20 Nisan 2009

Emre Gönlüşen

Blogda spikerler için eleştiri de oldu, övgü de. Bu kadar maç seyrediyoruz onlar da hayatımızın bir parçası oluyor. Uzun zamandır büyük beğeniyle takip ettiğim bir spiker var. Tanımayı bırak, yüzünü bile görmedim. Ekrana çıkmıyor bildiğim kadarıyla: Emre Gönlüşen. İspanya ve İtalya Ligi'ni harika anlatıyor NTV Spor'da. Dün akşam da Boca-River derbisinde o vardı. İlk yarısında çokça Beşiktaş-Bursaspor maçını izledim ama Emre Gönlüşen, Superclasico'yu harika anlattı. Maç başlamadan önce -derbi tarihi- belli ki iyi araştırma yapmış. Dünyanın öbür ucundaki bir ligin 22 adamını karıştırmadan anlatmak kolay değil. Güzel maçları; daha da güzel kıldığı için Emre Gönlüşen'e teşekkürler. Sezon sonunda yılın futbol spikeri anketinde bakalım sonuç ne olacak? Bu arada NTV Spor'da ne Güntekin Onay ne de Murat Kosova yoğun iş trafiği yüzünden maç anlatamıyorlar. Güntekin Bey'i, Real Madrid-Barcelona maçına bekliyoruz. NTV Spor'da bu akşam yeni bir program başladı. "Yenilsen de Yensen de". Saat 18:30'da. Pazartesi günleri Fenerbahçe; Salı, Galatasaray, Çarşamba günü Beşiktaş taraftarları futbol gündemini tartışıyor. Programı Banu Yelkovan ve Bağış Erten yönetiyor. Yolları açık olsun..

26 yorum:

LC dedi ki...

Evet Bülent Abi Emre Gönlüşen adını birkaç kez duydum gerçekten de çok güzel anlatıyor, zaten az miktarda maç izleyebiliyorum; ayrıca bugün bahsettiğin programı izledim bir GS'li olarak FB taraftarlarının çok objektif yorumlar yaptığını düşünüyorum; eğer böyle seviyeli taraftar çağırırlarsa uzun bir süre keyifle izlenecek bir programa dönüşebilir

Zannediyorum bu program için Fuat Akdağ ve Mehmet Demirkol'n programını kaldırdılar, aslında güzeldi ama gazete haberleriyle fazla gidilmiyor; eğer saati değiştiyse, saatini bilen arkadaşlar bilgilendirirse minnettar olurum...

BT dedi ki...

@leo messi
Fuat Akdağ&Mehmet Demirkol'un programı Spor Servisi saat 11:30'da canlı yayınlanıyor. Akşam saatlerinde ise tekrarı var(dı)

LC dedi ki...

Teşekkürler, artık ya okulu kıracaz:P(!) ya da izleyemiyecez... :(

L dedi ki...

yenilsen de yensen de çok hoş bir program olmuş ama, sanırım şu "söz hakkı" olayını çözmeleri gerekiyor. çünkü çok karman çorman oluyor muhabbetler.

mts dedi ki...

osman sakallıoğlu'ndan her hafta maç dinliyoruz maalesef keşke murat kosova'nın futbolda da sesini duyabilsek. güntekin onay'ı gene arasıra dinliyoruz

memduh95 dedi ki...

post'un fotosu eksik olmasın http://www.ajansspor.com/resim/emre_gonlusen.jpg

alperensaylar dedi ki...

tekrarı ne zaman acaba bilen var mı?

miracsaral dedi ki...

Murat Kosova'yı özellikle futbol maçı anlatımlarıyla özlediğimi itiraf etmek gerek. Bu arada bence Kanal24'te Bundesliga maçlarını sunan tok sesli bir spiker var, o da fena değil.

Sencer Yücel dedi ki...

@asaylar: programın tekrarı sabah 4'te.

