapması lazımdı ve almeria'daki formuyla bunu yapabilecek düzeye de geldi ama tutup da ülkenin en tepesindeki iki takımdan birine gitmenin mantığı yok, bir alt basamaktakilere gitse daha mantıklı olurdu.. hazır villa valencia'dan ayrılıyorken orayı tercih etse çok daha güzel olabilirdi..

twilost dedi ki...

bu takım olsa olsa 4-1-4-1 oynar

Schumy dedi ki...

Bülent Abi yenilmez armada gibi görünmüyor evet, istersen ben de bir kadro yapayım o zaman yenilmez armada gibi görünüyor mu bir de öyle bakalım.

http://www.this11.com/boards/1247482962389608.jpg

Olric dedi ki...

bence baya iyi bi kadro olmuş, ilk 3e girerler kesin.

o değilde, genel lig kalitesi artarsa önceki yıllara göre, işleri çok zorlaşır. geçen seneki sevilla da valencia da villareal de hayal kırıklığıydı, onlar kendilerini geliştirirse ilk 3 başarıdır derim ben real için.

esaskenan dedi ki...

ben guti olsam bu takımda bir dakika durmam nisterlroy da boşuna bekliyor madrid de

Minozzi dedi ki...

@ Spooky

Raul yaşayan efsanedir kabul, ama merchandisingden para kazanmak için akılalmaz paralar harcamış bir yönetim için "forma sattırıcı" değildir bence artık.

Her sezon başı Raul kalacak mı diye şüpheye düşüyor olmak bile tuhaf aslında, ama ne yaparsın; kapitalizm :)

pietrus dedi ki...

orta sahada iki yönlü oynayabilecek bi tane adam yok.bana 2006 dünya kupası'ndaki brezilya'yı hatırlatıyo bu takım.

answer dedi ki...

buarada higuain yok? unuttularmı onu hemen..

Thiam Jaba dedi ki...

lass yerine bir adam alınır, 4 1 3 2 oynar bu takım bence. 3 ün sağı ronaldo olur, ortası kaka sağı, robben. ilerisi de raul veya higuain benzema olur. bi de sol bek yedek alırlar, robben kesin kalır, bir ön libero , bir sol bek yedekle, bu takım canavar olur. 4 1 3 2 oynasınlar.

lembo dedi ki...

bu defansla ancak makarna süzülür.. sneijder e orda haksızlık yapılıyor.. oynatmayacaksanız verin galatasaraya.. şu kadroda direkt oynar madridde bana göre.. adam orta sahanın her tarafını, her yönünü oynuyor..

Adsız dedi ki...

Bu sistemde oynayacaklarını sanmıyorum.4-3-3 ya da 4-2-3-1 de oynayabilirler.Muhakkak ortasahaya adam alacaklardır.O zaman bu kadro çok iyi olacaktır.

Genel Sekreter Vak dedi ki...

http://tinyurl.com/n53ghh


Bence resimdeki olmaz...

sannti dedi ki...

Böyle bi orta sahası olan takıma La Liga'daki 19 diğer takımdan en az 16'sı rahat gol atar. Sevilla, Villarreal ve Atletico da eleğe çevirir, Barcelona'dan bahsetmiyorum bile. Real'in sol bek ve ön libero alması şart başarılı olabilmesi için. Hatta stoper de şart, Pepe'den adam olmaz.

solomon dedi ki...

raul bu takımdan defolup gitmelidir. raul bu takımın kanseridir. negredo huntelar benzema kalmalı ..

Blogspor dedi ki...

Pepe 10 maç cezalı değil mi?Hala ısrarla onu kadroya sokmaya çalışıyorlar,defansa takviye şart.Ayrıca Gago'yu kadroya almak lazım,Lass pek güvenilir gelmiyor Barcelona maçından beri bana.Gönderilecek oyuncular kaliteli oyuncular,biraz sorun olabilir bu.
Robben takımda kalırsa daha kaliteli bir kadro olabilir.
Pellegrini'nin forvet seçiminde işi çok zor,Raul-Benzema-Higuain üçlüsünden seçim yapması gerekecek.

Kaspar! dedi ki...

Lassana Diarra'yı harcama eğilimini anlamış değilim, sallantıda gözüken bu kadroyu ayakta tutabilecek yegane parçadır bence kendisi, bir kaç sene önceki Claude Makelele gibi. O yükü de kaldırabilecek bir oyuncu bence.
Tabi işin başka bir yanı da, bu kadro hücumları karşılarkenki yükü değil Diarra, "bütün maykıllar gelse" kaldıramaz.
Hücuma çıkarken korkunç bir takım olacaktır orasına diyecek bir şey yok. Farklı kazandığı maçlar gibi farklı kaybettiği maçlar da olur bu takımın, özellikle İngilizler karşısında.

Rıdvan Dilmen'in fantezi futbol kadrolarını değerlendirirken dediği edayla "bu takım çok atar çok yer" diyebiliyorum.

31 ligas y 11 eurocopas dedi ki...

xabi alonso

Adsız dedi ki...

eger ki bu takımda lass'ın yeri garanti ise yolunda olmayan biseyler var demektir. lass kotu futbolcu degildir; fakat real madrid takımı icin yeterli degildir. ondan da gectim, onun yanına bir 2. adam bile yok daha. herkesi aldın, alonso'yu da al da tam olsun, yaptıkların bi ise yarasın sayın perez:) yoksa el clasico'nun sonucu degiseceginden suphem yok, sadece real 2 yerine 4 atar olacagı o olur; ama 6'yı yine yer.

bahtiyar dedi ki...

negredo real madrid altyapısından yetişme galiba geri alma hakkı vardı 5 milyon euro gibi bir ücrete onu kullandılar. değeri daha fazla olduğu için david villa'yı almaya çalışırken takasta kullanacaklardı diye hatırlıyorum. ayrıca bu onbirle oynarlarsa gol atma ve yeme rekorunu kırabilirler ki güzel olur bence bol gollü maçlar izleriz bu sezon.

31 ligas y 11 eurocopas dedi ki...

Parece que Valdano y compañia se olvidan que Raul y VanN. ya tienen 33 años. Yo lo que haria es ceder a Negredo y Huntelaar para no cortar su progresion y el proximo año cuando jubilemos a Ralu y VanN. ya tenemos los delanteros sustitutos y de garantias. Pero me temo que el proximo año por estas fechas estaremos viendo a Valdano peinando el mercado para encontrar delanteros para los dos jubilados. Por otra parte estoy de acuerdo que Xavi Alonso. es la pieza perfecta y la mas importante para el mediocentro del Madrid.

31 ligas y 11 eurocopas dedi ki...

and raul must be reserve like santillana 1985-88

31 ligas y 11 eurocopas dedi ki...

yo se que lo que voy a decir es duro,pero yo como madrilista veo que RAUL esta cerrando las puertas de NEGREDO,,,para mi este ultimo es el delantero mas completo que salio en los ultimos años en España...un jugador que en el madrid marcaria muchos goles,por su calidad y la de sus compañeros..20 goles en almeria...lo dice todo !!! ETOO 30 barça forlan 32 atleti d.villa 28 valencia higuain 22 raul 18 goles in madrid y negredo 20 almeira . clara

@vakilincuk

YOU WILL SPALLOW AND DRINK IT. JEJEJE

Genel Sekreter Vak dedi ki...

@Ramon,

Of course I will,probably this evening.I love cacık.Jejeje...

lembo dedi ki...

bülent abi sen buraya real madrid'in r sini yazdığın anda bu 31 ligas, 11 copas hemen damlıyor farkındaysan.. adam aportta bekliyor :)) abi, ben bu adamın sen olduğunu düşünüyorum.:))

Sakarya dedi ki...

garay gitmez pepe'nin 4-5 maç cazası var kadro ne kadar kaliteli olursa olsun Barça yine parçalar ..

devletli dedi ki...

perez figo & zidane'lı kadroya beckham'ı alınca da böyle zor kararlarla karşı karşıya kalmıştı zamanın hocaları. futbolun kanunları robben kaka ronaldo bir arada oynarsa takım ancak tek forvet iki defansif orta sahayla (4231) oynar der. ama real madrid bu, ne futbolun kanunu sallar ne de aklıselimin.

bu arada yeni hoca 442 oynatacağım demiş. göbeği lassana ile kaka'dan kuracak olursa pek şenlikli olur. özellikle rakipler açısından.

Blogspor dedi ki...

