12 Temmuz 2008

Sıcaklardan

"İtalyan basını, F.Bahçe'nin golcü Güiza'dan sonra Liverpool'un İspanyol orta alan oyuncusu Xabi Alonso'yu da transfer etmek üzere olduğunu duyurdu."

Haber böyle. Bir İspanyol; İngiltere'de oynuyor ve Türkiye'ye transfer haberini İtalyan medyası duyuruyor ve oradan Türk medyası alıntılıyor. Bu sıcaklarda iyice sıyırdılar artık.

15 yorum:

Adsız dedi ki...

juve ile anlaşmamışmıydı?

Adsız dedi ki...

Fıkra gibi...

yLdRm dedi ki...

juventus isterken bu haberi yazan gazete hangisi italyada? juve düşmanı medyanın işi olabilir, maksat piyasa kızıştırmak.

Travis and Tyler Durden dedi ki...

Dünya! Globalsin!!!!

Adsız dedi ki...

juve poulseni tercih etti..

saLsa dedi ki...

Aynı oyuncuyu Juve de istiyordu, oradan yakalamıştır büyük ihtimalle İtalyan medyası.

Adsız dedi ki...

aurelio nun boşluğu hesabı...

Adsız dedi ki...

ortak calisiyorlar abicim, biri diyorki hadi bugun size yolluyoruz, oburu aksama ispanyaya gitsin felan.

bu arada neden bu juve sevilmiyor anlamiyorum, genelde italyada en sevilmeyen klup juve, isin ilginci tanistigim italyanlarin cogu forza juve hicbiride o sehirden degil. bu adamlar stadlarini dolduramiyorlar ama ulke genelinde taraftarlari cok. 80li yillardaki iyi futbollarinin etkisimi acep?

poulsende yakismaz juveye alonso varken. o sissokko yu da yollasalar artik iyi olacak, adami gereksiz yere aldilar birde 15 milyon euro odediler sissokko gibi bir adama saka gibi. satsinlar fenere 3-4 milyona geri.

Adsız dedi ki...

bu adama liverpool 18 M AVRO paha biçti..öyle kolay değil yani almak..ama eğer fenerbahce alırsa ki işte o zaman avrupada yılın transferi olur ronaldinho ile birlikte..

dusendeli dedi ki...

Yahu Fenerbahçe'nin yabancı kontenjanı doldu, taşıyor. Hala kadroda 9 yabancı var. Appiah'ı göndermenin bir yolunu buldu ki yönetim; Guiza'ya imza attırdı. Bu transfer haberleri fasa fiso bence.

He tabi Maldonado'yu gönderip Xabi Alonso'yu alsak süper olur ama zor işler bunlar. Aragones Benitez'in Liverpool'a yaptığını yapıyor, takımı ispanyollaştırıyor galiba.

anonim dedi ki...

Aziz başkanda para bitmez. Aurelio'ya verecek fazladan 1 milyon €'su yoktur ama onun yerine alacağı adama verecek 30 milyon €'yu tak diye saymadan koyar masanın üstüne. Büyüksün be başkan!

kerem ce dedi ki...

ben gecen senelerde "totti fener kiskacinda" gördüm ya artik her seyi bekliyorum bunlardan.

SkyCaptain dedi ki...

Güiza'ya 14m€ bağlanmasaydı belki derdim ama artık zor... Zaten şu anda kontenjan da dolu. Maldonado yada Kezman'dan biri giderse Senna'yı getirmek daha makul olur ki 28 yaşın üzerinde olduğu için kalan ücretini kulübüne bonservis bedeli olarak ödeyip alabiliriz diye düşünüyorum. (Bu transfer kuralı konusunda Aceto'nun bir bilgisi varsa aslını öğrenmekten mutluluk duyarım.)

Unknown dedi ki...

olacak o kadar yav, ben dün bir haber okudum o daha efsane,

"Trabzonspor, tony sylva transferinde sorun çıkması üzerine rotayı rus milli kaleci AKINFEEV'e çevirdi"

Efsanesiniz çocuklar.

zuber dedi ki...

transfer haberi dendiğinde hürriyette fotomaçı aratmaz...yabancı oyuncu oynatmayan atletico bilbao ya fatih akyeli transfer etmişlerdi real madrid (3-2) maçını izleyen aylarda :)