18 Mart 2008

Ankara'ya Giderken

Bizim ligi Ağustos ayında 35 derece sıcakta oynatırsan hafta ortasında maç yapmana gerek kalmaz! Yayıncı kuruluşun hezeyanı tabii bu, aman hafta ortasında maç olmasın, raytingler mi düşüyor anlamış değilim, zaten decoder'ı satmışsınız sezon başında! Neyse biz Çarşamba programına dönelim. Ben hiçbir maçı izleyemeyeceğim ama sıkı maçlar var. İtalya'da Lazio-Roma derbisi (bkz:foto) Lazio kalesinde Ballotta var, Allah kolaylık versin diyorum. Fenerbahçelileri ilgilendiren maç Tottenham-Chelsea. Man. United da sahasında Bolton ile oynuyor. Güvenlik nedeniyle ertelenen PSV Eindhoven-Ajax maçı da yarın 21:45'de. Ligin düğümü bu maçta çözülür. Geçen Cuma Ankara'ya gittim, AKP'ye kapatma davası açtılar, ertesi gün deprem oldu. Şimdi yol yine Ankara'ya. Bakalım bu kez ne olacak?
Naklen Yayınlar

6 yorum:

Ezequiel dedi ki...

Yayıncı kuruluş bu aralar hafta sonları tvde verilen Avrupa Ligi maçlarına taktı kafayı, "her haftasonu tvde bir sürü canlı maç var adam sıcak evini bırakıp neden maça gitsin" diye veriyorlar gazı. Pazar günü Şansal konu kapanırken en son bu kadar maç olmaz yasaklanmalı dedi.
Bu kadar canlı maç varlığı lig tvye rakip oluyor tabi, satışlarını olumsuz etkileyince de taraftar gelmemesini bahane edip yasaklansın diyor. Yetmedi di mi Şansal futboldan emdiğin kan...

baha dedi ki...

Lazio-Roma gibi bir maci yayinlamayaksaniz niye alirsiniz ki serie a yayin haklarini?

NYG dedi ki...

yağmur sel ankara maç saati ne olur bilinmez ama daha yola koyulmadıysanız hışır hışır bişile alın üstünüze. bir ankara'nın kanalizasyon sistemi yokmuş bu sefer kesin anladım.

Adsız dedi ki...

abi yarın o saatte fenerin euroleague maçı var tau'yla..son maç..yenersek 8'e kalıorz..ondan vermiyolar..

baha dedi ki...

@puhu
banttan yayinlarlar umarim roma macini. fbu maci onemli tabi..

Unknown dedi ki...

ballotta'nın elini öperim.