15 Eylül 2008

Barcelona-Milan-Galatasaray

Barcelona-Milan-Galatasaray

53 yorum:

aşkın dedi ki...

Alves'inizi, Hleb'inizi, bilimum transferinizi...
Arshavin el sallıyor oralardan.

tahir durten dedi ki...

puan durumu icabi dogru tabi ama kotu top oynamadik bu hafta. aydin sakatlanmadigi icinde sevinebiliriz.

ornitrin dedi ki...

Galatasaray maçını 90 dakika izlemediğim için onunla ilgili bir yorum yapamayacağım ama Milan ve Barcelona için karikatür çok doğru. Hatta Camp Nou'da beyaz mendil gördüm yanılmıyorsam! Gerçi Milan daha etkisizdi ama...

Ronaldinho'nun laneti desem ağır kaçacak... Bilemiyorum.

Cakko dedi ki...

Pek katılmıyorum bu karikatüre.

Antalya katliamında pek bi şanssızdık ve hakemin kör gözlerininde katkısı çok oldu.

Şampiyonlar ligi önelemesi için belki evet ama kimse 1 ayda mükemmelliğe ulaşamıyor.

Aceto ne kadar eleştirse de bu takım iyiye gidiyor.Ya sabredicez ya da sabredicez.

Skibbe'nin yanındayız.

Adsız dedi ki...

skibbe kendi haline bırakılırsa galatasaray iyi olacak sanki.ilk haftalardaki taktik ve lincolnsüz bir kadroyla iyi şeyler yapılabilir.

Adsız dedi ki...

milanı bilmemde diğer ikisine biraz daha sabır lazım.biçok yeni oyuncu geldi uyum sağlamaları için sabır..bunun yanında tecrübesiz ve genç antrenör olayı var.ama zico ilk geldiğinde konuşulanları hepimiz biliyoruz(adam klüp takımı çalıştırmamış bundan büyük tecrübesizlik olur mu ya).şl deki fenerbahçe performansını da biliyoruz.barca ve gsden umutluyum ben. ama milanın sorunları biraz daha farklı gibi

Adsız dedi ki...

galatasaray çok iyi kadro ama fenerbahçe modeli ters gelmiş anlaşılan.geçen yılın başlarındaki isimsiz ama sahanın her yerinde pres yapan çok koşan takımı arıyor insan.Bu takım daha kaliteli belki ama istenen fizik seviyede değil.zamanla düzelecektir.
ercü

antti_sumiala dedi ki...

puan kayıpları olsa da galatasaray konusunda katılmıyorum.. rakipler ki buna kayseri de dahil.. galatasaray karşısında 10 kişiyle kapanıyor, atak yapan oyuncuyu yaka paça indiriyor.. her halleriyle oynamamaya çıktıklarını belli ediyor..

galatasaray ın düzeleceğine inanıyorum..

barca ve milan da işler çok kötü gidiyor.. onlar da elbette düzelecekler neticede büyük takımlar fakat resmen ışık yok 2 takımda da.. çıldırmamak elde değil.. çok sabır lazım taraftarlarına çoookk..

Adsız dedi ki...

yurtdisindayim maclari izleyemiorum, ama takim sampiyonlar liginden elenince cok uzulmustum. skibbe ye uzun sure kufrettim bu yuzden. ama bir arkadasinda yazdigi gibi destek olmayi denesek basimiza gelebilecek en kotu sey uefadanda eleniriz ama bu kadro ligi yine alir. 6 ay icinde takim hala daginik ve savruksa skibbe de gider zaten kalamaz. ama soyle sahadaki futbolculara bir bakiyorum diyorum kendi kendime ya su topcular icinde avrupada sampiyonlar ligi dahil her hangi bir takimda oynayamayacak adam varmi diye? arda kewell baros nonda topal ayhan servet emre gungor linderoth meira umit karan lincoln baros. simdilik biraz daha iyiye gidiyor gibi. takim insallah kisa surede makine gibi islemeye baslar. yoksa yazik bu kadroya.

