4 Şubat 2008

Yassine Chikhaoui

Afrika Kupası'nı seyredemedim; dolayısıyla maçını da izleyemedim ama Fransız ve İtalyan basınında adı bizim takımlarla geçiyor Yassine Chikhaoui'nun. Tunus milli takımının ve FC Zurih'in forveti. 1.89 boyunda. İsviçre ligine bu sezon geldi. 22 yaşında, 2006 yılında Tunus'un en iyi futbolcusu seçildi. İtalyanlar, Fenerbahçe 7 milyon euro teklif etti, ben de onların yalancısıyım. Diğer talipliler de haberin devamında işte.
"I turchi del Fenerbahçe stanno seguendo con grande interesse l'attaccante dello Zurigo, Yassine Chikhaoui. Per il 21enne, gioiello tunisino, il club turco sarebbe disposto a mettere sul piatto ben 7 milioni di euro. Ma il giocatore è seguito con grande attenzione anche da altri club europei come Middlesbrough, Porto, e i rivali del Galatasaray "

8 yorum:

Parma Maniac dedi ki...

Jose Mourinho da pek bi övdü kendisini..

Adsız dedi ki...

Bu arkadaş için Bayern Münih, Ajax, Arsenal, Inter'in adı ciddi ciddi geçiyor. Hatt Middlesborough, üşenmeyip Gana'ya kadar scout yolladı bu adamı izlemek için. Bu arkadaşın milli takımdaki yeni partneri Mohamed Amine Chermiti'ye dikkat çekmek gerek bu arada. Kendisi henüz 20 yaşına girdi. Hem Avrupa hem de Afrika futboluna önümüzdeki yıllarda damga vuracak gibi bir aksilik olmazsa. Etoile de Sahel'de oynuyor. Akıllı bir Türk takımı çıkıp alırsa ilerde bayağı kârla bir büyük "Avrupalıya" satabilir....

Adsız dedi ki...

bayern zaten 11 milyon teklif etmis, digerleri 7 ye nasil aliyor aceba?

Alper Öcal dedi ki...

Bayern de ne yapacaksa bu kadar santrforu. Podolski herhalde kulubu filan yakar bir de Chikhaoui gelirse.

Adsız dedi ki...

bu adam çok sağlam bir forvet turnuvada bütün maçlarında izledim , dünde çok güzel bir fol attı zaten.Birde Mısır'ın Etteyap değilde birlikte oynadığı bir forvet var , yanık yüzlü hırslı güçlü bir adam ikisi birbirlerine çok benizyorlar.Tahminimce güzel bir takıma giderler turnuvadan sonra.

Adsız dedi ki...

bu adam çok iyi bir oyuncu. Keşke gelebilse...

Adsız dedi ki...

zidane filan diyolar ama ben ibra elektriği alıorm bu heriften..

Adsız dedi ki...

ya ayartmayin Turk spor basinini:)

http://www.haberturk.com/haber.asp?id=54448&cat=170&dt=2008/02/06