16 Eylül 2008

Atan&Tutan

Atan ve Tutan. Real Madrid veya Valencia'da bir araya getirmenin bedeli 80 milyon euro. Real Madrid ve Valencia dışında bir takımda görmenin bedeli 160 milyon euro. İspanyol milli takımıyla idare edeceğiz...

8 yorum:

H. İbrahim Andiç dedi ki...

geri kalan herşey için master card gibi bi finish bekliyodum, Başlık çok orjinal olmuş :) Resimde harika. Valencia'nın o kadroyla küme potasında dolanmasına hayret ediyorum..

cankalender dedi ki...

O 160 milyon bu sene Manchester dolaylarından gelir mi ki?

erdincinho altunozzi dedi ki...

tutan kişiye bi itirazım yok da keşke atan kişi raul olsaydı..

varol döken dedi ki...

bu casillas için bir zamanlar galacticos'un en zayıf halkası denmiyor muydu yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum?

casillas'ı bugünlere getiren kendisi midir yoksa ona güvenenler mi tandansında bir kazım kanat sorusu atıp kaçayım (kazım kanat ise ike casillas olacak tabi:)

Adsız dedi ki...

arif erdem ve volkan demirel made in spain.

torresin 40 milyon deger bicildigi biz zamanda biri geli villaya 80 verirse aklindan sasarim bu zonta bir takim olsa bile. alti üstü yardim eden bir tip baktigimizda. yani arifin daha iyisi. hakan sükür herzaman ariften iyidi, ve daha fazla is yapti. arif gol krali olmadimi oldu, kimlerin aklinda kaldi?


casillas cok iyi bir cizgi kalecisi ama bir buffon ve chech degil oynaya oynaya böyle oldu (derken buffon ve chechden sonra gelir) ama 80 etmez. en iyi ispanyol oldugu icindir herhalde, simdi valdez 40mi ediyor :-).
biz istedigimiz kadar volkani oynatalim o adam ayni kalir hatta geri gider ve sacma sapan kirmizi kartlar yer. degerimi: bedava gelse kalsin deriz.
aykutmu? onu geciniz...

saygilar sMAnia1905

Adsız dedi ki...

Cesar'ın sakatlandğı o uğurlu (bkz: Rüştü-Engin ipekoğlu ilişkisi)şampiyonlar ligi finalinden( hafızam yanıltmıyorsa valencia idi rakip)bu yana hep güven verdi bana göre. o gün benden günü gününe bir yaş büyük ve tam olarak 19 yaş ve 4 günlüktü. galacticosun zayıf halkası mıydı? bence olabilecek en iyilerden biriydi. buffon haricinde kim olsa zayıf halka kalırdı zaten o dönemde. bi atan bi tutana 160 milyon paketi için ise üyük konuşmamak lazım; zira arap yağı bol bulur falan; neme lazım.

devletli dedi ki...

casillas'ı real madrid'den kimse alamaz.
zamanın başkanının raul için bir sözü vardı "raul'ü elbette satarız. 167 milyon euro getiren her kulüp raul'ü alabilir. ama dünyada bunu yapacak tek kulüp real madrid'dir" mealinden. raul real madrid'dir, "san iker" casillas da bir o kadar var artık.

Adsız dedi ki...

bizim hacı ramon dayı nın rüyasındaki foto.)