Seçkin dedi ki...

Cevat Güler'i geri istiyoruz.

Adsız dedi ki...

@ aceto;

ljunberg 2 ye niye yorum yazamıyoruz ?

ekip coşar, ne de olsa yengemiz sayılır diye mi (guiza nn eşi, yerli futbolcuların eşi sorunsalı ) ?

Adsız dedi ki...

fenerbahcenin porto deplasmanındaki oyunu guiza nın mallorca daki oynadığı modele yakın olacağından maçın adamı olma ihtimali var mıdır ?

pvdElectro dedi ki...

Bu karikatürden Galatasaray'ın çıkması gerekiyor. Antalya maçındaki Galatasaray ile Bükreş maçındaki Galatasaray'ı karşılaştırmak gerekiyor bence. Takımın daha iyiye gittiğini hepimiz görebiliyoruz. Bir kaç değişikliğin ardından ( Ümit Karan & Milan Baros ) takım artık puanları 3 er 3 er toplayacaktır.

Bu sene belki CL de birşey yapamadık belki UEFA' da da yapamayacağız bilinmez ( En kötü Çeyrek Final oynarız ) ama bu ligde hoplaya hıplaya şampiyon olacağız biz.

Dün akşamki Beşiktaşmı bizden iyi? Yoksa beceriksiz futbolculara sahip Trabzonmu ( Örn. Serkan ) ? Bunların içerisine Fenerbahçeyi katmıyorum çünkü bu sene içeride dışarıda kaybetmeyeceğimizi düşünüyorum bu futbolla.

O yüzdendirki Aceto bu karikatür şimdilik ağır kaçmış diyorum ben.

Adsız dedi ki...

yemişim skibbeyi.. GS ne zaman tek forvetle oynamış boş yere elendik CL den.. Ligde de şimdi 4te 4 yapmamız gerekirdi futbolcu bence anladı skibbe nin yolcu olduğunu, kendi başının çaresine bakıyor. Anlamsız telaş da bu yüzden.. Çobansız sürü gibi bir durumda galatasaray. Gel gör ki baya kaliteli bir sürü, iyi bir çoban bulunmazsa yazık olur.

Erman S

Adsız dedi ki...

skibbeyi kot pantalonu, beyaz spor gömleği, rahat tavırları, saha içine agresif müdahaleleri ile yavaş yavaş olayı ele almış gördüm

türkiye burası mı ben neredeyim şokundan çıkmış, ilk günler bir tuhaf hali vardı adamın, küçük emrah'ın gurbet görmüş 15 sene yaşlanmış hali gibi idi verdiği görüntü

bu adam soyunma odasında "alacağız, yapacağız" dese kim inanır diyordum

ama olacak gibi

hem de çok şükela olacak

AnAvArzA

varol döken dedi ki...

o sönen balon galatasaray değil, fenerbahçe ve roberto carlos'tur... samimiyetsiz adam, yalancı adam, ikiyüzlü adam, terbiyesiz adam!

arkadaşlar gelin elbirliğiyle şu adamın aman ne şeker, büyük profesyonel, tevazu sahibi maskesini düşürelim...

roberto carlos, buraya para kazanmak için gelmiş, bu ülkeyi, oynadığı kulübü ve insanlarını küçümseyen küçük bir adamdır!

ona şırakkk diye 10 santime 7 santim kırmızı kartı çıkartamayan hakem de ondan küçük bir adamdır!

oumar dedi ki...

galatasaray' ın barca ve milan kadar buyuk olmadı balonu. en azından ligde !

Adsız dedi ki...

galatasaray'in adnin barcelona ve milan'la yanyana olmasina gulumsuyorum, polyana'nin yanaklarindan operekten...

Adsız dedi ki...

Bulent Bey sizin de mi umudunuz yok Galatasaray dan?

onumuzde 4 tane rahat olmasi gereken mac var, bunun sonunda toparlanamaz mi?

Adsız dedi ki...

