19 Nisan 2008

Roma Havlu Attı

Roma için herşeyin bittiği haftaydı galiba bu hafta. Kulübün el değiştireceği haberlerinin üzerine iki kara bulut çöktü. Şampiyonluk yarışında kaptanlarını kaybettiler ve sahalarında Livorno ile 1-1 berabere kaldılar. Totti ilk sakatlık anında sahayı terketmeyincer sağ dizi onu terketmiş. Euro 2008'de oynamak gibi bir derdi olmadığından bu sakatlık haberi İtalyan milli takımını ilgilendirmiyor. İkinci pozisyonda diz bağ sakatlıklarının klasik enstantanesi var. Inter yarın Torino deplasmanına gidiyor. Puan farkı 3. Roma, Milano derbisinden medet umuyordu ama Livorno beraberliğiyle kendi kendilerini yaktılar. Kulübün taliplisi Soros, ama Sensi Ailesi, Arapların teklifi var deyip ortalığı kızıştırıyorlar. Borcu 400 milyon euro'ya dayanmışi kaptanı ameliyat olacak, şampiyonluk yarışında yara almış bir takımın taraftarı ne yaparsa onu yapıyordur Roma taraftarı bu akşam...

3 yorum:

joaquinsanchez dedi ki...

bir takım, oyunu ne kadar kontrol de etse, rakibine üstünlük de kursa niye 1-0'a yatmamalı dün akşam çok güzel gördük.. livorno'nun golü de gerçekten çok güzeldi..

Hüseyin dedi ki...

fotoğrafta totti nin sol ayağı çok ince mi görünüyor ben mi yanılıyorum.

joaquinsanchez dedi ki...

unutmadan, maçın sonunda de rossi bayağı bir ağlamaklı oldu, kızardı, tuncay ve appiah'ın denizli maçından sonraki halleri gibiydi, çok büyük yıkım olduğu belliydi onun için..