25 Nisan 2008

Chelsea vs Manchester United


Yanlış hatırlamıyorsam 114(?) maç arka arkaya oynamıştı Lampard Chelsea formasıyla bir sakatlık yaşayana kadar. Yarın muhtemelen kadroda olmayacak. Annesini kaybeden bir adamdan çık Drogba'ya ara pası at, defansına yardım et, uzaktan şut at denmez ki. Hagi geldi aklıma, babasını kaybettikten sonra maça çıkmıştı Galatasaray'da, ardından uzun zaman sakalını uzatmıştı yas gereği. Barça maçında oynamayan Vidic bu maçta da yok. Defansın göbeği Ferdinand-Brown olacaktır. Chelsea evindeki son 80 Premier Lig maçında kaybetmedi. 4 yıl 2 ay önce son mağlubiyetleri. Manchester United'ın Chelsea deplasmanında son galibiyeti 2002 yılında Ranieri döneminde. Geçen sezon bu sahadaki maç 0-0 bitmişti. Sezonun ilk yarısında Man. United 2-0 kazandı. Chelsea için son şans. Kazanırlarsa kalan haftalar kıyamet olur. Moskova biletine iki takım da yakın duruyor gelecek Salı ve Çarşamba maçları öncesinde. Moskova'nın provası diyelim biz bu büyük finale. Yarın saat 14:45'de. Büyük maç bu, seyretmez mi insan...

12 yorum:

keymark9 dedi ki...

eğer fox bu maç yerine bez bebek vermeyi tercih ederse seyretmez tabi insan. seyrettirmezler desek daha uygun olur aslında

Adsız dedi ki...

Chelsea evinde 80 mactir kaybetmiyor sanirim. Aceto da onu kastetti buyuk ihtimal.
Morinho giderken, Chelsea evinde ilk maci kaybettigi zaman degeri bilecekler demisti. belki, bu macta olur, eger ki kendi kalesine gol atan olmazsa !

Svetlin dedi ki...

Vidic'in oynamayacağı kesin değil yalnız. Ferguson resmi sitede umutluyuz demiş yarınki maçta oynaması için. bugünkü antrenmana da katılmış. oynaması ihtimal dahilinde ve büyük ihtimalle de oynayacak.

simon t. dedi ki...

Haftaya hemen rövanşlar ŞL'nde, Salı ve Çarş. O yüzden Pazar olmazdı, Manchester'ın maçına sadece 2 gün kalmış olurdu. Cumartesi olunca en azından 3 gün sonra oluyor ilk maçtan. İngilizler fikstürü yaparken hesaba katmıştır böyle şeyleri.

BT dedi ki...

@simon t.
çok haklısın. geride kalan haftayı dusundum ama gelecek haftayı hesabı katmadım. uyarın ıcın tesekkurler. editledim o bolumu

firat selcuk dedi ki...

gerard pique dururken wes brown'u inatla ortada oynatmak...

ferguson değil de feldkamp yapsa kabul edebilirdim bunu..

cuma dursun dedi ki...

fox artik verir bu maci da yine de o spikerlerle cekilir mi bilinmez. istanbulda ikamet edenlere onerim taksimde bi kac tana irish pub var oralara dogru yelken acmalari. mac oncesi sonrasi istatistikler falan var reklamlar yerine. bi de tabi duzgun spikerler roportajlar falan sky`da. bir de bu mac bir sise guiness`le daha da guzellesir.

r7 dedi ki...

hagi 40 gun kesmemi$ti sakalini,

mourinho ayrilirken, "bridge de ilk yenilgide beni hatirlayacaksiniz" demi$ti; yarin, olmadi hafta ici illa ki anarlar the special one i diyorum ben..

hepsi bir yana ama gecen haftaki cl maclarinda pozisyonlar azdi epey, hani chelsea liverpool maci neyse ama manchester barcelona macinda da pek aksiyon yoktu; ikinci maclarin ikinci yarilari futbola doyurur adami gibime geliyor..

Adsız dedi ki...

celskinin stad girişindeki hatıl cok gozumu tırmaladı onu niye kaplamamışlar acaba kesin bi anlamı vardır

Adsız dedi ki...

vidic bugün oynayacaktır , midesindeki rahatsızlık geçmiş..
ayrıca bugün ferguson'un bazı as oyuncuları dinlendirebileceği türünden bazı haberler war .. yani fletcher,anderson,nani gibi oyuncuları sahada görebiliriz..beraberlik united'a yarar o yüzden ama united'ın barça karşısındaki gibi bir taktikle çıkacağını sanmıyorum maça.

scapula dedi ki...

Batista da annesinin öldüğü gün Şampiyonlar Ligi maçı oynayıp sahanın en iyisi olmuştu.

Çok severdim Batistao'yu ama maalesef bu sezon bizi aylar boyunca Sabri'ye mahkum ederek tüm kredisini yok etti.

Adsız dedi ki...

son yenilgisi arsenal maçıydı sanırsam tam emin değilim ama 2-1 bitmişti o maçta..