Barca'yla Milan'ın aynı kefeye konması yanlıs.2 macıda izledim barca macın 90 dakikası cok iyi mücadele etti tek kale oynadı cok şanssızdı adamlar duran top yaptırdı onda da gol oldu zaten ama milan macında tam tersi genoa inanılmaz oynadı,milan hic bi varlık gösteremedi ve ilerki maclarda böle giderse pek bi şansı olmayabilir,yılın transferide quaresmadır kanımca ilk macında ilk golunu attı hemde ne gol izlemeyen varsa izlesin..

revenant dedi ki...

herhalde baska mac izledik..sanssızlık falan denmis.sanssızlık rakip oyuncu iyi defans yapıp topu cizgiden cıkardıgında beceriksizlige donusuyor ama misal antalya forvetinin kalecinin yanından bıraktıgı ve suzule suzule auta giden top sanssızlık iste...
sonuc itibariyle iyi oynasa da sanssız denemez galatasaray icin..kaybedebilirdi de sanssız olsaydı...

neden rakibi alkıslamıyoruz da sanssızlık lafı altında kendimizi ovuyoruz anlamadım gitti.

mre dedi ki...

Çok kötü oynamadık Antalya maçında. İkinci yarı neredeyse çeyrek sahada oynandı maç. Girilen pozisyonlar tatmin ediciydi. Ömer artı beceriksizlik sonucu doğurdu. 5-2, 5-3 yazabilirdi tabelada. O zaman da konuşulanlar değişecekti doğal olarak.
En hoşuma giden taraf hemen hiç bir topun şişirilmeden ayağa paslarla oynanmasıydı. Bunu daha çabuk ve direk yaptığımızdan çok daha iyi sonuç alacağız.
Ama Skibbe'nin Topal takıntısından kurtulması lazım. Generaller kadar işçilerde lazım takıma. Barış ve Sabri gibi iki ciğerin olmaması enerjisini düşürüyor takımın.
Sonuçta telafisi olan maçlar bunlar. Ama olmasa daha iyiydi.

Milan'ı ve Galiani'nin maç sonrası bakışlarını hiç beğenmedim. İkinci Terim dönemi mi başlayacak yoksa :P

Barca'yı da beğenmedim. Guardiola kendi imzasını atmak istiyor takıma bu belli ama baya bir yolu var.Mendiller başkan için mi sallandı acaba?

Çağlar dedi ki...

Galatasaray doğru yolda. Hiçbir problem görmüyorum. Bu takım birlikte 15 gün geçiremedi ki.. Sakatlıklar, milli takım arası vs..

FalconOfMarsis dedi ki...

Bende Galatasaray'ın Antalya karşısındaki futbolunu beğendim. Gol için herşeyi denedi ama olmadı. Futbolda buda var futbolu benim hoşuma gitti. Seyretmekten zevk aldım.

Adsız dedi ki...

Galatasaray kötü oynamadı...
İyi de Galatasaray bu transferleri yapmamış olsaydı da kötü oynamayacaktı. Kendi sahasında Antalya'yı yenemiyorsa, gol atmaktan acizse, Şampiyonlar Ligine kalamamışsa ne anlamı kaldı.
Bu üç takımda çuvallıyor bu çok açık..

Adsız dedi ki...

skibbe ve adnan sezginin olduğu bir takımda başarı zor. 5 forvetle gol atacagını zanneden bir antrenörümüz var malesef

Adsız dedi ki...

ya allahım anlamıyorum hala skibbeyi savunanlar var abicim neyini savunuyonuz kadroyu yapıo çıkın oynayın dio adam ne bi taktik var ne bi hamle adam bi ara kewel ı ön libero oynattı oyuncuların kendi şahsi becerileri ile pozisyonlar doğuyo.... buda gayet normal özel yeteneği yüksek çok oyuncu var bence skibbenin aydına şans vermesi dışında hiç bir olumlu yönü yok

Adsız dedi ki...

skibbe ne yapsin?
bukadar pozisyona girdikten sonra gol bulmamiz lazimdi... mac 5-1 bitse kim ne diyebilirdi mesela skibbe`ye?

mesela sunlari sorabilirlerdi, yani en azindan ben sorardim. bilmem kac freekick okadarda korner = kaleye gelen bir kafa bile yok. calistirmiyormusunuz bunlari Herr Skibbe? ve ... ümitten laubali bir futbolcu kariyerinizde, pardon, hayatinizda gördünüzmü? ve... madem ceket gömlek nerde kaldi bunun kravati...

madem bir büyük takima geldiniz nerde bu takimin alistigimiz skorlari??

