12 Temmuz 2008

Salgado-Aimar-Cavalieri-Poulsen

Bu transfer döneminde yılan hikayesine dönen pazarlıklar var. Ronaldo-Real Madrid, Lampard-Inter, Ronaldinho-Milan, Xabi Alonso-Juventus... Ronaldo operasyon geçirdi ancak 2 ay sonra topa vurabilecek. Lampard için Scolari gidebilir demiş, Mourinho da onsuz olmaza getiriyor. Ronaldinho için Milan, Barça'ya 15 milyon euro vermeyi kabul etti. Oyuncuya da yıllık 6.5 milyon euro. Liverpool, Alonso'yu ucuza kaptırmak istemiyor, iş bitti derken Juventus rotayı Poulsen'e çevirdi Sevilla'dan ve taraftarını da ayağa kaldırdı. Juventuslular kulübü protesto ediyorlar bu "bidon"u almayın diye. Poulsen iki yıldır Barça'ya gidecekti, takım arkadaşı Keita onu sollayıp imzayı attı Barça'ya. Portekiz milli takımının başına Carlos Queiroz geldi. Ten Cate ile birlikte dünyanın en 2. adamlarındır bu adam ama iş teknik direktörlüğe gelince hep sıkıntı yaşadı. Alex Ferguson'un eli ayağıydı . Bu sezon olur da Man. United teklerse Queiroz gidişine yormak lazım. Real Betis, Aurelio'dan sonra Toulouse'den Emana'yı da bitiriyor. Zaragoza, Aimar'ı 7.5 milyon euro'ya Benfica'ya sattı. Valencia'nın eski hocası Flores, Benfica'da ve beraber çalıştığı Aimar'a kıyak geçmiş gibi. Real Madrid'de Salgado, Flavio Briatore'nin sahibi olduğu Queens Park Rangers'a gidiyor sıfır bonservisle.(Yattı bu transfer) Schuster kafayı Luis Fabiano'ya takmış. Liverpool iyi bir yedek kaleci aldı. Brezilyalı Cavalieri. Itandje'ye yol göründü. İtalya'da yeni bir pasaport skandalı patlamak üzere. Arjantin'den (Banfield) Ajax'a transfer olan Dario Cvitanich, Hırvatistan milli takımında oynayacak. Hırvatlar altın buldu. Arjantinli oyuncuların İtalyan pasaportlarında yine büyük dalavereler dönmüş. İtalya bu, skandalsız olmaz. Birçok oyuncunun sözleşmesi güme gidebilir bu skandal yüzünden, 2 güne kalmaz çıkar kokusu ortaya...

20 yorum:

Adsız dedi ki...

Vay be Betis' bak Emana'yı da alıyor.

Adsız dedi ki...

emana yı kaça bitirmişler aceto

Unknown dedi ki...

poulsen'e adam değil diyenin aklını karışlarım ben..

Erkin Soydaş dedi ki...

transfer sezonu ancak bu kadar iyi özet geçilebilirdi.

dr feelgood dedi ki...

ortadaki adam kim ? david coverdale'a benziyor :)

Ömer Fatih KOÇ dedi ki...

luis fabiano da madrid'e gelirse artık schuter'in takımı manchester united ile şampiyonlar ligi finali oynatıp kupayı alması lazım gelir.

Adsız dedi ki...

Emanayla aurelio dinamo gibi ortasaha olur falla.

Adsız dedi ki...

Cavalieri bence dünyanın en iyi kalecilerinden biri olur.. hatta kaleyi devralması da çok uzak değil

dusendeli dedi ki...

Barça 15 milyon euro'ya satmaya razı olduysa Fenerbahce de teklifte bulunsun bence Ronaldinho'ya. Hazır 10 numaramız da boş. Alex'i de milan'a veririz :)

not: Salgado fotoğrafta 50 yaşında gibi çıkmış. Tanıyamadım bir süre :)

getabbaaww dedi ki...

cavalieri gerçekten çok iyi bir kaleci...galatasaray itandjeyle uğraşcağına keşke bu adamı almaya çalışsaydı...bir de aklıma gelmişken bir martinez vardı kolombiyalı noldu o??

mustafa taha dedi ki...

Flavio Briatore, QPR'ın 3 sahibinden sadece biri. Bernie Ecclestone ve dünyanın en zengin adamı Hintli Lakshmi Mittal'ı da unutmamak gerekiyor...

aşkın dedi ki...

Salgado değil şampiyonluk istiyoruz

jose dedi ki...

Yahu bızım takım harıl harıl sag bek arıyor su salgadoyla anlassalardı ya adam bedavaya mal olmus dunyanın en ıyı sagbeklerınden bırı adam.

orkun dedi ki...

F1 kesmemiş bir de futbola mı bulaşmış bu Briatore? Belki de ilk aşkı futboldu...

farawaysoclose dedi ki...

pek metroseksüel bir resim olmuş :)

Beta Karoten dedi ki...

Football Manager ne kadar ciddiye alınır bilemem ama FM2008'de onlarca Arjantinli, İtalyan vatandaşı olarak gözüküyor. 20 yaşındaki Diego Buonanotte da İtalyan'mış mesela..

Adsız dedi ki...

Poulsen Juventus'ta

http://www.ntvspor.net/pages/25674.asp

Adsız dedi ki...

ya salgado bıldıgın pımp gıbı cıkmıs o saclar ne olm ole, gıt! ugur ucara bak karızma gor pehhhhh

Adsız dedi ki...

salgado da karizmatik bir abimizdir. severiz kendisini.

tknycl dedi ki...

fotoğrafta kullanılan HDR tekniği de gözden kaçmıyor değil..