9 Ocak 2009

Yusuf Şimşek Transferi

Yusuf Şimşek sahada attığı çalımların bir benzerini attı. Futbol dünyasında bu var. Profesyonel adamlar bunlar. Peki Beşiktaş neden Yusuf'u aldı? İlk akla gelen ve mantık aranan Delgado'nun durumu. Delgado İtalya'da, tedavi görüyor, dizinde problem var. Muhtemelen Delgado'dan sakatlığı hakkında iyi haber almayan Mustafa Denizli, Yusuf'u istedi. İkinci ihtimali bir baba olarak açıklayayım. Bizim evde bugünlerde Hakan eline hangi oyuncağı alsa; Emre için değerli oluyor. O köşede duran oyuncaklara bakmıyor Emre. Hakan'ın elinden çekip alacak illa ki. Kızmıyoruz, çocuk deyip geçiyoruz tabii. Sırf Trabzonspor almasın diye Yusuf transfer edilir mi? Sanmıyorum ama çocuk işte!.. Aydın Karabulut bonservisiyle verilmişse hayırlı olsun. Bursa'da iyi oynarsa, 1-2 yol sonra Fenerbahçe'nin sol beki olur. Sezonun ilk yarısında vasatın altında kalan Yusuf, transferde kolundan, başından çekiştiriliyor, Aydın'ın ayrıldığı takımın sol beki ise İbrahim Üzülmez. Hayat gerçekten adil değil. Hiçbir zaman da olmadı zaten...

58 yorum:

aksilaz dedi ki...

"Aydın'ın ayrıldığı takımın sol beki ise İbrahim Üzülmez"
vurucu cümle bu. trabzon için hayırlısı oldu.zira sol acık ıhtıyacları daha fazla.colman sol acık asla olamaz çünkü.

Kartal Bafiler dedi ki...

Aydın'ı veren kafayı anlamakta zorlanmıyorum,o kafa senelerdir kendini çok iyi gösterdi ,burnumuza vura vura....

Fatih Güler dedi ki...

Bu demirören iflah olmaz.

Adsız dedi ki...

Abi hayat adil de futbol adil değil.

ihk dedi ki...

"Sanmıyorum ama çocuk işte!.."

hala gülüyorum desem :)

Ser dedi ki...

besiktasin iyi top oynadigi, galatasarayda bir hareketlenmenin oldugu, fenerbahcenin ise cok kotu basladigi sezonun ilk haftalarinda benim gibi fenerbahceli olan babamla kimin sampiyon olacagi konusunda tartisiyorduk.. oynadiklari futbol itibariyle o besiktasi kesin favori olarak goruyor ben ise GS'nin daha sansli oldugunu savunuyordum.. bana neden besiktasa sans vermedigimi sordugunda da besiktas yonetiminin besiktasin sampiyon olmasina izin vermeyecegi tezimi one surdum..

Her karari ve hareketiyle, bu tezimde beni destekleyen ve yalanci cikarmayan besiktas yonetimine tesekkuru borc bilirim.

Unknown dedi ki...

Burdan deklare ediyorum artık besiktas yönetimi değişene takımımın hiçbir amcını izlemiycem..
bu kadarına artık yazıklar oılsun denir !!!
biz kosmayan teknik 10 numaralar bitirdi türk futbolunu diyoruz adam gepgenc fırtına gibi cocugu veriyor yusuf denen o ciddiyetsiz herifi alıyor... bu adam halısaha topçusu 20 metre deparı yok tarihinde... lanet olsun baska bisey demiyorum...
hayat gercekten adil degil...
bu kadar futboldan anlamayan bir adam nasıl olurda bir klüp baskanı olabilir...demirören in babasına lanetlerr yagdırıyoruz camia olarak.. basbelası oglunu basımıza musallat ettiği için.!!!
yazıklar olsun...

sMAnia dedi ki...

artik besiktasi bu tranfer politikasi yzden tebrik ediyorum. 3-4-yusuf-holosko- en ucta nobremi olacak yani????

umarimki en azindan ueafaya giderler ama sanimiyorum...

denizli ve demirören senenin sonunda gider...




smania

erdemkursat dedi ki...

