23 Nisan 2009

Kupa Finali'nin Stadı?

42 yorum:

mre dedi ki...

oy verdim sonuçları görmek için, meğer siftahmış. zeminine rağmen kayseri de olsun yeni stada ödül olsun.

Majesty dedi ki...

Olimpiyat stadyumuna o kadar plansızlığa,eksiğe rağmen sahip çıkmalı ve ulusal stadyumumuz olarak benimsemeliyiz. İyi bir organizasyon yapılırsa büyük maçlarda gayet kullanılabilir bir stadyum.

En azından yarı finali final-four şeklinde yapıp, (salı-çarş & pazar) Olimpiyat Stadyumunda Türkiye kupası sahibi bulsa her sene ve bu geleneksel olsa çok güzel olabilirdi.

İzmir futbolunun kurtuluşu da oraya verilen final jestleri ile değil, İzmir kulüplerinin tekrar eski gücüne kavuşması ile olur.

Genel Sekreter Vak dedi ki...

Tükürtmeyin Kadir Has'ınıza ama.İzmir'de Fener'in kupayı bir kez daha alamayışını yerinde seyretmem lazım.Bizim takım 1 kere geldi yüzümüz yedek kadroya rağmen güldü,bırakın yüzbinlerce Fb'li ve Bjk'lininde senede bir yüzü gülsün arkadaşım.Kayseri'de oynanması durumunda mutlu olacak insan sayısı çok daha az olacaktır,di mi ama?

nestavarro dedi ki...

abi bu kayseride ne kadar beşiktaşlı var yada ne kadar fenerli var stad yeni eyvallahta sırf yeni stad yapıldı diye ordada oynanmazki final maçı ne bu wembleymi kupa finalleri orda oynansın..verin abi izmire önceki senelerdeki gibi özledik zaten takımı istanbuldan gelicek kardeşlerimizde gelirler zaten ağırlarız kartallar gibi sabah kalkar''it s football day''der küçük parkta çakar biraları dayanırız stadın kapısına sonra gırtlağı bağışlar gideriz evimize bırakın bu pastırma cup sevdasını verin izmire maçı izmir aç izmirli aç futbola(kayseriyi aşağlama niyetinde falan değilim ama bu maça ihtiyacı olan şehir izmir)

firat selcuk dedi ki...

gönül izmir atatürk diyor, derbi'yi canlı canlı izleyelim tarafsız gözle diyor ama yepyeni kadir has stadı varken izmir'e finali getirmeleri zor gibi duruyor..

mcD dedi ki...

İzmire gelsin diye yakında hatim indiricem şerefsizim

Adsız dedi ki...

Uefa finalinin provası adına Kadıköy diyorum.
Beşiktaş da çok rahatsız olmaz bu durumdan zaten =)

mrt dedi ki...

Olimpiyat stadının yüzüne bakılmadığını tekrar görmüş olduk...yapımda (kararında) emeği geçenlere duyrulur :)

CT dedi ki...

Nestavarro ya katiliyorum, seyircinin katilimi acisindan da Izmir yada Istanbul bu final icin uygun olacaktir.

Istanbul Olimpiyat stadinda hic bulunmadim, ama gidenler ulasimdan ve asiri ruzgardan sikayetciler. Bu stada sahip cikilip, mimarisi elden gecirilip (en azindan butun tribunler uygun bir tasarim ile kapatilip) boylesi organizasyonlarda kullanilmasi ve bahsedildigi uzere stada sahip cikilmasi cok iyi olacaktir.

Ozetlemek gerekirse, benim gonlum bu sene Izmir'den yana... ama gelecek yillarda farkli alternatifler olabilir.

Ayberk dedi ki...

Iki Istanbul takiminin bir baska sehirde kupa finali oynamasi kendi taraftarlarina haksizliktir. Kupa finali bu hazirlik maci degil ki. Bu takimlarin her macina giden taraftarlarin hakkidir takiminin kupa kazandigini gormek.

Quaresma7 dedi ki...

Kadir Has olmalı ki ben maça gidebileyim:)

Sarp* dedi ki...

final'in verilecegi stad'in finalistler belli olduktan sonra secilmesi sacma geliyor bana. sezon basinda finalin adinin konmasi gerekir ama yukaridaki "izmir'de futbolun gelismesi izmir klupleriyle olur, izmir'e 'verilen' maclarla degil" gorusune katiliyorum, fazlasiyla.

