2 Ekim 2008

Şampiyonlar Ligi #2

San Siro, Inter'i ıslıkladı Werder Bremen beraberliği sonrasında. Mourinho'nun yere basmayan ayaklarını bir haftada toprağa indirdiler. Önce derbide Milan şimdi de Almanlar. Kıbrıs mucizesi devam ediyor. Anorthosis'in Olympiakos'dan sonra Pana'yı da tokatlayacağına ihtimal vermiyordum. Tesadüf değilmiş. Sahalarında Werder Bremen'i de yenerlerse bu gruptan çıkarlar. Bir başka bomba Cluj. Önce Roma'ya devirdiler sonra Chelsea'ye kafa tuttular. Roma, Bordeaux deplasmanında kazanıp Fransızların bu gruptaki ipini çekti. St. Jordi Barça için iyi çalışıyor. Önce Espanyol derbisi şimdi de Şaktar deplasmanı. Messi +94'de 3 puanı getirdi. S.Lizbon bu gruptan Barça'nın ardında çıkar bence. Atletico Madrid-Marsilya maçını seyrettim, keyifli maçtı. Marsilya taraftarı fena dayak yemiş Calderon'da. Bu grup da erken çözüldü. Atletico Madrid-Liverpool elele çıkar, Marsilya da UEFA'ya gider.
Man United ve Villarreal kolay gruptalar ve ilk ikideler. Klinsmann ceylan gibi sekiyor, bakalım ne zaman gidecek. Fiorentina, S. Bükreş'i yenseydi bu grup karışırdı ama O.Lyon işi bitirecek. Arsenal, Porto normal sonuç. Aragones'in Dinamo Kiev'in maç kasetlerini seyrettiğine inanmıyorum. İkiye birlerle kanattan gelmeye çalışan bir rakibe karşı çakılı 2 ön liberoyla oynamanın başka bir açıklaması yok çünkü. İspanyol kulüple bir bağ da kuramadı. Röportajlarda bile bitse de gitsem bakıyor ekrana. Real Madrid'i yine St. Casillas kurtardı. Başka bir takım Zenit'ten son 15 dakikada 2 gol yerdi. (Zenit'in kazandığı UEFA Kupası'nda yarı finalde 4-0 biten B. Munih maçı için Rus mafyasından Almanlara 50 milyon gittiği iddiası var. Soruşturmayı mafianın telefonlarını dinleyen İspanyol savcılığı yürütüyor.) İtalyanlar için kötü haftaydı. Roma kazandı, gerisi berabere. İngilizler 3 galibiyet, 1 beraberlik. (edit)İspanyollar ise tulum çıkardı...

10 yorum:

cisco dedi ki...

cluj ve anorthosis 4 puan yaptılar cidden, helal olsun. ikisinden biri gruptan cıkar bence.

liverpool-a.madrid maclarıda cok guzel gececege benziyor. hem 1.lik için oynuyorlar, hem iyi oynuyorlar, hem torres calderona cıkacak falan, simdiden o aksamlar icin mac programını yapmak lazım..

L dedi ki...

başka kulüp olsa tamam da, bayern para için öyle iş yapar mı, o kısmı kafayı karıştırıyor işte.

pclion dedi ki...

Bülent abi,İspanyollar 4'te 4 yaptı. Ülke puanı yazısına anektod olarak yazmıştım çünkü, bir an kendimden şüpheye düşüp kontrol ettim ama hepsi kazanmış.

Anorthosis Euro 2004'ün Yunanistan'ını kulüp seviyesine taşımış. Zaten Dellas da orda. Bununla ilgili de yazmıştım bir şeyler...

erdi dedi ki...

Marsilyalıları Atleticolular mı dövmüş?Tribün mevzuları.

jose dedi ki...

cluja helal olsun.anorthosıs bı nebze kolay takımlarla oynadı.clujun kafa tuttukları:chelsea&roma.

Unknown dedi ki...

Anorthosis Trabzon'u elediğinde az dalga geçmedik, o zamandan sinyal vermişlerdi, tevekkeli değilmiş:)

ix dedi ki...

Abi yazdıklarının çoğuna katılyorum fakat Shaktar diyorum ben...

McDennis dedi ki...

bence Anorthosis icin en iyisi bu grupta 3. oLup UEFAda devam etmek. Zaten iyi bir para aLmisLar kendi butceLerine gore.. 2. turda eLenip eve gitmek yerine, biraz daha fazLa mac yaparLar avrupada boyLece. Kuzey KibrisLi biri oLarak, onLari boyLe basariLi gormek hem sevindirici hem de uzucu.. Ne de oLsa biz turk takimlari ile mac biLe yapamazken, adamLar sampiyonLar Liginde oynuyor...

Arka Sıra HANEDANI dedi ki...

mourinho'nun italyada daha hiçbir şey yapmadan yaptığı çocukça açıklamalara "seviyorum bu adamı" diyenler hala seviyor mu bu adamı, bende chelsea deyken çok sıkı bir hayranıydım ama interde amacını aştı..

H. İbrahim Andiç dedi ki...

fener, kendi evinde kiev'i yenemiyosa , kimi nerde yenipte , uefa'ya gitmek için bi ümit verecek ? Aralık'ta kiev'de dinamoyu'mu , londra'da arsenali'mi yenecek ? dk 80 ,2 degisiklik hakkın var, yedek klubesine bakıyosun , macı getirecek birisi varmı diye ,elde hucum için bi ugur boral var bi burak yılmaz. Aziz başkan kurumsallaşma adına akıttıgı terin 1/10'u nu transfer politikasında akıtsaydı keşke. Gruptan çıkmak zaten hayallerin bittiği nokta.

kadroda kazım - maldonado - selcuk - emre dizilimini görünce zaten anlaşılmıştı , bu adamlar sabaha kadar oynasalar , o maçta gol olmaz.
Ş. liginin gruplar adına beklenen maçı calderonda ki a.madrid - liverpool olacak gibi duruyo. agüero 2 maçta 3 gol yaptı. shaktar'a yazık oldu. guardiola'nın lizbon'a yedirdi 3 lü savunma , sag kanat > alves - messi olayını lucescu yemedi. toure - keita ikilisiyle başlamakta barca'ya yakısmadı.Türkiye ulusal puan açısından kötü bi hafta geçirdi. ispanyollar 2010 g.afrika finaline kadar 1.ligi koruyacak gibi görünüyo. pizarro yine dünyaları kaçırdı. yine sol çapraz, yine bomboş , yine dışarı. Attıgı golemi sevinceksin , san siro'da bırakılan 2 puanamı ? son çeyrekte inter'e atılan gol , mourinho'nun suratında patlardı heralde.
Olan Gourcuff'a oldu , uefa yarı finalinde , milano'da abbiati'ye çakmasını isterim..