12 Aralık 2008

Barça vs. Real Madrid #6

Barcelona, 44 golün 26'sını evinde attı. Bu gollerin 21'i kombine ataklardan, 6'sı bireysel performansın ürünü. 6 golü ceza sahası dışından. 3'ü serbest vuruştan. 3 gol de penaltıdan.
Real Madrid 24 gol yedi. Ligin son 3 sırasındaki takımlardan daha fazla gol giyen Real Madrid savunması 24 golün 9'unu deplasmanda kalesinde gördü. 10 gol kombine ataklardan geldi. 6 golü kafa vuruşundan yediler. Kalelerinde 3 penaltı golü var.
Real Madrid bu sezon 33 gol attı. 24 gol Santiago Bernabeu'da, 9 gol deplasmanda. Gollerin 18'i kombine ataklardan, 5'i bireysel çabayla geldi. Attıkları 2 penaltı var. Frikikten golleri yok. Kafayla attıkları gol sayısı 5. Barcelona bu sezon 9 gol yedi. 5 golü Camp Nou'da, dördünü de deplasmanda kalelerinde gördüler. Kafayla gol yemediler. 3 gol ceza sahası dışından geldi. (Sağ kolonda La Liga ortalamaları da var.)

3 yorum:

H. İbrahim Andiç dedi ki...

barca'nın puyol - marquez gibi uzun olmayan tandemlerine ek olarak kalede duran valdes'e ragmen(!) hiç kafa golü yememesi çok ilginç. Ayrıca madrid'in attığı 5 bireysel çabalı golün kaçı kanat oyuncularına ait, bunuda merak ettim, kim atmış bu golleri , gijon'a karşı robben mi ? hatırlayamıyorm :)
Çok güzel bi yazı bu aceto, çok teşekkürler. Maça gösterdiğin büyük ilgide heyecanıma heyecan katıyo, yarını iple çekiyoruz :) teşekkürler

barSELOna dedi ki...

zapatero boşuna real madrid savunmasını 3.lig takımının savunmasına benzetmedi:))
www.fcbarcelonaturkiye.com

Juan y Fer dedi ki...

Hello,
if Metzelder play as right back, we can see a scandalous result
Regards,
http://saqueneutral.blogspot.com/
(a blog about sport in English and Español)