NOT: bencede karikatür GS ya yakismiyor... ilusiondan gayri gol vuruslarindaki becerisizliktir aslinda...

NOT2: bir gölcü büyük takimda 7 yildir oynar eksi bir kiralanma dönemi... daha yilda 17 gölü gecemedi? kim? ÜMITsizlige kapilmayalim bu kadrodan ÜMIT kesilmez ama ümit de UMUT yok, hos UMUTda bos...

saygilarimla smania1905

yorkut dedi ki...

Esas balon bence Fenerbahçe.

3 haftada 2 maglubiyet kimleri yerdi eskiden...

Veya Aragones Ispanyayla Euro 2008'de kupayi kazanmasa suan nasil sesler cikardi?

Arka Sıra HANEDANI dedi ki...

skibbe kendi haline bırakılmadı mı ki? Bu ülkede gs'nin başındaysan bunlara göğüs germen gerekir,bu takım eğer Eric Gerets'i gönderdiyse Lucescu'nunki gibi bu lanetten kurtulamaz...

antti_sumiala dedi ki...

@ mash

katılmıyorum rakibi alkışlama konusuna.. antalyaspor 90 dakika boyu kapandıkça kapanmış, geçen oyuncuya tekme atmış.. oyunu çirkinleştirmiş.. kart üstüne kart gören bir takım.. bir kontra atak bulmuş ve onu değerlendirememiş..

90 dakika boyu bunları yapan bi takım neden alkışlansın anlamadım bunu.. o golü atsalar belki galip geleceklerdi ama sırf bu yüzden bir takım alkışlanır mı?..

antalyaspor beşiktaş maçında da böyleydi.. teknik direktör 13 eylül günü 1 puan kazanmış olabilir ama gram zevk alan var mı antalyadan.. gidişatları 3 maça göre çok kötü..

son olarak büyükşehir belediye, gaziantep, sivas gibi takımları seviyorum.. süper lig bu takımlar sayesinde zevk verecek..

diğerleri ise sadece küçük takım olacak..

pvdElectro dedi ki...

Dün akşamım Beşiktaşını, önceki akşamında Fenerbahçesini görünce oooo biz hoplaya zıplaya Şampiyon oluruz hiç şüpem yok.

Adsız dedi ki...

@Aceto

Abi hürriyet anasayfada GS ve FB yedekleri hakkında karşılaştırmalı bir fotoğraf var. bence FB kadrosu acınacak halde, o konuya bir değinmelisin bence..

Erman S

Adsız dedi ki...

önümüzde bir fener örneği, guizalara, carloslara ödenen 10 milyon dolarlar varken son balonun Galatasaray olması şaşırtıcı !

pvdElectro dedi ki...

Bülent abi oynanan futboldan memnun değil mi?

haute_couture dedi ki...

konu galatasaray olunca blog yorumları ultraslan forumlarına dönüyor resmen,dünyadan futbol yazılarında gelen müthiş yorumlar galatasaraya gelince taraflı basite kaçan "yaparız ederiz" yorumlarına dönüşüyor malesef,üzüldüm.

papaz dedi ki...

bu defans hatalarıyla,araya atılan her topta pozisyon veren takımını beğenen galatasaray taraftarını anlayamıyorum.

bu savunma anlayışı ile yıllardır olduğu gibi avrupa'da perişan olur galatasaray.

aydin-arda-lincoln-kewell

gibi bir ortasaha oynadı maçta bi ara,yorumsuz.