Son cümle şöyle de olabilir(miy)di ?

" hayat gerçekten adil değil, adil olduğunu da hiç iddia etmedi zaten "

tolga dedi ki...

aydın eğer bonservisi ile verildiyse -ki ben kiralık diye duymuştum- acil olarak ümraniye nevzat demir tesislerine
bjk yönetim kurulu başkanı ve üyelerine ayrıca bu transfere izin veren m.denizliye IQ testi yapacak bir ekip gönderilsin

varol döken dedi ki...

ben beşiktaş ı uzaylıların idare ettiğini düşünmeye başladım...

ulan ayıptır, biz de beşiktaş'ta büyüdük, toprak sahada sarı fırtınaları, çim sahada ilhanları, sergenleri izledik... aslında kampanyayı fenerlisi cimbomlusu hep beraber yapmamız lazım, özlediğimiz beşiktaş geri gelsin diye!

Bellamy. dedi ki...

aydın kendine yazık etti, kaç senedir beşiktaş'ta, dilimde tüy bitti aydın kendini güçlendirirse, kondüsyon, ağırlık çalışırsa mükemmel bir futbolcu olacak diye ama hiç bir şey yapmadı. bursaspor'da falan bir şey olmaz aydın'dan, bu zayıflıkta. beşiktaş'ta oynadığı yer sol açıktı, sol bek oynayacak kadar ne omuzu var ne kolu, ikili mücadelelerde direkt düşüyor.

yusuf çok kötü bir transfer orası ayrı. bu takımın pantelic gibi vurduğunu atan bir golcüye (ki sezon sonu kontratı bitiyor, inşallah ilgilenirler) ve geremi gibi koydu mu alan bir defansif orta sahaya ihtiyacı var. delgado'nun olduğu yere koşmayan bi adam daha almak ancak yeni oyuncak isteyen çocuğun isteyeceği bir hareket, haklısın bülent ağabey.

Kayhan Kolcu dedi ki...

gördüğüm en saçma transfer hamlesi.
Beşiktaş'ın sezon başından beri sorunlarından birinin orta sahadaki mücadele eksikliği olduğu bariz bir şekilde ortadayken, yusuf gibi bir adamın alınıp; hemen herkesin çok şey beklediği Aydın' ın gönderilmesinde mantık göremiyorum.

Sportif başarısızlığı geçtim, herkesi soğuttular takımdan.

sonny dedi ki...

ve bu transfer haberine de en çok trabzonsporlular sevindi diye bitirebiliriz. teşekkürler beşiktaş yönetimimizi bir hata yapmaktan kurtardığın için.

ERKUT dedi ki...

Yusuf'un özellikle bu sezon G.Saray maçı dışında üst düzey bir oyun oynadığı maç yok.kjapasite olarak Yusufu tartışmak olmaz lakin kapasitesinin ne kadarını ortaya koyacağı muamma.Yusuf sıfır bonservis ile kadroya alternatif olarak alınabilir(lakin 1 milyon bonservis ve Aydın gibi potansiyel sahibi ( şans bulduğu maçlarda özellikle ofansif anlamda etkili oldu) aşama kaydetmesi ku,vvetle muhtemel bir isimin verilmesi çok yanlış.Delgado'nun problemleri ve performansı sonrası Beşiktaş'ın kurtuluş reçetesi Yusuf ise zaten söz söylemeye gerek yok.

sMAnia dedi ki...

besikatasa sormuslar....


besiktas senin tansfer politikan neden böyle egri...


oda demiski benim nerem dogru!!!!!!

Tunç Bozacılar dedi ki...

Nasıl bir çocukluktur ki bu ; Çocuklarımın parası deMİŞTİ 60 milyon ytl için bu çocuk bey ... verdi aydın'lığımız şimdi yusuf yusuf zamanı ...