Oyum Kadir Has'a gitti.

Empyrium dedi ki...

Ben açıkcası İzmir'i istedim.Büyük takımları görmeye hasret Türkiye'nin en inci şehrine yakışır.

Kayseriye zaten gidiyorlar ve zaten Istanbuldalar.

Not: İzmirde yaşamıyorum.

orkut dedi ki...

Lütfen izmir olsun.. ------- Bloglarda görüp hayıflandığınız o tribünler var ya..italya,ispanya,hollanda... onlar burda da var.. bakabaline değil görebilene.. ..3,5 milyonluk şehirde bikac binlik kitle var ki yaşıyor, savaşıyor.. lütfen hersene olduğu gibi gibi izmirde olsun.. Milli maçları izmire vermyenler kupa finallerini burda oynatsın ki birileri masturbasyon yapsın..

Doğarken Seçmedik ASLA Vazgecmedik.

35½ KARŞIYAKA

Forza dedi ki...

Kadir Has diyenler, Kayseri'ye 2 Istanbul takiminin taraftarlarinin hangi guzergahlardan gideceklerini de belirtirlerse memnun olurum. Olur da Kadir Has'ta yapilirsa final, yollarda yasanacak olaylar buyuk olur. Izmir'deki finale Besiktaslilar marmarayi dolasarak gitmisti, hadi o tamamdi; simdi de Karadeniz'i mi dolastiracaksiniz ?

SirEvo dedi ki...

Maç İzmir Atatürk Stadı'nda arkadaşlar. Dün gazetede okudum. 13 Mayıs'ta..

natura horror vacui dedi ki...

@nestavarro
3 yıl önceki finale ben de gitmiştim izmir'e. gerçekten de güzel maç olmuştu. izmir'in güzelliğine ve derbiye sahip çıkışına da diyecek lafım yok. ama izmir atatürk en az istanbul olimpiyat kadar futbol stadı değil bence. özellikle kale arkaları abartı uzak. kayseri'de ne kadar beşiktaşlı, ne kadar fenerli var sorusuna gelince, bence zaten asıl bu yüzden kayseri'ye verilmeli. şehir dışından gelecek olan 25000± 5000 kişinin getireceği sermaye bu kriz ortamında kayseri esnafına ilaç gibi gelecektir. yurtiçi turizmi de karlı hale getirmek lazım. "futbol konuşuyoruz şurada"yla karşı çıkanlara da, futbolun esasında ekonominin temel dişlilerinden biri olduğunu hatırlatırım.

twi dedi ki...

tamam anadolu da takimlarını izleyemenler boyle finallerle izelme sansini elde ediyor ama bir de gidene sorun.Keske baskentimizde dogru duzgun bir stad olsada mac orda olsa.

canbil dedi ki...

Olimpiyat Stadı'nda 35 bin fenerli ve 35 bin beşiktaşlı. bence tadından yenmez. Kupanın da bi anlamı olmuş olur.

NYG dedi ki...

inönü'de olsun yarı yarıya...

DJAN dedi ki...

Beyler Kayseride yapılsın iyidir güzeldir ama o çimlerde Allah korusun ,bir Uğur Uçar vakası yaşanmasına gönül razı olmaz. 3 sene önceki BJK-Fb İzmir finali hem tribün hem maç hem de yayın olarak üst seviyedeydi. Bence güzel bir mayıs akşamına İzmir yakışır

tofi dedi ki...

d) hiçbiri
desek.. zira ilk 2 stadda rüzgardan top oynanmıyo, kayseri stadının da zemini kötüydü...bence bursa, sivas yada antalya olsun.

FASLI dedi ki...

Taraftarlık kariyerimde Türkiye kupası yok. Alalım da nerede olursa olsun. Hangi takımlı olduğumu anlamışsınızdır umarım:)

natura horror vacui dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
karıncaezmez dedi ki...

Gittin gördüm muazzam bir stad Kadir Has.Tam bir futbol stadı, her yönü ile avrupa standartlarında.

Ne İzmir olimpiyat:) ne de Atatürk olimpiyat stad falan değildir, bildiğin hipodromdur. O stadlarda maç yapmak futbola futbolcuya ihanettir.

