20 Mart 2008

Game Over

Avrupa Ligleri'nin yayın hakkını alan kanallar da bir garip! Akşam izleme şansım yoktu ama Roma-Lazio maçı basket maçına kurban gitmiş; sanırım NTV Spor'un da anlaşmasında bu maçın hakkı yok. Tottenham-Chelsea maçını Fox yayınlamamış, -Digiturk'deki Fox'u kaç kişi izliyor ki-Ahmet Çakar'ı yarışma programı varmış gelen bir yorumdan öğrendiğim. Bu ligler şifreli bir yayın grubuna geçene kadar böyle mundar edilecek; burası kesin. Lazio-Roma derbisinin sonucu tam "derbilerin sonucu kestirilemez" olmuş. Fotodaki Lazio'luların pankartı elbette tüm maç boyunca kenarda bekletilen ve Behrami'nin golünden sonra açılan bir pankart. Evet Roma için game is over. Inter puan farkını berabere kaldığı haftada 7'ye çıkardı. Roma kazansa biraz heyecan olur ama Inter yine bırakmazdı. La Liga'da Real Madrid de 7 puan önde, Fransa'da lider Lyon ile Bordeaux arasındaki fark 6. Ne varsa galiba Premier Lig ve bizim ligde var!...

20 yorum:

deniz dedi ki...

Roma-Lazio maçı basket maçına kurban gitmiş diyemezsiniz. lütfen haddinizi biliniz. Spor sadece futbol demek değildir. O gece aynı zamanda Fenerbahçe Ülker-Tau Ceramica basketbol maçı vardı. Fenerbahçe büyük bir zafer kazanarak çeyrek finale kaldı. Bu maçın önemini bilmeyerek,bu enfes mücadeleyi kaçırarak esas kurbanlar siz oluyorsunuz.

del piero dedi ki...

bu ne hiddet yahu...güzel bir basket karşılasması yerine futbol maçı konduğunda nasıl basket sevdalısı "futbol maçına kurban gitmiş" deme hakkına sahipse, futbol sevdalılarıda böyle bir cümle kurabilir bence, bu kadar asabiyet yapılacak bir konu diil kısaca...
tek talihsiz yan çarşamba gününe hakkaten hem basket hem futbol olarak güzel maçların denk gelmesi, bazıları kurban gidecekti yani ;)

Taylanov dedi ki...

Bahsi geçen liglerde ne zaman büyük heyecanlar yaşandı ki.. Son yıllarda izlediğim en büyük şampiyonluk mücadelesi geçen sene Bundesliga'daydı. Bu sene bizde de buna benzer bir mücadele yaşanması ayrı bir keyif tabi. Böyle olunca kurban gitmiş diye tanımlamakta da sorun yok bence bu durumu..

Taylanov dedi ki...

Olumsuz yorumların (Benim düşüncem) da yayınlanıyor olmasından dolayı da tebrik etmeden geçemem seni Aceto. Tebrikler.

ich dedi ki...

Vay anam vay had bildirmeler de başlamış.

Unknown dedi ki...

@deniz: basketbol spor olarak bana zevk vermiyorsa ben ve benim için futbol her zaman öncelikse, evet bir basket maçına kurban gitmiş olurum.
ayrıca suç o kanalda, her boku yayınlamaya meraklı olmasınlar. herkes de neyden zevk alıyorsa onu izlesin.

puhu dedi ki...

@kutup
"her boku yayınlamaya meraklı olmasınlar" ne demek yahu. adamların işi bu. ahahaha :))

eleştiri içeren yorumların yayınlanmasına gelince. evet burda hakaret olmadığı sürece sert eleştiriler de yayınlanıyor. zaten o yüzden vakit ayırıp yorumlara bakıyorum ve yazıyorum ben de. diğer bi takım gassaraylı bloglarda en ufak bi eleştiri hani en basitinden "ya o öyle değil böyle" deseniz bile yayınlanmaz.

baha dedi ki...

neler donmus ya..

iyi guzel de basketbola asik olan birisi de Lazio-Roma gibi bir maci izlemek isteyebilir. Onun icin İtalya'ya gitmektense Abdi İpekci'de 8.500+1 olmak daha kolay. Diyeceksin ki uyduda futbol macinin yayini vardir, bir televizyona hem d-smart, hem dijiturk, hem de uydu baglayipta lig takip edebilen kac kisi var?

