18 Temmuz 2009

Eto'o'nun Fiyatı #2

Dünkü Eto'o'nun fiyatı başlıklı postun devamı. Ibrahimovic karşılığında Inter'e teklif edilen Eto'o'nun bonservisi ne kadar sorusunun cevabı İspanyollara göre 35 milyon euro. Ibrahimovic'in "şimdi İspanyolca öğrenme vakti" diyerek transferi kabul ettiğini yazıyorlar. Katalanlar bozulur şimdi buna. Messi, Iniesta, Xavi ve Puyol ile çok sempatik duran Barcelona'ya sinir bozucu bir yıldız geliyor.

12 yorum:

MustafaAGCA dedi ki...

Çok fantastik golleri var bu adamın. Ama takım oyuncusu olma konusunda soru işaretleri var benim kafamda. Egoların çok fazla öne çıkmadığı bir takımdı Barça.(Etoo hariç) Umarım ibo bu dengeyi bozmaz.Seyircilere verdiği resim çok önemli değil aslında. Önemli olan takım içindeki diğer oyuncularla olan uyumu.

Erkin Soydaş dedi ki...

http://twitter.com/zlatans_offical

aliriza dedi ki...

ilk başta yararlı gibi görünse de takımın bütün kimyasını bozabilecek bir oyuncu. tıpkı ronaldinho gibi, umarım guardiola bunu da erken farkeder.

Bulletride11 dedi ki...

Abi Twitter'ından adım adım takip ediyoruz.Kendisi de baya kaptırmış İspanya'ya transferine.Hayırlısı ne diyelim.

miracsaral dedi ki...

Eto'o ırkçılıktan şikayet ediyordu, gider Inter'de Balotelli'ye yapılanları yerinde görür beraber fikir alışverişi falan yaparlar, hayırlı olur onun için.

Bence İbrahimovic muazzam bir adam. Ayrıca bazıları karşı çıkabilir ama her şeye rağmen Barça'da bu tarzda biraz 'artist' bir yıldıza ihtiyacı vardı. Fazla 'efendi' bir takım gibi geliyordu bana. O açıdan da çok iyi olur eğer transfer gerçekleşirse.

Sisteme de bal gibi uyar, sürekli gezecek, deplase olacak, uygun pozisyonda da gol atacak. Bence çok, çok iyi oldu.

aşkın dedi ki...

Bunu yazan da Marca, hiç şaşırmadım.
Barcelona kulübü meğer enayiymiş, Etoo 35 milyon ediyorken onlar takas üstü veriyor.

Selocan dedi ki...

Benim de sinirim bozuldu. Bu adam Real Madride yakışırdı. Hem sistem olarak Bu takıma pek birşey katamayabilir dğnyanın en iyilerinden biri olmasına rağmen. Eto'o yu göndermek hata Zlatanı almak daha da hata Villayı falan alsalardı.

gorkem_cu dedi ki...

ronaldo'nun oyun disiplini altında ezilen bir oyuncu ibo. üstelik dünyanın en itici futbolcusu. yakışmadı barcaya.

sukullaci dedi ki...

ibrahimoviç'in gelmesi barca nın hücum varyasyonlarını arttıracaktır. eto'nun yapabildiği herşeyi yapabilen ayrıca uzaktan şut ve hava toplarında eto dan çok daha üstün bi futbolcu. zaten barca nın en etkisiz olduğu alan hava topları ve uzaktan şutlardı.

bahtiyar dedi ki...

barcelona'da sinir bozucu adam kontenjanının tamamını dolduracak dani alves denilen şaklaban var onun yanında ibrahimoviç fazla bozmaz barca'yı.

İsim dedi ki...

Barselona sonunu hazırlıyor.
Dünya üzerinde oyun düzenlerine en çok uyan forveti gönderip ahenklerini en çok bozabilecek forveti alıyorlar.

Adsız dedi ki...

bence galacticos'un tüm transferlerini gölgede bırakır. muazzam bir yetenek hoş takım arkadaşları ve taraftarı çıldırtabilir boş kaleye gol atmaz top orta sahaya götürüp çalımlarla tekrar gelir :)))

şaka bi yana barselona gibi paslarıyla efsane olmuş takım oyununun %90 larda olduğu bir yerde ister istemez ibra = ??
bir