Sacit Tekin dedi ki...

Şu oynanan futbolu beğenmek futbola ihanettir. Kontrolsüz şekilde rakibe saldırmak ne zaman futbol diye adlandırılır oldu merak ediyorum. Geçen sene de böyle kontrolden uzak, saçma sapan bir kaos futbolu oynuyorduk, şimdi ona döndük yine. Taa Gerets zamanından beri oynadığımız takımı defans ve ofans diye 2'ye bölen bir anlayışla oynanabilecek bir futbol bu. Avrupa'da oynayabilir misiniz böyle bir futbolu, oynayınca Leverkusen 5'lik yapıyor işte. Bu oyuna göre Kyaseri maçındaki kontrollü oyuna biraz daha tempo kazandırılmış bir şekli daha çok tercih ederim. Antalya önündeki futbol geçen seneki büyükşehir maçındaki futbol gibi, sonraki hafta fenerden 2 tane yiyince aklımız başımıza gelmişti.

Dolayısıyla ne gerets in ne feldkamp ın çift forvet li, orta sahayı kordiora çevireni kontrolden uzak futbolunda hayır gelir bu takıma. Skibbe nin tek forvetle daha kontrollü oynamaya çalışması daha mantılıydı, elbette temposu eksikti ama gelişecekti o oyun. Tamam ligde bir çok maçı çift forvetle oynamak mantıklı görünüyor, ama böyle saçma sapan 6-7 hücumcu 4 savunması şekliden takımı böleceksek, Kewell gidip ön libero oynayacaksa, oyun disiplini mumla aranacaksa hiç gerek yok.

Adsız dedi ki...

Evet belki Galatasaray Cl den elendi, ligde puan kayıpları yaptı ama her gecen hafta daha iyi futbol oynuyor ve özellikle şu son haftadaki maçlara bakınca diğerlerinden uzak ara önde. Tabiki bazı eksiklikler var ama takımın birbirine alışmasıyla çok daha iyi olacaklar. Trabzon-Beşiktaş maçı resmen uyuttu, Feneri hiç saymıyorum bile...

papaz dedi ki...

yıllardır defans yapamayan beşiktaş ve trabzonun verdiği toplam pozisyon sayısını galatasaray tek başına verdi...

aydın-kewell-lincoln-arda'lı arkasında oynayan servet-meiraya allah sabır versin.

Adsız dedi ki...

milan için söylenecek bişey var o da:milan gattuso'nun eksikliğini çekiyor..

jose dedi ki...

orda fenerbahcenın adı nıye yok bence balonların efendısı fenevbahce

Adsız dedi ki...

tottenham da var

Adsız dedi ki...

Antalyalıyım ama bu Antalya umarım ligden düşer.Hayatımda gördüğüm en art niyetli maçlardan biridir.Aydın ın beli kırıldı sandım bir yerde artık.11 kasaba karsı futbol oynamak kolay değil.

Milan ın başarısızlığı oyuncuların doymuşluğundan geliyor.Pato dışında başarıya aç adam yok takımda herkes doymuş.Yaş ortalaması oldukça fazla.Revizyon şart hem de çok acil.

Barcelona nın sorunu psikolojik.Herkes Cevat hoca değil tabii Guardiola nın işi zor çünkü makine gibi bir Real Madrid,bomba gibi bir Atletico Madrid var bu sene.

Adsız dedi ki...

geçer geçer. Şişer o balon tekrar

KaSiM dedi ki...

bencede galatasaray bu karikatürde yer almamalı en azından oynanan futboldan ben şahsen memnunum ve Skibbe'nin sonuna akdar arkasındayın geçen sezon Leverkusen avrupanın en iyi futbolunu oynayan takımdı bence aynı başarıyı cimbomdada yakalayacağına inanıyorum Skibbe'nin sadece biraz sabır bekliyorum Türkiyede ne kadar az olsada...

Cakko dedi ki...

Arda- Lincoln-Kewell-Aydın ile oynayacak tabii ki GS.

