9 Temmuz 2008

Çakma Higuain

Beşiktaş'ın youtube'dan transferiydi. Ben Çakma Higuain dedim geldiğinde. Kardeşi Real Madrid'e gitmiş, bunlar da iki kuşaktır futbolcu aile... Çürük çıkmaz diye alıp getirdiler buralara. Demirören döneminde saçılan milyon eurolardan o da sebeplendi. Ülkesine dönmüş, Independiente'ye imza atmış, takımın 3. forveti olacak. Beşiktaş ne kazandı bu transferden? Hiç...

22 yorum:

Adsız dedi ki...

çakmaydı belki ama kaliteli bir topçuydu. çocuğa adam gibi şans vermediler. verdikleri zaman bile baskıyla çıktı, rahat olamadı. "mayası tutmadı" dedi bjk tarafı, doğru bir cümle olabilir. ya tutsaydı :)

Adsız dedi ki...

aceto esto no es higuain del Madrid.

nos encanta higuain y Gago.

Gago-Cesc-d.villa-raul-c.ronaldo-Ruud es Madrid 2009.

no ofrece el valencia a silva por 20 millones y dicen q lo quiere el atletico..pues calderon ficha a D.silva,a D.villa,a cesc,a cazorla...todos ellos o 3 por lo menos se podrian fichar por 100 millones,lo que unido a guti,sneijder,ruud,raul,de la red,ramos,iker..... habria equipazo para ganar todo..ademas ahi estan parejo y granero tambien jovenes y muy buenos....con solo cristiano seguria faltando un delantero,un extemo izquierda y derecha....

Alex Ferguson es Basura!!!!!!

(ramón)

Adsız dedi ki...

Bien chavales güiza gonzalez

cuanto envidioso suelto... señores que van a pagar 17,4 millones de euros por él!! mas de lo que se pago por Vangol. Eso quiere decir algo...

bien. quiero hacer una pregunta

Que es el mayor club de Turquía? Fenebrahcer .... donde juega robertoCarlos?? también golpearon a sevilla en la Liga de Campeones

(ramón)

Cenky dedi ki...

Youtube'a ben de koysam bir videomu Demirören beni de alır mı acaba. Öyle çok değil Vieri kadar paraya oynarım. Üstelik takımın neşe kaynağı olurum, Taffarel tadında esprilerimle kırar geçiririm. Ne olur Demirören beni de gör, hem bak uzaktan akrabalığım da var Hakan Şükür'le üstelik komşuyuz, yetmedi boyum da 1.87, haydi gör beni de!

Lanet olsun bu ülkenin parasını sokağa atanlara!

EDDIE dedi ki...

bjk hangi transferden para kazanmış ki

Adsız dedi ki...

carew'i "kar" ederek sattık ya, ne çabuk unutuyosunuz çok ayıp aaaaaaa... allah izin verirse schildenfeld'i de 50 bin euro gibi bi meblağ! ile satacağız, hayırlısıyla allah nasip ederse (ertuğrul sağlam mode off) higuain de kalite topçuydu bence.

Adsız dedi ki...

ramon türkiyenin en büyük kulübü kim diye soruyor. sanırım sevillayı eleyen roberto carloslu fenerbahçe sanıyor.
aceto burda acaip bir tartışma çıkabilir. büyüklük konusunda yani

Adsız dedi ki...

kardeşi gibi bir futbol yıldızı olma ihtimali bir yana, bir bıyık bıraksa!! 80.'lerin porno yıldızı olacak bir tipi vardı bence :)
.
oynadığı ender maçlarda hep tribündeydim.. ayağı top yapıyordu her güney amerikalı gibi ama kafası yavaş çalışıyordu kanımca..
.
polemiğe kesinlikle gerek yok; saraçoğlunda sayılmayan uçan kafası geçerli olsaydı en az 3 sezon bu ülkenin ekmeğini yerdi diye düşünüyorum..

ahmetico madrid dedi ki...

abi 975 lira verdik kapalı alt kombinesi aldık ama hala İnönü'de oynayp oynamayacağımız muamma. sezonu nerede geçireceğimizi bilmeden aldık öyle. bu stad mevzusu higuain'in çakmasını bırakın, kankasını almaktan bile daha trajikomik.