ümit aktanvari konuşursak telefon klübesinde dahi çalım atan oyuncuyu alırken geleceğimizi karartıyoruz aydın'ı vererek ... sol bek olmazdı belki ama sol açık bir Türk oyuncumuz hiç de fena olmazdı hani ...

not : ibrahim üzülmez sol bek falan değildir ... gerçi insan olup olmadığı konusunda da bazı görüşlerim mevcuttur (neyse) ...

Tunç Bozacılar dedi ki...

bu arada m.denizli yusuf'u sol bek oynatırsa şaşırmam ...

ahhh amigo orhan geldiysen 3 kere vur ....

...

CDiS dedi ki...

beşiktaş yönetimi son kozlarını oynuyor. Yusuf yaşlı, ağır falan ama, iyi futbolcu. Delgado'ya alternatif olarak düşünüldü bence. Alternatifi olan bir Delgado adam gibi oynar mı artık? Bilinmez..

Aydın için 3 sene içinde 1 milyon dolara alınabilecek deniyor. Eğer doğruysa, Aydın'ın yıllık alacağı parayı falan hesaba katarsak, Aydın 3 senelik kiralık gitti gibi birşey oldu. Gelişirse ne ala.. Tabi ki Aydın bir sol açık, sol bek değil..

Riskli bir transfer vesselam..

http://casteldisangro.blogspot.com

hadizlow dedi ki...

http://www.sporx.com/futbol/superlig/139376/ Burada yazdığına göre Aydın istenirse 500 bin TL ye geri alınabilecekmiş

Santiago dedi ki...

Bir Demirören İki Deniz Baykal herkesi başında bulundukları camiaları kendilerine küfrettire küfrettire bi hal oldular ve hala gitmeme derdindeler...Yaptıkları her hareket bu kadarmı plansız ve programsız ve sukut-u hayal olur anlaşılmaz..

Not:ne Beşiktaşlıyım ne chpli.. camialarına allahtan sabır dilerim ...

Adsız dedi ki...

öncelikle, bence de aydın kesinlikle sol bek olamaz. ancak arkasında iyi bir bek olan iyi bir sol açık olabilir. fakat anlayamadığım nokta; "bu transfer hamlesiyle bjk uefaya zor gider" vs. denmesi. ne yani, ilk yarı tuna ve aydın mı kurtarıyordu bjk'yi? saçmalık.

yusuf açısından bakarsak, gerçekten kıvrakmış. bu haliyle de sadece demirören-denizli bjk'sında yer bulabilirdi.

yalnız aydın'ın sözleşmesinde $500bin karşılığında geri alınabilme olacakmış sanırım. Böyle olursa $1.1 milyon+tuna'ya mı geldi acaba yazın bedava olan yusuf?

zlatan dedi ki...

http://kalesizintopbizim.blogspot.com/

konu hakkında ben de bir şeyler karaladım. beklerim. gelene çay çorba ikram ederiz:)

pancurtaran dedi ki...

son cumledeki gibi bir dünya gerceği daha vardır.kör ölür badem gözlü olur allah aşkına aydın karabulut beşiktaşa geleli 4 sezoon oluyo daha hatırımda kalan 90 dakikası yok.kendini bu kadar zamanda geliştirdimi dersem ondada supheliyim.eger bu kadar soylendiği kadar fırtınaysa önünde 18 tane 90 dakikası var.şimdiden çalışmaya başlasa iyi eder.yoksa bu genç yaşında sonsuzluğa dogru yolculuğa başlamış olur.çünkü biz bu fırtınaları ali cansun,ali öztürkte gördük.şimdide serdar özkanda görüyoruz

devletli dedi ki...

yusuf'u gitmesi beklenen cisse'nin yerine almıştır bence yönetim. yaparlar.

gianfresco dedi ki...

3 yıl içinde 500k$ karşılığında geri alma opsiyonu varmış Aydın'ın.

maca papazi dedi ki...

http://www.uludagsozluk.com/e/4494345/

saygılarımla;

leon dedi ki...

Sabri'de sağ bek değil ama milli takımda bile sağ bek oynuyor...

delgado dedi ki...

aydın'ı veren beşiktaşlı değildir. bu kadar!

yorkut dedi ki...

