1 Mayıs 2009

Real Madrid vs. Barcelona

Real Madrid-Barcelona derbisini NTV'de Ercan Taner anlatacak. 21:00'de başlayacak maç öncesinde bir saatlik bir yayın var. Önce derbiye dair bir belgesel ardından Ercan Taner ve Mert Aydın canlı yayında olacak. Blogda, "El Clasico'yu kim anlatsın?" anketinin sonuçları burada. "El Clasico'yu kim kazanır?" anketinde ise %45 Barcelona, %41 Real Madrid çıktı. %14 ise beraberlik diyor. Juande Ramos, Nou Camp'taki derbide göreve gelmiş, ilk maçını da kaybetmişti. Ardından 17 galibiyet ve bir beraberlik aldı ligde. Real Madrid'in ligin ilk yarısında El Clasico öncesinde Sevilla'ya 4-3 kaybettiğini, ikinci yarıda da deplasmanda 4-2 ile rövanşı aldığını not düşeyim. Barcelona ise derbiye 4-0 Valencia galibiyetiyle gelip 2-0 kazanmıştı. İki takımda da oynayan Ronaldo'nun tahmini: "Real Madrid, Sergio Ramos ve Raul'un golleriyle 2-0 kazanır."
Geçen haftaki maçlar:
Sevilla: 2 Real Madrid:4
Valencia 2: Barcelona: 2Sezonun ilk yarısı
Barcelona: 2 Real Madrid: 0
El Clasico'da İhanet
Maç kadroları:
Real Madrid: Casillas, Dudek, Sergio Ramos, Metzelder, Cannavaro, Torres, Heinze, Gago, Lass, Javi García, Faubert, Drenthe, Parejo, Marcelo, Robben, Van der Vaart, Higuaín, Raúl y Huntelaar.
Barcelona
: Valdés, Jorquera, Henry, Xavi, Piqué, Iniesta, Puyol, Cáceres, Sylvinho, Bojan, Eto''o, Messi, Hleb, Dani Alves, Abidal, Keita, Gudjohnsen, Touré y Sergio Busquets.

8 yorum:

Turgay Keskin dedi ki...

Programda Valdes yorumu süperdi. Bakalım bu maçta Real Madrid'in efsanesi olacak mı?

SkyCaptain dedi ki...

Galacticos ezecek Pep'in takımını...

Oğuz Serdar dedi ki...

Juande geldiği ilk maçtaki Hacettepe savunmasından sonraki 17 maçtaki açık oyununu oynarsa, hücum hattı eksiksik olan Barcelona her türlü maçı kazanır. İspanyol usulü hileler devreye girmezse tabi bunlar da alenen bilinir bu blogca.

Yine de Madrid kapanacaksa, Wolfgang Stark gibi sertliğe göz yuman bir hakemle de yenilginin önüne geçebilir. Kapansa da en iyi ihtimal beraberlik. Geçen sene hırslanan Eto'o'ya dikkat.

jose dedi ki...

İyi olan kazansın...

Gokmen dedi ki...

barcelona kazansın...

Consigliere dedi ki...

Raul'un maçı olacak.İçimden bir ses öyle diyor. 2-1 Real alır.

M. Alper dedi ki...

Aceto
NTV'de alt yazı geçti:
"Ercan Taner anlatıyor, Rıdvan Dilmen yorumluyor."

Turiaf dedi ki...

Raul Rauuuuul Gol makinası çalışmaya başladııı.

Haydi Real