Bitola'lı dedi ki...

yenilsen de yensen de yi ben de izlemek istiyorum ama kursla çakışıyor.. tekrarıda gece 04.00 te olacakmış.. nba için uyandığım günde denk gelirse ancak o zaman izleyebilirim tekrarını.. belki spor gecesinden sonra yayınlamaya başlarlar güzel reyting alırsa..

Emre K. dedi ki...

kesinlike katılıyorum bundesligayı anlatan spiker çok iyi gereksiz konuşmuyor,tam anlamıyla maç anlatıyor.

Star tv nin spikerleri ise tam bir felaket..

Trofolo dedi ki...

Arkadaslar, guzel hatirlatmislar. Peki Bundesliga'yi anlatan bu beyin adini bilen yok mu?

Alper Öcal dedi ki...

Aykut İnce

alperensaylar dedi ki...

bundesligayı anlatan spikerin adı aykut ince

dersini almış da ediyor ezber dedi ki...

@trofolo

"aykut ince" anlatıyor kanal 24'te bundesliga maçlarını.
bu arada emre gönlüşen'i ben de oldukça beğenmekteyim. yalnız bu "yenilsen de yensen de" programının konsepti güzel ama işleyiş pek hoş olmamış açıkçası. herkesin konuşması birbirine giriyor. ayrıca fenerbahçeli olarak seçtikleri taraftarları da beğenmedim. özellikle adı elif( ya da ebru muydu?) olan kız hem ses tonu hem de fikirleriyle çileden çıkarttı beni ekran başında. onun dışındakilerde de beylik laflar dışında orjinal fikirleri olan taraftar göremedim açıkçası.

orkut dedi ki...

Ntvspor'un acilen "3 takım" ekseninden cıkması lazım..

erdemkursat dedi ki...

yahu yok mu şampiyonlar ligi spikerlerine bir çare !

Mr.Eko dedi ki...

Bağış Erten saçma sapan espriler yapmazsa program daha iyi olacak.

PENNEARABIATA dedi ki...

evet ben de beğeniyorum. maç öncesi işine ciddi bir şekilde hazırlandığı belli. Fuat Akdağ da beğeniyor bildiğim kadarıyla, çoğu maçı ona anlattırıyor.

PENNEARABIATA dedi ki...

@ Aceto

Bu arada "ne ve ne de" ile başlayan cümlelerin yüklemi olumlu olur. :)

mondo trasho dedi ki...

cl star'ın elinde maalesef.
düşünebiliyor musunuz ntv ve diğer kardeş kanallarının cl yayınladığını... of offf... tadından yenmez.

bir zamanlar premiere lig'i yayınlardı ntv ve murat kosova'nın "işte premiere lig bu!" diye haykırışını hiç unutamam, jenerik olmuştu:)

Nitin Gupta dedi ki...

Aykut İnce'mi bilmiyorum ama Bundesliga'yı anlatan bir spiker çok fazla karıştırıyor oyuncu isimlerini...
Gerçi genelde pilot kameradan izliyoruz yayını, muhtemelen onlara da öyle geliyor...
Bende seçemiyorum bazen küçük tv'de oyuncuları ama eğer Almanya'da anlatmıyorsa maçları :) önünde kocaman ekran olması lazım...

mes dedi ki...

Herkesin beğenmesine çok sevindim çünkü bende çok beğeniyorum Emre Gönlüşen'i , Arjantin ve İtalya onla güzel :)

emre dedi ki...

bu güzel yazi ve tüm yorumlar icin cok tesekkur ederim. takip ettigim bir blog'da kendimi görmek cok hos bir duygu :)

Emre GONLUSEN

varol döken dedi ki...

@pennearabiata
seni bir ara ajansa bekleriz, bizim redaktörün başı işlerden benim başım bloglardan dolayı sıkışık, işler yanlış yunluş gidiyor, bir yardım bak yoksa axe'ı arar numaranı veririm, ahahahahahahah:)

Uğur dedi ki...

Bu sabah ntv sporda 7-9 kuşağınn 8.30-8.45 arası 15dk.lık kısmında görme şansını da yakaladık. Gerçekten güzel bir futbol sohbetiydi.