Bunun nesi kötü anlamadım ?

Kendi sahasında risk almayacak mı ?

Risk alınca pozisyon vermeyecek mi ?

Nerde görülmüş hem rakibe saldırıp hemde mükemmel savunma yapan takım ?

Kendi evinde çift forvet oynamayacak mı ?

Hemde elinizde böyle bir forvet kadrosu varken.

Hem rakibe saldır hemde savunmada açık verme.

Başka isteği olan ?

Not: Arda-Lincoln-Kewell ve Aydın'ı izlemek nasip olmuşsa bundan büyük keyif mi olur ?
Herkese nasip olmaz bu.
Barca'da Ronaldinho-Eto-Henry-Messi hiç yanyana oynamıyor mu ?
Ya da oynayınca nasıl oynarlar aman tanrım ne büyük hata mı diyorlar ?
Bence bunun tadını çıkarmalı.

Adsız dedi ki...

Kim tarafından olursa olsun Galatasaray'a en ufak eleştiri geldiğinde taraftarlarının 8 yaş seviyesine inmesinin,mahallenin şımarık mızıkçı çocuğu moduna geçmesinin hastasıyım.

"Banenebanenebanene sensin balon,banenebanenebanene asıl balon fenevbahçe banene adındır balon ayna tuttum banene!!!"

Sayın Çorumlular,bir takımı balon olarak adlandırmak için önce şişirmek gerekir. Eh,Fenerbahçe'nin bu sezonki transfer politikasının da oynadığı futbolun da yerden yere vurulduğu ortada. Bu durumda Fenerbahçe'yi(fenevbahçe değil eşşşşşek kafalı dostlarım,FeneRbahçe) nasıl balon olarak adlandırabiliriz? Eh,Galatasaray'ın transferlerinin nasıl arş-ı alaya çıkarıldığı da malum.

O "atlaya yuvarlana şampiyon oluruz"lara da sezon sonunda bakarız tekrardan...

alwaysup dedi ki...

@Cihan
haklısın Fenerbaçe'ye eleştri geldiğinde taraftarlar gayet medeni biçimde tartışıyor hepsi dünyayı görmüş geçirmiş kültürlü insanlar topluluğu haline geliyorlar!


Ayrıca ne olursa olsun Fenerbahçe geçen senın çeyrek finalisti kazanmaya alışmış bir takım avrupada o yüzden elbette hedefler çok büyük olacak ama tabii Galatasay'ın da transferleri konusunda haklı sayılırsın.


Ve şunu söylemeliyim ki iyi yoldayız biz .sanırım biraz sabır ve destekle iyi olacağız.

Birde duran toplarda çokk kötüyüz.Buna artık bir çare bulmalıyız.

Son olarakta gülerek mi ağlıyarakmı bilemem ama sezon sonu şampiyon olacağımıza çok inanıyorum.Tabii bu bizim için yeterli değil.

dusendeli dedi ki...

Fenerbahçe için de Galatasaray için de taraftarlar çok erken yorum yapıyor.

Avrupa liglerine baktığımız zaman da çok iddialı taımların ilk haftalarda beklenmedik puan kayıpları yaşadığını görüyoruz. Milan 2 maçta 6 puan kaybetti. Barca 2 maçta 5 puan, Manchester Uni. 3 maçta 5 puan... Bu kadar kısa zamanda bu takımların bu sezon başarısız olacağını iddia etmek sadece kehanette bulunmak olur.

Fenerbahçe ve Galatasaray kim ne derse desin bu sezon da şampiyonluğun en büyük iki adayı.

Adsız dedi ki...

En azından Galatasarayda iyi olabilecek potansiyel var ve bunun ışıklarını azda olsa veriyorlar ama Fenerde o da yok.

Adsız dedi ki...

Galatasaray ilerleyen haftalarda düzelecektir. Bu kadar sakata rağmen lincoln, topal, baros yedek kulübesinde oturuyorsa sorun yok demektir.

