5 Ocak 2009

Üçü Bir Arada

Juventus sezonun ilk yarısında çok önemli iki sakat verdi. Trezeguet ve Buffon. İkisini de aramadılar. Kaleci Manninger, Buffon olsa bunu çıkartırdı dedirtmedi ama İtalyan iyileşince de kaleyi teslim etmek zorunda kaldı. Trezeguet iki dizinden operasyon geçirdi ve İtalyan basınında bu sezon ondan hayır gelmez yorumları çok yapılıyordu. Diz bağlarından ameliyat olup 103 gün sonra topa vurmak gibi bir mucizeye imza attı. Tıp mı ilerledi yoksa Fransız mı iyi baktı kendine bilinmez. Şimdi teknik direktör Ranieri kafasını kaşıyor. Ona ilk sorulan soru: Trezeguet-Amauri ve Del Piero bir arada oynar mı?
****
Garip bir sağlık haberi İtalya'dan. Roma'da Aquilani uzun zaman sakattı. Adelelerinde şiddetli ağrıdan şikayet ediyormuş aylardır. Araştırmışlar, iki dişi çürük çıkmış. Dişleri çekince Aquilani kendine gelmiş. Dişlere dikkat yani...
****
Habertürk'de Ali Okancı ile birlikte yaptığımız Futbol Blog programı sona erdi. Konu ve blog önerisi yollayan, takip eden arkadaşların bilgisine...

16 yorum:

GÜRAY İŞDAŞ dedi ki...

neden habertürk de ''iyi ki başladı''dediğimiz her spor programı hemen bitiyor?(futbol kulübü ve futbol blog)ve Okay Karacan hala ne yapıyor orada?

nebuchadnezzar dedi ki...

nedne bitti eet ne oldu ki ekonomik kriz mi ?

Deniz dedi ki...

Aynı şekilde dizinden şikayetçi olan Ersen Martin'in de dişinden problem yaşadığı ortaya çıkmıştı geçtiğimiz yıllarda. Aklıma direk bu geldi.

eşkenar kare dedi ki...

Okay Karacan, ayrıldı HaberTürk'den...

Ezequiel dedi ki...

Zamanında Beşiktaşta da forma giyen Mustafa Özkan'ın uzun süren bir sakatlığı olmuştu. Nedenini uzun süre bulamamışlardı. Sonrasında Aquilani gibi dişlerinde meydana gelen bir sorunun kaslarında probleme neden olduğu ortaya çıkmıştı.

defansın sigortası dedi ki...

evet bu hafta programı göremeyince yeniyıldaki bazı programlar gibi bu haftayı bay geçtiler demiştim kendi kendime...
sebebini öğrenme imkanımız varmı ve de ileride başlaması mümkünmü ?

neverLander ® dedi ki...

bu kadar çabuk bitmesi çok kötü oldu, üzüldüm. allahtan elimizde bu blog var, takip edebiliyoruz. buna da şükür =)

devletli dedi ki...

3 süper forvetli bayern de aynı dertten muzdarip ama orada podolski, burada del piero sol kanat oynayabiliyor, gayet de güzel oynuyorlar. bence takımında böyle adamlar varsa taktiğini değiştirip oynatacaksın arkadaş (erman toroğlu gibi argadeajj, kafa da sağa sola sallanıyor)

aksilaz dedi ki...

programın bıtıs nedenını acıklamak gereklı sanırım bülent abi.

Yağız Gönüler dedi ki...

avrupadan futbol konulu bir program yapılsın. her hafta bir blog yazarı konuk olsun, o da konuşsun. yazdıklarını söze getirsin. güzel olurdu..

Alper Öcal dedi ki...

Programın bitmesine üzüldüm. Umarım yine ekranlarda görürüz seni Bülent.

İdmanyurdu ne oldu bu arada ?

Dünyaları Koşuyorum dedi ki...

Sadece futbol konuşup, düzeyli bir program yaptığınız için programın sona ermesinden daha doğal bişey olamaz sanırım.

İzlediğimiz bölümler için teşekkürler.

Kapali Ust dedi ki...

Erman Toroğlu, Hakan Ünsal, Serhat Ulueren ve türevleri yıllardır her hafta bir nevi çadır tiyatrosu sergileyip önümüze gelirken bu formatın tam tersi bir programın uzun sürmesi beklenemezdi. Sürüden ayrılanı kurt kapar. Halbuki çıksaydınız ona bunu atıp tutsaydınız, vazelinler, kol börekleri, hakem hataları havada uçuşsaydı araya bir de futbol serpiştirirdiniz prime time'ın baş tacı olurdunuz.

Bu programın müpteleları olarak biz yine arayıp bulacagzıdır sizi bu blogda, başka bloglarda inşallah başka televizyon kanallarında. Bugüne kadar izlediğimiz programlar ve bu müthiş blog için tekrar teşekkürü borç bilirim.

Taci YALÇIN dedi ki...

Süper programdı. Tvden takip edemeyip, internette elimden geldiğince takip ediyordum. Ve ilk bölümünü izlemek için kız arkadaşımı ekip çok şiddetli bir kavga bile etmiştim onunla. Teşekkürler izlediğimiz bölümler için abi. Ama bence bir şekilde devam etsin. Bloglar olmasın mevzu. Sen zaten blogunda elinden geleni yapıyorsun. Bülent Timurlenk konuşsun orada yanına birkaç kişiyi alıp. Eminim daha izlenebilir olur. (Bu arada Rıdvan ve Gültekin yanına seni alsalar harika program çıkardı abi)

Dabenti dedi ki...

Fotoğrafı görür görmez "bu Amauri daha geçenlerde ne Brezilya, ne İtalya'da oynamam diyordu. ne çabuk katılmış Brezilya kampına" diye düşündüm. Forma renkleri itibariyle tabii :)

Adsız dedi ki...

ataryemez.com da futbol blog programıyla ilgili haberi vermişler. programın bitmesine gerçekten çok üzüldüm.