Yusuf Mustafa Denizli'nin Fenerbahçe'de banko oyuncusu degildi. Burada da iyi yedek olur bence. Aydın iyi topçu ama sakat, Tuna geldiği gibi gitti. Bursa 1 M Euro nakit para kazandı en anlaşamadığı takımdan. Ertugrul Saglam ve Ali Tandogan'da Bursa'da. Bu is Bursa'ya Besiktas'tan cok yarar.

Trabzonspor acısını illaki çıkartıcaktır önümüzdeki transfer dönemlerinde fiyat yükselterek. Demirören gece kafaya takarsa Leftar'i bile alır, yeterki kafaya taksın.

televizyon komandosu dedi ki...

gercekten cok düsündürücü bir transfer. hangi akla hizmet, bu senenin 20 Temmuz'unda 34'ünü doldurup 35'inden gün alacak bir oyuncuya karsilik ümit milli takimin en önemli oyuncularindan birini bir de üstüne hatiri sayilir bir para vererek alir? (tunu üzümcü'yü ihmal ediniz zira besiktas'ta degil keciörengücü'nde bile zor girer ilk 18'e)

bu nasil bir yönetim anlayisidir? yanlis anlasilmasin, cok iyi bir galatasarayliyim, ama objektif bir futbolseverim. besiktas'in bu yönetim seklini hayretle izliyorum. takimda dogru düzgün, elle tutulur bir ön libero, bir sol bek, bir sag bek, bir sag acik, bir stoper, oyunu iki yönlü oynayan bir orta saha oyuncusu (daha gider bu böyle) yokken hicbir devamliligi ve istikrari olmayan bir oyuncuyu almak ne demektir? yusuf'un bu seneki tek olayi, bursa-gs macindaki, o da tamamen galatasaray'in ahmakca orta saha düzeninden dolayi yaptigi bireysel sov! bu yüzden mi bu adam aliniyor koskoca besiktas'a?

mustafa denizli geldiginden beri 'büyük takim felsefesi' deyip duruyor ama bence kendisi iran'da yari-amatör takimlari calistira calistira herseyi unutmus. sistemsizlikten sistem yaratmaya calisiyor. önce besiktas'in ne oynadigini bi kendisine sorsun. acaba cevap verebilecek mi? 4-4-2 mi, 3-5-2 mi, 2-2-4-1-1 mi, 4-6-0 mi, yoksa kendisinin ntv'de ridvan'la güntekin'e dedigi gibi barça sistemi mi? ne oynuyor ulan bu besiktas?

üzülerek söylüyorum ki, yine günü kurtarmak amacli yapilan ahmakca islerden biri. ve ne acidir ki bu yillardir besiktas'in yönetim politikasi oldu. her seye bir kilif, her kaosta bir transfer! nereye kadar?

ne demis büyüklerimiz "balik bastan kokar"

a dedi ki...

3 yil icinde 500k$'a geri almak opsiyonu Bursaspor'un Besiktas yonetimine iyi bir kazigi gibi geldi bana. Ya sezon sonunda baska bir takim transfer ederse Aydin'i ne olacak? Besiktas'in bunu yasal olarak engelleyebilecegini sanmiyorum. Bursaspor yonetimi he he diyerek Tupcu'yu bir guzel kandirmis bence.

Adsız dedi ki...

magic yusuf:)

böyle 80'li yıllarda, nba aleminde magic johnson abimiz vardı..assit ve fake üstadı..ondan sonra perkelerde onunkiler gibi fake'ler göremiyorduk..kısmet yeşil sahalara
imiş..
inşallah hayırlısı olur..

papaz dedi ki...

Aydın baya bir sol açık yalnız:)

Arda'yı ya da Aydın Yılmaz'ı bek oynatmak gibi birşey Aydın'ı sol bek oynatmak.

KP dedi ki...

Süper Ligimizde artık yeni bir dönem açılmıştır.

Bursa - Jimnastik Kardeşliği.