Butun bunlari gecerek macin tekrarini dahi vererek bir nebze gonul alabilirsiniz fakat gec saate kadar beklememe ragmen LAzio-Roma macinin tekrari yoktu dun gece..

L dedi ki...

Fb'lilerin neden itici olduğunu bir kez daha anlıyoruz sanırım...

acetoB dedi ki...

@puhu
Kulüp isimlerini doğru yazmanı rica edeceğim. "gassaray" diye yazılan yorumlara bu blogda bir daha yer yok...

cankalender dedi ki...

Yorumların kalitesi blog duyuldukça düşmeye mi başladı, yoksa ben mi çok fazla kuruntu yapıyorum :/

del piero dedi ki...

yahu ne gerek var şimdi şurda fener iticidir muhabbetine nası bağlayabiliyorsunuz konuları buralara, gece geç saatte yazmanıza bağlıyorum bu yorumunuzu zira uykusuzluk normaldir yani....

orkun dedi ki...

Yav böyle bir konu yine nasıl oluyor da FB-GS işine geliyor, anlamak mümkün değil.

"puhu"nun "gassaray" demesi de, bence, galatasaray'a değil, sözettiği bloglara dokundurmak için gibi geldi bana.

Bu arada, ikisi aynı anda olsa tabii ki gider TAU maçını seyrederdim ama Lazio-Roma'da da acayip aklım kaldı, keşke geç saatte tekrarı olsaymış.

BT dedi ki...

@orkun
puhu'ya getirdiğim eleştiriyi bir zahmet bırak da kendisi cevaplasın. Başka bloglara dokundurmak isteyen gider o bloglarda dokundurur. Kimse bu blogda takım isimleri kendi kafasına göre eğip bükemez.

Bir daha "yav" ile başlayan yorumları da onaylamayacağımı belirtirim...

ps: Lazio-Roma maçı 24'de banttan verildi. gece 2 den sonra...

baha dedi ki...

fb ulker-tau tekrarindan epey sonra verdiler oyleyse Roma macinin tekrarini. bi sekilde kacirmisiz artik gelecek yili bekliycez =)

Ömer Şahin dedi ki...

Aceto blog yorumları konusunda fazlaca demokrat davranıyor. Tamam ben de Fenerbahçe - Tau maçının yayınlanmasını daha mantıklı buluyorum, sonuçta Euroleague son sekiz için kader maçıydı. Ama o hesap sormalar falan ne yahu?

Osman Kenobi dedi ki...

"Yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış." Bir blog a yorum bırakmak birisine misafirliğe gitmeniz gibidir. Eleştiri yaparken kantarı iyi ayarlamak gerek. Ben de basket maçını tercih ederdim bu arada .

Yağız Gönüler dedi ki...

Oyun bitmedi. Herşey Juve'nin elinde diye tekrar inat ediyorum.

Unknown dedi ki...

@puhu:

adamların işi o doğru diyorsun da benim demek istediğim açgözlü olmaları yanlış, ya basket maçlarının ihalesini alırsın ve o kitleye hitap edersin, veya futbol maçlarının ihalesini alıp bu kitleye hitap edersin. ikisini aynı anda yapmak istersen tepki toplarsın şimdi olduğu gibi.

fb - tau maçını 1 numaralı kanal
lazio - roma maçını 2 numaralı kanal verse mesela herkes mutlu olurdu. bok falan derken yanlış anlaşılmışım.

puhu dedi ki...

"gassaray" dediğim için galatasaraylı arkadaşlar ve aceto kusura bakmasın. orkun'un da dediği gibi bahsettiğim bloglardaki yıvış yıvış fanatizmi anlatmak için öyle kullandım. gerçi sonradan farkettim böyle bi tepki geleceğini. maalesef o bloglarda burdaki gibi olabildiğince objektif bir ortam yok. o nedenle burda yazmış bulundum, nasıl olsa onlar da burayı takip ediyor düşüncesiyle. neyse ben bu rafine platformu daha fazla sulandırmıyım da kimse evhamlanmasın.