Noat Samisa dedi ki...

Abi ''Beşiktaş ne kazandı''yı bırak, Beşiktaş £2,65 milyon kaybetti.Yine az kaybetti bizimkiler, seviniyorum yani.Halbuki şöyle bir de FİFA'lık olsalardı, tazminatın faizinin faizi de gelseydi...

Higuain'in transfer rezaleti tamamen Ertuğrul Sağlam'ın üzerine kalır.

Adsız dedi ki...

alex ferguson basur olmuş diyor galiba.
olur tabi ronaldonun kıvırması yüzünden basur da olur kanser de
))))

Adsız dedi ki...

konuş ramon kardeşim konuş seviyoruz seni anlamasakta.

Adsız dedi ki...

Demirören firmasını da Beşiktaşı yönettiği gibi yönetseydi sermayeyi kediye yüklerdi.

Tolga YILDIZ dedi ki...

özgür kardeş doğru söylemiş. kadıköydeki golü sayılsaydı çok farklı olabilirdi. bende bir kere izledim çıplak gözle, bahsedilen kadar kötü bir futbolcu değil. zaten birçok süper lig kulübü istiyordu. o yeniden memleketine dönmüş. iyi işler yaparsa fransa isviçre rusya gibi liglerde veya japonya da katarda görebiliriz.

Ozy dedi ki...

Ya bu Ramon iyi adam hoş adam da,pek bi transfer budalasi.Baksana piyasada adam birakmamis.Cesc,Ronaldo,Villa...

Taylanov dedi ki...

Nartallo vardı eskiden gelmişti bize. Onun hikayesi. Dejavu yaşıyor insan..

Adsız dedi ki...

BEŞİKTAŞ hala kurtarılabilir bir görüntü çiziyor.
demirören ve ekibi bu sezon başarısızlığı sonuda gidecekse bu sezonun da feda edebiliyorum kafamda.
makas açılmaya başladı.Ama hala zararın neresinden dönsek kardır.
Bir de şu zalim medya yok mu...
zaten sıkıntıda olan klübe , vurun abalıya şeklinde acımasızca saldırılıyor beşiktaşıma

erol1903 dedi ki...

orpen, babası yıldırımı 10 senedir şirkete almıyor, öyle oyalansın diye beşiktaşa başkan yaptı oğlunu.

Dobrowski dedi ki...

bizim yönetim almaya çalıştı bunu mal gibi ama allahtan mı neden engin hoca sallamadı mevlüt okutucam

anonim dedi ki...

Beşiktaş yönetiminin transfer politikalarından, doktora tezi hazırlamayı planlıyorum:

"Beşiktaş'ın cari açıktaki yeri ve önemi" :)

Adsız dedi ki...

Sanki kahvede okey oynarken adam yokluğundan halı sahaya çağrılmış gibi bi havası vardı. bende bıraktığı iz budur kendisinin. futbolculuğuna bişey diyemem adam gibi izlemedim çünkü.

Bu arada Fethullah Gülen ne kadar etkili bi isimmiş bize bunu gösterdi ertuğrul sağlam. Bunca transfer fiyaskosuna, avrupada tarihi hezimete ligde ve kupada şampiyon olunamamasına rağmen ertuğrulla ilgili gönderilecek diye en ufak bi söylenti bile çıkmadı. böyle başka bir örnek hatırlamıyorum şahsen.

not: Ertuğrul gönderilmeli demiyorum yanlış anlaşılmasın.

Adsız dedi ki...

burda akşam pazarından karpuz alır gbi antalyada kamp yapan sıradan bir orta avrup ülkesinin takımından stoper secen,hatta yanlış bilgilendirme ile dolu bir youtube videosunun gazına gelip " o olmadı bunun yedegini alalım " diyerek stoper alan bir yönetimden bahsediyorsak eğer bence higuain görece iyi bir transfer olabilirdi...adam hiç oynatılmadı...hele o fb macındaki ucan kafası gol olaydı simdi takımın yıldızı olabilirdi.hayat işte cok tuhaf...
bjk zaten oldum olası kötü transferlerin takımı olmustur..hayır yıldız topcu budalası deilim ucuza kaliteli adam alsınlar..istiyorum sadece.