Bence artık Bursa taraftarının en sevdiği kulüp olmalıdır Tüpçünün Jimnastiği.

Müthiş bir alışveriş. Her takıma nasip etsin allah böylesini.

Tüpçünün son gözdesi Maldonado'ymuş :)))

dododiego dedi ki...

son zamanlarda izlemekten çok keyif aldığım Aydın'dan mahrum mu kalacağım ben şimdi?gidip 35lik yusufumu izleyeceğim..bence denizli oyuncu değil yanına rakı arkadaşı arıyordu ondan getirdi..ben şimdi lig tv'yi tekrar açtırıp kombineyi iade etmek istiyorum..ilk maçı bekliyorum..çok güzel küfürler hazırladım denizli ile demirörene..yazık ya valla yazık..gelde finallere çalış hadi şimdi...ağzımda ne tat kaldı nede tuz!!!

josemarcelosalas dedi ki...

Beşiktaş'ın çocuk olduğunu, Yusuf'un da Beşiktaş'a hiç bir şey veremeyeceğini düşünüyorum. Çelişkiye gel...

SLaSH dedi ki...

Saçma sapan bir kazık daha yemiş BJK.
Bülent Abi,Aydın sol bek değil kesinlikle.İleriye dönük kanatta oynuyordu,sol açık.

Demirören ne içiyor?

wjker1982 dedi ki...

yusuf iyi transfer mi?
-kesinlikle tek hedefi tsl sampiyonlugu olan bir takim icin evet

transfer bedeli??
-yildirim demiroren dir ne yapsa yeridir

aydin karabulut??
-Turkiyenin Arda dan sonra en iyi sol acik i(Bari iyi oynayip gelissin de 500 bin i verip geri alalim)

Ya Delgado???
-Artik seve seve oynayacak pasam ,oynamazsa klubeye gider

delgado dedi ki...

beşiktaş jimnastik kulübü'nü "tüpçünün jimnastiği" olarak yazan 10 gram beyin sahibi olanların yorumlarını da yayınladığın için çok sağol bülent abi.

cikkoleite dedi ki...

Ben genel görüslerin aksine Yusuf´un cok yararli olacagini düsünüyorum.Aydin konusunda da sanki bu oyuncu biraz abartiliyor ham bir yetenegi var birseyler eksik sanki önce Tigana sonra Ertugrul Saglam simdi de Denizli...hic düsünmediler onu kadroda bir kac ümit milli maci haric pek bir numarasini göremedik.Suan kendisi ameliyat icin geldigi memleketi Berlin´de fink atiyor bu arada.

baha dedi ki...

Yusuf'u Fenerbahce'ye aldiran da Mustafa Denizli'ydi sanirim, yaniliyor da olabilirim. Muhtemelen bir Capello-Emerson durumu var.

YK dedi ki...

Aydın sol bek derken olayda anlamadıgım bir nukte var sanırım...Aydın gupegunduz bildigimiz sol acık ve sol bek ozelligi de hemen hemen hic yok.
Bir de henuz netlik kazanmamıs bir satısta öncelik ve buy back hakkı var oldugu soyleniyor. Bu para da 500000 tl oldugu soyleniyor. Tabi olasılıklar uzerinden hareket ediyorum. Eger oyleyse direkt 500 000 versin alsın...
Ayrıca Besiktas'ın TS'a karsı o almasın ben alayım politikası sergileyecegini sanmıyorum. GS ya da FB olsaydı bunu yapmasını beklerdim ama TS için yapmaz.
Yusuf hakkındaki goruslerime gelince, aydın'ın verilmesi kısmı haric, iyi transfer. Besiktas'a faydalı olur. Delgado sakat cezalı vs.oldugunda yerine oynayacak oyuncu yok, yusuf cok iyi bir alternatif...

hellguard dedi ki...

sözleşmeye koyulan 500.000 dolar opsiyonu (tabii varsa böyle bir şey) sadece oyuncuyu almak isteyecek diğer kulüplere minimum fiyatı belirtmeye yarar başka da bir şeye yaramaz.

yarın bir gün fener 1.5, 2 milyonla gelirse kulüp kabul etmek durumunda kalacak, daha sonra beşiktaş da 500.000 dolar teklifini yapacak bursa onu da kabul edecek mecburen... kontrat gereği.

sonra her şey aydın'ın kararına kalır. beşiktaş yönetimine kırgınım cart curt diyip başka diyarlara gidebilir... neler gördü bu gözler.

jose dedi ki...

