12 Mart 2008

İnsaf

Ege'nin öteki tarafında işler bizden farklı yürümüyor futbolda. Hatta daha acımasızlar. Şubat ayında AEK, liderin 4 puan gerisine düşünce Serra Ferrer'in kellesini almıştı yönetim. . Şampiyonlar Ligi'nden gruptan çıkan, Chelsea'ye elenen Olympiakos'da Takis Lemonis'i anında görevden aldılar. Ligin bitimine 6 hafta var ve Olympiakos, Panathinaikos'un 1 puan gerisinde (düzeltme için sağol M.T) . Olacakdeğil yani. Çok değil birkaç ay önce Olympiakos, Lazio'yu deplasmanda devirdiğinde Atina'daydım ve foto buydu:

10 yorum:

Adsız dedi ki...

the funny is that now first at Olympiakos is Ferrer's assistant (Segoura)...

Adsız dedi ki...

Kokkalis amca her zaman olduğu gibi bu sezonu da iki teknik adamla geleneğini bozmadı. Bir düzeltme de de bulunayım Olympiakos ile PAO arasındaki puan farkı 4 değil sadece 1.

yavuz dedi ki...

sanirim akdeniz insaninin yapisinda var bu.Atesliyiz ve sabretmek eziyet gibi geliyor.FM de hall of fames te bi hoca var 10000 gundur takimin basinda diye gozukuyor.Fm yalan soylemez mantigiyla 25 yil yapiyor.istenirse adamin adini yazabilirim arastirilsin filan acaba gercekten dogru mu?

baha dedi ki...

Ben de Yilmaz Vural niye istifa etti diyodum =)

Adsız dedi ki...

Olympiakos Şampiyonlar Ligi'nde Chelsea karşısında öylesine ezildi ki, thyrlos taraftarları resmen cinnet geçirdi. Belushi'yi 75 dakika yanında oturtan hoca kendi ipini çekmiş oldu. 75. dakikaya kadar hala saha takımı görüntüsü çizen takım, Belushi'nin oyuna girmesiyle birkaç önemli pozisyon yakaldı. Tabi Olympiakos'un orta sahasındaki iki önemli ismin de bu maçta oynayamadığını da ekleyelim.

Adsız dedi ki...

bu sene panathınaıkos un 100 yılı
yunanistan süper ligini başkanıda panathinaikos un başkanı göründüğü
gibi pao yu şampiyon yapmak için herşeyi yapıyorlar

kokalis in geldiği günden yunanistanın futbolunu karanlık güçler elle geçirmiş durumda

Adsız dedi ki...

bu kadar basit deil tabi mevzu..lemonis sene basından beri cok defansif oynattıgı icin baya elestirildi bide bu kadar iyi kadroya yetersiz kaldıgı cok asıkardı..oly yine yener werderi lazioyu. acıkcası daha ii bi hocayla en azından biraz zorlardı chelseayi..lua lua ve galleti sakatken belluschiyi yedekte tutmak cidden aptallıktı londrada tek basına forvete darkoyu koysan ne farkeder nikopolidisi koysan ne farkeder:) zaten sezon sonu kupayı kaldırır olympiakos ondan sonra kovmak daha zor olurdu simdi hazır bahanelerde mantıklıyken yapılması bence dogru..o kadar para verdin lan kokkalis takıma adam gibi hoca getir bu sefer cıldırtma bizi:D

Adsız dedi ki...

ya ne fmi ne hall of fame'i arkadas beyninizmi sulandi, yunan ligiyle cm'yi karsilastirabiliyorsan helal olsun sana.

Kartal Bafiler dedi ki...

Gazete kültürümüzde olmayan bir şey,gazete manşetleri gazete bayiinde görünür şekilde asılır.Ben mesela devamlı aldığım gazetenin yanına ikinci gazeteyi 3-4 gazete içinden o günkü manşetine veya ön sayfasına göre seçerim ama hepsini tek tek almadan bulmadan pek mümkün olmuyor,uzun iş anlayacağınız,elin oğlu çözmüş işi.

ornitrin dedi ki...

Fotoğraf SONY makine ile çekilmiş galiba (: