20 Nisan 2009

Balotelli ve Cannavaro

İtalya'da Kuzey kulüpleri taraftarlarının ırkçılığı meşhur. Sadece siyahi ırka değil kendi topraklarının güneyinde yaşayan vatandaşlarına da bu rezil tezahüratları yaparlar. Juventus taraftarı da cumartesi gecesi Balotelli'ye kafayı taktı. Balotelli pek sempatik bir futbolcu değil. Rakip tribünleri her zaman tahrik eder. Romalıları da çıldırtmıştı. Juventus taraftarı da hani ibne Balotelli dese keşke. Adamın teninin rengine kafayı taktılar. Federasyon da cezayı kesti, anında Juventus'un bir maç sahasını kapattılar. Juventus demişken kenara Cannavaro sıkışsın. Real Madrid yolluyor. Napoli almayacağını söyledi. Ne kısmettir ki Juventus taliplisi oldu. 35 yaşında gençlerin yavaş yavaş forse ettiği bir kadroya gelecek. Oluyor böyle yanlış transferler. Olacaksa tabii..

11 yorum:

efess dedi ki...

Bu saatten sonra sahanın kapanması Juve için çok da önemli diil.kapanmasa da olur.Lakin bu ırkçılık meselesi FİFA nın en önem verdiği konuların başında.bence puan silme cezası ve yanında şöyle okkalı bir para cezası daha iyi olur diye düşünüyorum.Tabi bu düşüncem sadece İtalya için diil,her lig için geçerli.bu sadece çok taze bir örnek oldu

AykanGulten dedi ki...

Stand Up Speak Up tarzi kamyalara ihtiyac var. Hatirlamayan ya da yasi yetmeyen varsa:

http://video.google.com/videoplay?docid=6362569444584816601

a-town dedi ki...

E Balotelli de Juventus'a takti.

raul #7 dedi ki...

ibne Balotelli :)) ilahi Bülent Abi yaa

totikarker dedi ki...

cannavaro hala iş yapar bence.. yanlış falan olmaz.. başarı gelecekse ille gençlerden gelecek diye bi kaide de yok..

n0s dedi ki...

sağdaki kapşonlu eleman fotoraftaki pozisyonda (golden sonra) balotelliye koçum benim dercesine bi çaktı ki milano halkını ve ırkçılığı düşündüm, ne yalan söyleyim duygulandım. balotellinin hikayesi de ayrı mevzu

Adsız dedi ki...

italyan pasaportu varmış cannavaro'nun o yüzden yabancı sayılmıyor :) lugano bu gidişle reggina'ya falan transfer olacak galiba Milan Mexes'i alırsa..

GialloRosso dedi ki...

Galatasaray'a yakışır ;)
Servet ile iyi bir ikili olabilirler bence.

fibonacci dedi ki...

bence cannavaro juve nin defasında kesinlikle iş yapar kendini bulur son zamanlarında gençlere abilik yapar =)) öle youn bi juve kültürü yoksa da italyan savunması tabirin realite oldugu günlerden biridir bi kaç bişey kata haa kaç kuruşa gider free ise tadından yenmez =)

Ventisei26 dedi ki...

Şike, ırkçılık.
Sırada ne var acaba?

Ergün On Radar dedi ki...

abi ibne ballotelli deselerdi keşke demişsin; seksistlik de ırkçılık kadar büyük bir kabahat değil mi?