23 Nisan 2008

D10S

Copa Libertadores'de Boca Juniors için kader maçıydı gruptan çıkmak için. Maracaibo'ya 3 attılar; Colo Colo- Atlas maçı da 1-1 berabere bitince en güzel taraftarın görüntüsü budur işte La Bombonera'da. Kırmızı ceketli Pele baksın ağlasınlar bu fotoğraflara...

13 yorum:

tathar dedi ki...

budur...
kilo da vermiş el diego.

Adsız dedi ki...

bizim tribünde millet çeşitli yollarla colaturka yazısını formadan siliyor,değişik yöntemler duyuyorum(kaba kuvvetle kazıyarak,kimyasal yollarla çözündürerek gibi)Maradona'nın üzerindeki forma ne ayaktır?Taraftar formalarında reklam olmaması gibi bir durum mu var ya da reklamsız forma seçeneği mi?

baha dedi ki...

bizim tribunlerimizde eski bir futbolcu bunu yapsa eminim ki hiper mega yorumcularimiz iki yuz farkli ses cikacaktir. profesyonellikmis, fanatiklikmis vs vs. giredikleri konu kalmaz. futbol kulturu bakiminda cok gerideyiz halen. bu hirsi en son ne zaman gorduk ulkemizde acaba..

ich dedi ki...

Dios'a özel forma secenegi

Beercholic dedi ki...

en büyük bocalı diego maradona! önünde saygıyla eğiliyorum..

Adsız dedi ki...

Pele, Maradona'ya verilen ödüllerin uyuşturucu(doping) kullandığı için geri alınması gerektiğini söylemiş,ayrıca komple bir oyuncu olmadığını iddia etmiş.Halt etmiş...

Maradona'ya karşı beslediği bu aşşağılık kompleksinin nedenini bir türlü çözemiyorum,her fırsatını bulduğunda bir gönderme yapıyor.

Adsız dedi ki...

Yaninda esi, Claudia ve kizlardan birisi var, Dalma mi Geanina mi bilemedim. Kilosuna da gore - Diego icin cok mutluyum valla - sonunda huzurunu bulmus gibi gorunuyor gibi. Cok eski belgeselini seyrettim - aslinda cok dengeli ve akli basinda birisi idi Maradona - Napoli Marseille'e gitmesini engelledigi icin onu mahvetti.

müşkülpesent dedi ki...

pele kadar samimiyetsiz bir adam daha yoktur herhalde
maradonnanın aldığı ödülleri geri vermesi gerektiğini söylemiş
hatta maradonanın çokta iyi bir futbolcu olmadığını sağ ayağıla dripling yapamadığı ve kafa toplarında zayıf olduğunu sözlerine eklemiş
birisini ona dememiş mi ayrıca maradona napoliye serie A şampiyonluğu ve uefa kupası kazandırmıştır bide dripling yapıp kafa vursa neler olurdu kimbilir.

Adsız dedi ki...

Hincal Uluc'a pembe kazakli diyen BJK yonetiminden sonra kirmizi ceketli Pele diyen aceto :)

orkun dedi ki...

Ben yazacaktım, "gadee" yazmış. Pele'de gerçekten ağır bir Maradona kompleksi var, herif çözememiş o işi resmen. Doping yaptığı için ödülü geri alınan atletler, haltercilerle aynı kefeye koymuş Maradona'yı, muhafazakar dingil!

Biraz daha haddimi aşıp Pele'nin futboluna da bulaşayım, Maradona'nın karşısındaki defanslar zamanında Pele'nin de karşısında olsaydı ne olurdu acaba?

Adsız dedi ki...

maradona kafayla atmasa nolur eliyle de atar isterse

Adsız dedi ki...

yahu, daha yeni seviniyordum adam sonunda huzurunu buldu diye - yine yapmis yapacagini http://www.youtube.com/watch?v=kBZZT1lAmKo
hayati icin bir klasik enstantane: - yogun ilgi adami cileden cikariyor

le saux dedi ki...

ortadaki resimde dublör mü kullanmış ne yapmuş öyle bilmem ki.