@lembo,
http://acetobalsamico.blogspot.com/2008/07/ramon.html

Unknown dedi ki...

Real'in Diarra'ları toplasan bir Alou Diarra etmez. İlk almaları gereken adam Bordeux'dan Alou Diarra'ydı bence.

Marcelo hala büyük soru işareti..
Açıkçası bu takımın Barcelona'dan yine fark yeme ihtimali yüksek..
Topu ayağına alamazsan nasıl oynayacaksın ki :)
Barca top göstermez bu takıma.
C.Ronaldo koşar sağa sola deli deli. Sonra olmayınca şöyle sağa sola sallar kafayı :)

#10 dedi ki...

Su takimda bile Salgado hala gonderilmiyor ya, cocugumu kesesim geliyor. Ne adammis arkadas yahu! Tamam Sanz' in damadi filan ama bu kadar mi tahammul edilir bu keresteye anlamam mumkun degil.

Sinan Yılmaz dedi ki...

Böyle dizilmezler ki
4-2-3-1 oynarlar sanırım
Diarra - Gago yada Diarra - Diarra :)

Ronaldo - Kaka - Robben
(Sneijder- Guti - Drenthe)

Benzema
(raul)

İleri 4 lü süper duruyor. Fakat yine üstü forma altı sorma durumu mevcut

matiasemilio dedi ki...

roma'dan emin değilim ama iyi bir defansif orta saha transferi yapılırsa 4-2-4 biçilmiş kaftan olur bu takıma

Selocan dedi ki...

Robbenin kalmasına sevindim ama oynadığı yeri geçen sezonadan sonra yadırgayabilir. Lass yerine alonso senijder yerine de Ribery gelseydi o zaman yüzyılın takımı kurulmuş olurdu..

dinipro dedi ki...

Ayrıca stoperde Albiol de yetersiz bence . Ayağı düzgün ve kademeleri iyi ama ağır . Hazır dünya starlarını toplarken savunmaya da aynı özeni gösterseler ya . Rio - Vidic - K.Toure - Gallas gibi sert ve hızlı adamlara ihtiyaç var savunmada . Ve tabiki Xabi Alonso .

bence ideal 11 ;

-casillas-

-ramos-albiol-pepe-marcelo-

-cristiano-lass -xabi-robben

-kaka-higuain(benzema)

murat durgun dedi ki...

------------Casillas-------------
--Ramos---Pepe--Albiol--Marcelo--
--------Mamadou---Lass-----------
----Ronaldo-----Kaka---Robben----
-------------Benzema-------------

bu mudur ? budur :)

HaCiTo dedi ki...

--------Casillas-----------
-Ramos-Albiol-????-Marcelo-
-----Lass-----????---------
-CR9------Kaka-----Robben--
-----Maalesef Benzema-------

???'lerden birine Bruno Alves, diğerine de Alonso iyi gider. Ama sırf yeni transfer edildi diye overrated'ın kralı, kazmanın önde gideni Benzema ilk 11 oynayacak, geçen sezon 22 gol atıp doğru yerde kullanıldı mı neler yapabildiğini gösteren Higuain, Negredo ve RvN harcanacak ya ona yanarım...

Herkes Lass'a sarmış, adamın Barça maçındaki bi hatası yüzünden ama şu anda bu adam dünyanın sayılı ön liberolarından beyler, yapmayın etmeyin.. Lass - Sneijder ön libero ikilisi de enteresan olabilir aslında denenirse. Zira Sneijder hücum için biraz ağır kaçıyor belki ama savunma yönünde pek bir eksiği yok gibi.

Marcelo'nun yerine Drenthe sol bek olmaz mı peki?

Son olarak, Ronaldo'ya 94 değil Benzema'ya 41 milyon € verilmesidir asıl skandal der sözlerime son veririm :)

Jofute dedi ki...

Defans,orta ve ileri uç iyi gibi de,kanatlar olmadan uçamaz ve Barça ilk maçta kötürüm bırakır bu 11'i veya buna yakın kadroyu...

Emir dedi ki...

Tam aklima geleni pietrus soylemis. Almanya 2006 da kaka ve ronaldinho onunde ronaldo ve adrianolu takim kadar basarisiz olma ihtimali yuksek gozukuyor.

Unknown dedi ki...

albiol ve marcelo buradan çok temiz sırıtıyor :)