Sergeni geri çağırsaydı gel yeniden oyna diye bu kadar tepki almazdı.En azından Aydın ve paralar gitmezdi elden.

masa bekleyen cocuk dedi ki...

yusuf un trabzona çok da ekstra bir katkı yapacağını sanmıyordum. hayırlı olsun yeni takımı diyecek başka bir şey yok ama bu trabzonun bu mevkide bu özelliklerde bir oyuncu eksikliği olduğunu değiştirmez. ama konu bu değil. konu ; yaklaşık 1 aydır trabzonsporla görüşüp artık antalyaya kampa kadar geldikten sonra beşiktaş ı neden tercih ettiğidir. trabzonspor için bursaya rest çekip beşiktaş a gitmek ne demektir. söyleyeyim ; çok büyük ayıptır. istanbulda oynamayı, 3 büyüklerde oynamayı, daha çok para almayı anlayabilirim ama bu yapılan çok adice değil mi ? benim aklım almıyor gerçekten. ve bunu trabzonsporlu kimliğimle gerçekten söylemiyorum. bir insan olarak söylüyorum. söz veriyorsunuz ama son dakika cayıyorsunuz...bu kadar profesyonellik galiba bana ters. ya da şöyle bir durum var tahmin ettiğim. beşiktaş uzun zamandır hansa rostock lu zafer yelen in peşindeydi olmadı cart curt. şimdi trabzonun peşinde olduğu söyleniyor. yönetimler anlaştı mı acaba bu konuda ?

matiasemilio dedi ki...

aydının gönderilmesinin yanlış olduğu kadar bu futbolcunun sol bek olduğu da yanlıştır..hatta defansif yönü delgado kadar azdır aydının..yönetimin değişip bi kaç yıl sonra aydının tekrar kulübe dönmesi dileğiyle...

BT dedi ki...

yusuf transferinde aydın'ın sol bek değil sol açık olduğu yönünde çok uyarı aldım. Ben Fenerbahçe'de sol bek olur diye not düşmüştüm. Aydın'ın Gökhan gibi defansif özelliklerini geliştirip bu fiziğiyle iyi bir sol bek olma ihtimalini saklı tutuyorum. Bonservisiyle verilip verilmediği ise cumartesi günü imza sonrası belli olacak... İbrahim Üzülmez'i ise en azından bu blogda tartışmayalım lütfen...

İsim dedi ki...

Yıldırım Demirören'i tartışmak yersiz ancak bu transfer ve eleştirilen takas durumunda ilk taş Mustafa Denizli'ye atılmalıdır.

töbrettin böbrek dedi ki...

bu transfere şaşırdığım kadar bu transfer üstünden demirörene sallamaya şaşırıyorum. yoksa bu transferi denizli istemeden kendisi mi aldı. teknik direktörün hiç mi haberi onayı vs vs. yok..

erdincinho altunozzi dedi ki...

bişiler karalamayayım dedim,yine tutamadım kendimi:)

1.lise traşlı aydın oynatılsa bişeyler katabilirdi futboluna ama ibrahim akın,okan koç örnekleri gibi vasat kalacaktır diye düşünüyorum.

2.beşiktaşın önünde kupa maçları da dahil 22ye yakın maçı var.yusuf 3ünde bilemediniz 4ünde etkili olur.3 maçta da delgado beyimiz birazcık sıkar bi taraflarını.geri kalan 15 16 maçta beşiktaş lidersiz ruhsuz tadsız tutsuz oynar.

