12 Mart 2008

Kupa Ası Liverpool

Serie A'da 10 kişi kalıp aldıkları maç çoktu bu sezon ama Şampiyonlar Ligi'nde papaz yemedi. 180 dakikalık turda Inter 90 dakika 10 kişi mücadele etti sahada. İlk maçta Materazzi, 2. maçta Burdisso, sarı kartı olan adamın yapmaması gereken anlamsız fauller. San Siro harbiden de inanmıştı. İlk 10 dakika Inter bu maçı uzatmaya bile götürür havası verdi. Üstelik ferdi 2 hatada (Maicon ve Cambiasso) Liverpool'un da kısmeti yerinde olmayınca "olacak galiba" dedirtti Inter ama işte o kadar. Cruz ve Ibra'nın uzak köşeye vurduğu toplardan biri gol olsa eh belki! Rafa'nın oğlu olacak diye İspanya'ya yolladığı Xabi Alonso'dan bile vazgeçecek kadar geniş bir orta sahası varken, oyunu kanadı açamayan Inter, Real Madrid'in Roma karşısında düştüğü yanlışta olduğu gibi göbekten saldırdı durdu. Vieira eski Vieira değil, hızını, gücünü kaybetmiş. Ibra her zamanki gibi gamsız. Dayıoğlu Gerrard ve Kuyt ters toplarla çok koşturdular Inter'i. Fernando Torres yine yazdı golünü. İngilizler Kare As yaptılar çeyrek finalde. Liverpool da Kupa Ası. Inter 100. yılında kupa olmasa da elbette ki daha fazlasını istiyordu. Mancini de bunu anlamış olacak ki maç sonunda şok açıklamayı yaptı: "Gidiyorum. "

5 yorum:

Adsız dedi ki...

sırasıyla cruz ve ibra çarprazdan kaleyi düşüneceklerine ortaya bıraksalar sırasıyla dejan ve cruz boş kaleye bırakacaklardı topu,bence elenmeyi hak etti internazionale.ibranın ıslıklanması da bence bu gamsızlık ve vurdumduymazlığa tepkiydi...

Adsız dedi ki...

bir not daha maçı anlatan spikerin cassanoyu tanımasına hayret ederken valentino rossiyi tanamamasına hiç şaşırmadım,ki görüntüde esas kahraman da valentinoydu zaten :))

Adsız dedi ki...

vieiraya yazik olmus, sakatliklar cok etkilemis belli

ben bu interi anlamiyorum, cok duz oyunculardan kurulu, yaraticiligi tek ibrahimovicin ustune birakmislar ki o da gercekten cok umursamaz, bu kadar Arjantinli barindiriyorsun, aralarinda bir tane 10 numara yok o da garip bir sey

Adsız dedi ki...

bence materazzi'nin 2. sarı kartında faul bile yoktu. adamın şöhreti kendinden önce geliyor artık. ne diyelim, oh olsun.

Adsız dedi ki...

kupa asi diyince kupa kizi geldi aklima:)