Esas sorun şu: Eğer sezon öncesi hazırlık planmasını daha iyi yapıp daha sıkı ve ciddi bir kamp dönemi ve güçlü rakiplerle hazırlık maçları organize edilseydi kesinlikle CL'ye girilirdi.
Aslında eleştiren herkesin esas sıkıntısı bu. Yani Skibbe ne yapıp edip kapağı Cl'ye atsaydı kredisi bol olurdu. Kimse de antalya ve kayseri'deki kaçan puanları düşünmezdi.

Cl başarısızlığının en büyük sorumlusu Skibbe değil Adnan Sezgin'dir. Bütün bu planları yapacak olan transferleri steau maçından önce yetiştirmesi gereken oydu. CL'ye girememenin faturasını başta ona kesmek gerek. 2. suçlu ise Aykut ve Skibbe. İlk maçta yaptığı hatalı kadro tercihi de belirleyici oldu Skibbe'nin. Belki sadece Morgan'ı oynatsaydı ne Ali Samiyen'de ne de Romanya'da o golleri yemezdi Morgan.

Büyük şansızlık elenmek.Ama artık kafamızdan bunu atmak gerekiyor. Eğer her kayıpta CL başarısızlığına ket vurursak sahada olan biten olumlu değişimleri göremeyiz.
Mesela bunca yıldıza rağmen 20 yaşındaki Aydın'daki ısrarı Skibbe'nin. Lincoln kenarda ve aydın 2 maçtır sahada. Israrının meyvelerini alıyor. Aydın beklediğimiz gibi patlamayı yapmaya başladı. Takımın 2 forvetle hucumda daha tempolu ve çoğalarak oynaması bir başka değişiklik.
GS'ın böyle oynaması lazım. En azından bu kadro bundan başkasını oynayamaz. Kontrol futbolunu Arda, Lincoln, Kewell, Aydın, Baros, Hasan, Sabri, Barış gibi adamlarla oynayamazsın. Bu takım oyunu önde kuracak orada basacak. Tempolu hızlı oynayacak. Antalya maçında attığımız takımın karakterinin bir görüntüsü gibiydi. İşte GS bunları yapabilecek bir takım. 4-5 hızlı, isabetli yerden pasla rakip ceza sahasının dibine kadar girebilen bir takım. Çünkü çok fazla teknik, klas ayağa sahip. Kaliteli oyuncu sayın fazlaysa oyunu ilerde bol hücumcu ile oynamalısın. Barça'nın 2 sene önce Ronaldinho, Messi, Deco, Eto, İniesta ile yaptığı gibi. Oyunu rakip sahaya yık, ayağa yerden kısa paslarla işi bitir.

Zamanla bu tempoyu buldukça sonuca daha rahat giden bir takım olacağını düşünüyorum.
Şu aşamada Skibbe'nin gönderilmesi çözüm değil. Yerine kimi getirebilirsiniz ki?

2-3 maç daha sabır. Galiba bir şeyler değişmeye başlıyor.

Adsız dedi ki...

Hala "ama Fener" diyorlar ya... Yahu konunun Fener'le alakası yok ki? Takımınıza en ufak eleştiri geldiğinde berserk olmuşçasına "fenev de fenev" diye bağırmaya başlayan sizsiniz... Işığı da yarın görürsünüz kafanızı yormayın. Son 2 senedir olduğu gibi.

@alwaysup
Fenerbahçeliler'in genel anlamda mantık ve sağduyu timsali olduğu gibi bir iddiam yok. Düşüncem sizin bambaşka olduğunuz yönünde. Ekşisözlük'ünden tut Tribündergi'sine bilimum haber sitesine,gazetelerin web sitelerinin yorum kısımlarına kadar... Fenerbahçe'yi veya Galatasaray'ı ilgilendiren iki doğru dürüst haber/yazı vs okuduktan sonra scrollbarı aşağı kaydırmaktan tiksinir olduk sayenizde. Ve bu düşünce sırf Fenerlilere ait değil,emin olun.