10 Temmuz 2008

1 Mancini Gider 1 Mancini Gelir

154 maç; 40 gol. Mancini'nin nokta koyduğu Roma kariyerinin rakamları. Transfer döneminin yılan hikayelerinden biriydi bu. Mourinho'nun imzası öncesinde de Inter'e gideceği söyleniyordu. Roma'da Totti'nin üzerine çizik attığı bir adamdı. Bonservisi için 13 milyon euro ödeyecekler. Mancini'ye de yıllık 3.5 milyon euro. Roma gelen parayla şimdi Real Madrid'den Baptista'yı kopartabilir. Inter'de bir Mancini (Roberto) gitti bir Mancini geldi(Amantino) geldi. Eski takım arkadaşı Chivu kadar işi kolay olmayacak Inter onbirine girebilmek için Mancini'nin.

17 yorum:

del piero dedi ki...

ve böylece inter suskunluğunu bozdu diebiliriz sanırım aceto :)

bakalım gerisi nasıl gelicek???

SkyCaptain dedi ki...

Bizde de 1 Aurelio gider 1 Aurelio gelir...

Vizyonu geniş transfer komitemiz Brezilya'lı önlibero Hernanes'i gündemine alabilse keşke...

http://www.dailymotion.com/video/x3342r_hernanes

ynwa dedi ki...

kontratının bitmesine 1 yıl kalmış, çok da iyi bir sezon geçirmeyen bir adam için iyi para kopardı roma, tebrik etmek lazım.

SK dedi ki...

güiza ya 15 manciniye 13 tuh fener sana tuhhh

Adsız dedi ki...

Öncelikle ikinci kulübüm İnter'i tebrik ederim.Benim açımdan oldukça tatmin edici oldu bu haber. :)

Mancini muhtemelen sol tarafta oynatılacak, o nedenle forma şansı bulması zor değil mevcut kadro içerisinde.Hoş sağ tarafta oynasa bile mücadele edeceği adam yok bence.

Zaten Mourinho forvet gibi oynayan kanat adamlarını kullanmayı benim izlediğim kadarıyla seviyor.Mancini transferinin de onu istediği doğrultusunda yapıldığını düşünüyorum.

Adriano ve Zlatan'ın klüpteki son durumları hakkında bilgisi olan var mı,kalacaklar mı takımda?

dr feelgood dedi ki...

sağ açıkta kim var mancini'yi kesicek ?

Dogan dedi ki...

Aceto ;sanırım bazı düşüncelerimi söyleme gereği duyuyorum bu ülkenin en iyi yazarlarından birisisiniz hatta en iyisi ama şu konuda yanılıyorsunuz. "EZBER BOZMA"... Örnek kitabının adıyla, yazılarında kullanımıyla farklı olması, artık benim canımı iyice sıktı
ne kadar yazar, çizer varsa bunu kullanmaktan zevk alıyor sanki bi nevi sürü psikolojisi ben seziyorum çünkü biri birşey deyince herkes aynısını kullanıyor.bu ezber bozmayı da baskın oran dolaşıma soktu. SONUÇ ACETO FENA HALDE EZBER BOZUYORSUN VE ARTIK SADIK KALMA ZAMANI GELMEDİMİ ?...( Çünkü herkes ezber bozuyor)
(:
Saygısızlık etti isem Affola ;)

Onur Aydın dedi ki...

Cacık olmaz gibime geliyor.

Mourinho biliyorsa biliyordur gerçi.

Adsız dedi ki...

Robinho negoció con el Chelsea
Si Robinho se vende siempre nos quedara la duda de lo que podia haber sido,
pero estara muy bien vendido por que en la posicion en la que ha jugado los 3 ultimos años ha sido un fiasco.
Otra cosa hubiese sido si jugase en el puesto de Raul que es su posicion natural.

20.000.000 €, más Robinho y Saviola a mancester. y c.ronaldo viene. ahora d.villa y soldado
pero manchester son muy ricos. no necesitan dinero. Peja Mijatovic SUZ MOLLERANTE d ispara.

Alex Ferguson es Basura!

