14 Eylül 2008

Overdose

Liverpool-Man. United, Dortmund-Schalke 04, B.Rovers-Arsenal, Man.City-Chelsea, Hacettepe-Fenerbahçe, Barcelona-Santander, Galatasaray Antalyaspor, Sevilla-Sporting. Elde kumanda bir oraya bir buraya... 9 saat futbol, 180 dakikası eziyet...

18 yorum:

Potporicaz dedi ki...

dortmund-schalke maçı doyurdu beni. nou camp pek sevimsiz göründü gözüme. premier lig artık evlerden ırak. ama gönüllerde. liverpool geri mi dönüyor nedir?

papaz dedi ki...

180 dakika tsl'ler değildir heralde.

2 maç da gayet güzeldi bence, özellikle gs maçı çok iyiydi. Barca izlemedim biri odur heralde diyorum.

berege dedi ki...

barca macı gayet guzeldi, fb macı katliam idi.

a-town dedi ki...

gs nin puan kaybina uzulmeme ragmen futbol acisindan tatmin oldum, bence de gayet heyecanli bir macti.

Adsız dedi ki...

ben tercihimi Barça & FB olarak seçtim.. =)

Dortmund-Schalke 04 maçını izliyemediğime yanıyorum..tüüh.

umutation! dedi ki...

sevilla sporting maçı gibi maç görmedim ben son 6-7 ayda... mükemmel bir mücadeleydi özellikle ilk yarısı, kaçıranlar tekrarını bulmaya çalışsın bence.

methaldar dedi ki...

Hacettepe-Fenerbahçe maçını Canal Plus naklen yayınlamış. Bir TSL maçının yurtdışında ilk yayını oldu herhalde bu, değil mi? Öğrenince çok şaşırdım ben.

Trofolo dedi ki...

Dortmund-Schalke macini aksam tekrarindan yakaladim. Son 10 yilin en baba maclarindan biri oldu. Mutlaka bir yerden bulup izleyin. Bundesliga'da bu kadar iyi bir mac izledigimi uzun yillardir hatirlamiyorum.

Arif dedi ki...

Bundesliga Premier'den sonra bence en kaliteli lig olmaya aday...

matiasemilio dedi ki...

dortmund-shalke gayet iyi oldu frei'ın muhteşem dönüşüyle..
sanırım eziyet olan 2 maç isteksiz,azimsiz fbnin hacettepe ile ve de maçın henüz 30. dakikasında 10 kişi kendi yarı alanında oyunu kabullenen racingin(topla oynama yüzdeleri %26 idi) barca ile mücadeleleridir

Arka Sıra HANEDANI dedi ki...

dortmund bu sene çok iyi ya çok şükür..zaten petric'i satıp yerine zidan'ı almak başlı başına bir futbol dehası...

Dabenti dedi ki...

Sanırım kimse Liverpool - Man Utd maçından bahsetmemiş. Bence bahsedilmesi gerekiyor. Eğer takımların isimleri GS-FB olsaydı ligimizin ne kadar kalitesiz olduğundan bahsederdik. O kadar sıkıldım ki kalktım maçın başından. İngiltere Ligi mükemmelmiş. Ronaldo olmadan bir kere Man Utd diye bir takım yok, taktik, teknik falan hikaye. 180 dakikanın 90 dakikası bence bu olmalı diğer izlediğim maçların hiçbiri o eziyet sözünü hak etmiyor çünkü.

Premier Lig de ismiyle 1-2 sene daha götürecek liderliğini ama kalite sadece çok koşmak değil, biraz da futbol oynasalar fena olmaz.

papaz dedi ki...

@kunefge

trabzob-bjk de elcezirede bu akşam.

liverpoolandkop dedi ki...

@papaz

elcezire daha öncede birkaç verdi ama canal+ yayını avrupada ilk olması lazım

Unknown dedi ki...

trabzon-beşiktaş maçıyla eziyet 270 dakikaya çıkmak üzere..

antti_sumiala dedi ki...

ligimizde büyük takımlarla oynayan diğer takımlar kapandıkça kapanıyor, yerlerde kıvranıyor.. tek forvet.. şişirmeler vs vs.. belçika da böyle oynamıştı.. bu aralar denk mi geldi yoksa avrupada da durum böyle mi acaba?..

mesela bir wigan, bir willem II, bir racing kendinden daha güçlü takımlara karşı nasıl oynuyor izleyen varsa görüşlerini yazsın.. korkuyorum 2004 ruhu hortlayacak diye..

varol döken dedi ki...

stoke city-everton maçı da çok güzeldi...

Adsız dedi ki...

tv ekranı karşısında saatlerce eziyet çekenler, maçların karşısında hafif sinir, hafif hayal kırıklığı ile yalnız değildiniz :)