24 Nisan 2009

Madrid Kasabı'na 10 Maç

Pepe'ye 10 maç ceza verdiler. Real Madrid tarihinde bir futbolcunun aldığı en büyük ceza bu. İspanya'da rekor 24 maç ile 1964-65 sezonunda 24 maçla Cortizo'ya (foto 2) verilmiş. Atletico Madrid'li rakibinin ayağını kırmaktan. Bilbao kasabı Goikoetxea da Maradona'yı biçmekten 18 maç ceza almıştı. Son yıllardaki en büyük ceza saha ortasında yumruklaşan Luis Fabiano ve Diogo'ya gelmişti 5 maçla. Pepe'yi Tibet yollasınlar, giysin turuncuyu sabahtan akşama kadar düz koşu yapsın zaten sezon başından beri gazete manşetlerinde "Cristiano Ronaldo ile konuştum haberler iyi" demekten başka bir işe yaramıyordu.

12 yorum:

varol döken dedi ki...

@ramon
yes i am madonna and i've got song for you:

Life is a mystery, oh ramon you must be crazy
I hear you don't like communists
And it feels like disgusting

Chorus:

When you write here it's just a bullshit
I never down on my knees, in front of an anti-communist
In the midnight hour picasso tell you the truth
Just like a bullshit writer, you really dont't know anything

you like fairy tales... if you come to istanbul i'll tell you some i promise but sorry there's no blood, hate or disgrace in them!

serhat dedi ki...

İlk resimde Pepe futbolcusuna kendi eliyle baklava yediren taraftar modunda.

Du Hast *faLken* dedi ki...

yoq artık Le Bron James **
bu oLay günümüz koşuLLarında Turkıye' de yasansa oyuncuya 3 mac + 100 bın tL para cezası werırLer ama orası ISPANYA affetmezLer adamı

baris dedi ki...

Luis Fabiano ve Diogo'nun yumruklaştığını söylemek biraz onore edici olmuş. daha çok girl fight idi yaşanan, fırsat bulsalar birbirlerinin saçını çekip barışacaklardı (:

mehmet dedi ki...

atlete bakarmısın :))

Genel Sekreter Vak dedi ki...

Adamı kovmak yerine cezayı düşürmek için lobi yapıyormuş Madrid.Casillas açık açık "Formayı kirletti." demiş.Aferin,delikanlı adammış.Tek hatası formanın temiz olduğunu zannetmesi sanırım,ama neyseki yöneticiler bu hataya düşmemiş...

Umt dedi ki...

Lugano ya 5 mac ceza veren yonetımler utansın.adam arkadan kafa atıyor cok tehlıkelı bolgeye 5mac alıyor bu da aynı derecekde sakat hareket yapıyor 10mac alıyor.onların kurallar ıle bızımkıler farklı herhalde!!!!!!

ACY dedi ki...

diogo ile luis fabiano'nun kavgasi yumrukla$madan ote hedefi surekli iskalayan spiral bir yorungeye oturmu$ tokatla$malar silsilesiydi. ben bu kadar aciz kavga eden insan gormemi$tim gulesim gelmi$ti resmen..

gica dedi ki...

az bile almış ben olsaam yıllık bi ceza verirdim. ama tabi madrid olunca iniyo ceza. nefret ediyorum şu kulüpten. pepe'de tam onlara yakışan topcu

Anıl dedi ki...

İki hafta önce dünyanın en büyük üçüncü(!) derbisinde yaşananlardan sonra Tahkim Kurulu'nun dağıttığı cezaların ne denli adaletsiz olduğu burada ortaya çıkıyor. Lugano, Arda, Semih 10'ar maç ceza alsa gündemin geleceği noktayı çok merak ediyorum. Türk futbolu birilerinin ellerinde, vitrindekiler ise sadece kukladan ibaret.

devletli dedi ki...

pepe'yi recmetseler kulübü de 3. lige düşürseler millet rahat etse.

Kam dedi ki...

İspanya da Pepe tekme atıyor maçtan sonra açıklamasında (ne kadar fakir edebiyatı yapıyor olsa da) üzgün olduğunu en büyük cezayı bile hakettiğini söylüyor. Türkiye de kavgadan sonraki açıklamalar "çakma" polat cinsinden. Oyuncular suçsuz olduğunu söylüyor. Takımlar tahkim kuruluna itiraz ediyor..
Sonrada Türkiye de neden futbol gelişmiyor diyoruz!