(ramón)

Adsız dedi ki...

athletic bilbao es un equipo racista. porque siempre han vasco futbolistas. este es el racismo.

que es para financiar bilbao? ETA? xaxaxaxaxaxa

¡¡¡HALA MADRID Y ABAJO ATHLETIC BILBAO. Putas bilbao y ETA

(ramón)

Adsız dedi ki...

sleepwalker isin yokmu senin? artik yeter hala fener transferi aurelio guiza, inan blogu okuyamiyorum senin ve senin gibilerin yorumlari yuzunden. haber interle mancini ile ilgili gelmissin aurelio diyorsun, bilmiyorum artik nerden geliyor aklina ne alaka yani? hala fenerde kaldik ya antuya dondu burasi sayenizde. yazmayin arkadas buraya cm fm diyecekseniz yada 1 ay boyunca antu yapacaksaniz yazmayin, goz zevkimizi bozmayin okugumuz 2-3 blog var onuda fikirlerinizle batirmayin.

adam hala aurelio dior yaa. mancini ile ilgili haberde aurelio tadini yakaliyor adam.

Adsız dedi ki...

hakkaten mancini haberinden guiza aurelio basligini cikaran arkadaslar, fmde soyleydi cm de boyle diyen arkadaslar artik yazmasin, bulent abi hic anlayamiyorum artik bu blogu, nasil izin veriyorsun boyle yorumlara, o guiza haberrinin altindaki yorumlar resmen antudan farksiz, gidip kendilerine forum acsinlar orda yapsinlar yorumlarini, mumkunse butun yorumlari kaldir abi, ne oyle master card mis yorumlar var ayip ya insanlar bunu utanmadan nasil yaziyorlar anlamiyorum. ama abi senin yaptiginda onlara ortaklik oluyor, kapa tumden yorumlari bitsin boyle fm cm muhabbetleri. mancini hakkinda bir habeer okuyoruz yorumlarda nolmus acaba diyoruz biri geliyor aurelio digeride guizayaziyor saka gibi ya artik. eksi sozlukmu burasi yaa.

Adsız dedi ki...

mancini taş giibi adam iş yapar interde..bu arada inter açık ara götürür artık 2-3 sene daha italya ligini..

Milan ve juve bence yeterli transferleri yapamadılar amaaaaa...ronaldinho milana gelirse iş değişir tabi..

Adsız dedi ki...

bulent abi su guiza haberinin altindaki yorumlara hicmi bakmadin abicim? yazi yine mukemmel, simdiye kadar senden yazdiklarinla ilgili sikayet eden ne gordum ne duydum, duzenli girdigim bir sen varsin bir coskun abi birde romanista ile ortega. e siz olmasaniz blog okumayacaz gibi birsey, her biri guzel haberler yapiyor yurt ici yurt disi, blogun milyon rating almis hersey guzel ama bu yorum yazan insanlar icine ediyorlar resmen. diyecenki banane arkadas okuma yorumlari, belki yorumlarina onem verdigimiz insanlar var abi orda flyging dutchman var ne yazmi baskiyor insan yorumda ortega ne demis bakiyor insan vincenzo ya bakiyor borges ne demis acaba yorumunda diyor. ama iste arada 3 kisi cikiyor biri cm fm diyor, biri master card diyo, oburu van der vaart diyorsun hala aurelio sayikliyor yorum kismini resmen eksi sozluge foruma ceviriyorlar. bunu yapan adamlarda oyle asil saydigim okudugum dutchman, vincenzo coskun abi gibi adamlar degil, nerde o gunler keske bunlar yorum yazsa ama resmen klavye arkasindan kavga ediyor 15 yasindaki cocuklar yorum kisminda.

ps

abi sen bir forum acsan bunlara arada birde gozlerini boyamak icin yorumlarina cevap versende gitseler burdan su cm ciler fm ciler eksiciler orada yazsalar, bir blogumuz var onuda aliyorlar elimizden.

SkyCaptain dedi ki...

@anonim 9.27

Arkadaşım sabahtan beri Aurelio ile yatıp kalkıyoruz. Sağa sola saldırıp laf mı çemkirdik, ince ince götürüp millete laf mı soktuk, ortamı mı gerdik? Niye bozuldun anlamadım ben. Blog sahibi üstad gerekli görmüş ki yalanlamış. Madem o kadar titizsin anonim yerine kendi isminle yaz da biz de senin şaheser topiklere endeksli yorumlarını okuyalım. ;)

Not: Konu dışında yazdığım için özür dilerim, bu mesaj yayınlanırsa da teşekkür ederim...

Adsız dedi ki...

ramon atletik bilbaonun ırkçı bir takım olduğunu çünkü sadece basklı oyuncuları oynattığını yazmış. bilbaoyu kim finanse ediyor ETA mı demiş ve klasik kahkahasını basmış.

sonrasını yazmayayım.

Adsız dedi ki...

ister aurelio'dan bahseder ister guiza'dan size ne beyler. fener lafı duyunca irkiliyorsanız, okumayın hiçbişey. kapiş ?

canoğlan.