Not: Fenerbahçenin Kayseri'de de kupa kaybetmişliği vardır Gençlerbirliğine finalde vakti zamanında.

reverdy dedi ki...

galatasaray önümüzdeki hafta saha kapatma cezası olan ankaragücü maçını izmir'de oynasın da derbi isterse marsta oynansın.

saLsa dedi ki...

Bence Kayseri'de olacak..;)

mcD dedi ki...

http://www.sporx.com/futbol/turkiyekupasi/151386/

3 saatlik mesafeye maç koyun yürüyerek gidelim!

serhat dedi ki...

Kayseri Kadir Has'a verdim oyumu. İçlerinde kaybetmediğimiz tek yer orası.

beckham07 dedi ki...

@ NYG
yapmazlar ama kesinlikle harika olurdu...

nestavarro dedi ki...

@natura horror vacui

kardeş haklısın bizim stadın kale arkasından maç dürbünle izlenir hak veriyorum ama kayseri esnafı iş yapsın diye bu kupa finali orada oynanmaz..stad yeni diye orda oyananmaz..beşiktaş yada fener taraftarını oraya birini adana üzerinden diğerini trabzon üzerinden ulaştırırsın ulaşımıda sorun..krizden bahsetmişin bu kriz ortamında oraya gidicek 30000 kişiye yazık değilmi yada gidemicek olan bize bunlarıda bi düşün istersen...yollayın feneride denize dökelim:)))

T. Egemen Gul dedi ki...

Izmir olursa seviniriz.

venezia dedi ki...

mevcut şartlarda kayseri'nin şansı daha fazla gözüküyo ama inşallah izmir olur ya..abi çok gıcık bi atmosferi var o izmir atatürk stadı'nın ama olsun o dönemde izmir'de olucam yerinde izlemek istiyorum finali :( hadi be tff yap bi kıyak..

siyahh dedi ki...

İyiki maçın yeri ankete katılanlar tarafından belirlenmiyor. Hem takımlara hemde taraftarlara bir sürü iş çıkartıyorlar İstanbul dışında oynatarak. 4 tane büyük çapta maç oynanmış stad var bu şehirde.

HasbelKaderKeita dedi ki...

Bana kalırsa İzmir Atatürk Stadı olmalı Kadir Has'da olabilir ama öncelik İzmir'den yana.

http://cezasahasinasertorta.blogspot.com/

muzoz dedi ki...

Kayseride ki stadın zeminine laf söyleyenlerin aklı hala fener macında galiba neredeyse 2 geçti üstünden ve su anda stadın zemini mukemmel bu pazar kayseri macını izleyenler daha iyi gorurler ne demek istediğimi bencede final kadir has'a yakısır.

GialloRosso dedi ki...

Bir organizasyonda Ankara'da yapılsın Allah rızası için.
ne milli maç ne de kupa finali.

ne garezleri var anlamıyorum!

varol döken dedi ki...

ben izmir e bastım oyumu, istanbul olimpiyat a gitmekten daha kolay izmir'e gitmek:)

bu sene bizi çok da üzse, türkiye kupası'nı istemiyorum diyen fenerli yalan söyler, çok istiyorum kupayı, babam da istiyordur:)

bu arada beşiktaş'ı yenerek almak da çok önemli adamlar bizi kupada ezip geçmiş 11 maçta 8 galibiyet!

renom dedi ki...

izmir olsun ama bu defa fenerliler çanakkale üzerinden gitsin :=) biz gene alalım kupayı , tarih tekerrürden ibaret olsun...

Empyrium dedi ki...

İzmir oldu.Oranın hakkıydı zaten.

KP dedi ki...

İzmir'e vermişler finali...
Hayırlı olsun

Yasin dedi ki...

@Ayberk, olayi özetlemişsin. Olimpiyatta GS-Fener bile topu topu 15,000 kisiye final oynadi ayri mesele ama iki Istanbul takiminin her turlu maca gidecek taraftarina ayip. Kayseri-Istanbul takimlari oynasa Kayseri'de olsa okey derdim ama iki Istanbullu'yu Kayseri'ye goturmek ayip. Ucak bileti, karayolu masrafı, işten izin alması ayıp kere ayıp...