3.demirören yapmıştır yapacağını,zamanında demiştim ben de.(bakınız: http://erdincinhoaltunozzi.blogspot.com/2008/12/beikta-izliyorum-gzlerim-kapal.html )

4.ve son olarak aceto senden bank asya ligiyle alakalı bir yazı bekliyorum uzun bir süredir.




Halısahada topun ayağa oturması, yaşanabilecek en güzel anlardan biridir,renklere aşığız sizlere değil....

zachpaulsen dedi ki...

tipik mustafa denizli anlamsızlığı ve saçmalaması. Yıldızlara ve bireyselliğe dayalı sistemle 20 yılın öncesinin futbol felsefesi ile kısa vadeli, günlük başarılarla bir şeyler yapma çabası.

fenerbahçe' deyken revivo, rapaiç, anderson'la oynarken rüştü'nün degajından, anderson'un kafasından, rapaiç'in freekicklerinden, revivo'nun çalımlarından medet umma.

Hala adam adama markaj. hala 3'lü liberolu savunma. Ah denizli 60 yaşını geçtin ama hala teknik direktörülüğü öğrenemedin.

Futbol takım, sistem ve felsefe oyunudur. Denizli'nin ne dünya futbolundaki trendlerden, ne de futbolun nereye gittiğinden haberi olduğunu sanmıyorum. Aziz yıldırımın 2 alt modeli olan Demirören tam onun tipinde bir başkan. Bu kafayla bu anlayışla Beşiktaş sene sonunda şampiyon olsa ne değişecek allahaşkına.

Aydın gibi bir yeteneğin, 35 yaşına gelmiş ama hala 'olamamış' ve beşiktaş'ta sadece 1-2 maç oynayabilecek biri için feda edilmesi ise sadece traji komik.

ama ibrahim üzülmez, gökhan zan, toraman bu takımda oynamaya devam etsin.

özhan canaydın'dan kurtulduğu gün galatasaray bundan daha kötü yönetilemez diye düşünüp sevinmiştim.

Beşiktaş'ın da demirören'in gittiği günü bayram ilan edip temiz bir sayfa açması gerek.

Adsız dedi ki...

BU YAŞTAKİ YUSUFA O GENCECİK ÇOCUGU NASIL VERDİLER ANLAMADIM

dugenci dedi ki...

nerede okudum hatırlayamadım ama olanları görünce neden olmasın dedim. Sonraki transfer hamlesi olarak orta saha için Fenerbahçe'den Maldonado'yu 1 milyon € + Tello karşılığı istemesi olarak bekliyorum.

fataliyev dedi ki...

"let's kick demirören out of football"

o kadar...

Adsız dedi ki...

duyduğuma göre aydın bonservisiyle gidiyor fakat be$ikta$ aydın'ı tam €500.000(yazıyla beşyüz bin yüro) verip geri alabilecek.

türkiye hayli garip..

milangaz&likidgaz sundu efendim...

jeankier dedi ki...

izlediğim maçlarda aydın defansın solundan çok, orta sahanın solu veya 3 lü atak oynayan takımlarda ileri 3 lünü solunda oynayabilecek bir performans çizdiğini gördüm.. defans oynayabilecek kadar derli toplu bir tarzı yok, aksine uğur boral-vari çıkışları ile dikkati çekti. fakat 3 sezonda istediği çıkışı yapamayan bir oyuncunun gönderildiğinde bu kadar tantana kopması da enterasan.. (bkz. koray, burak.) kim aman neden gitti diyebilir bunlar için.. hiçkimse..

domestos dedi ki...

@aceto

Eskiden burada takımlara sapma sapan sıfatlar yakıştıran geri zekalıların yorumları yayınlanmazdı. Ne değişti de takımımıza "tüpçünün jimnastiği" diyenlerin yorumları yayınlanır oldu? Konu Beşiktaş değil de Galatasaray olsaydı "Fayansçının 6assaray"ı gibi bir yorumu görebilir miydik?

@bourbon
Suratı sivilceden lahmacuna dönmüş kızlarla iletişim kurmakta zorluk yaşayan bir ergen olduğunu tahmin ediyorum. Merak etme, büyüyünce hepsi geçecek.