6 Şubat 2008

Mütevazi İki Kare

Maria Sharapova'nın bu karelerine takıldım. Los Angeles Havaalanı'nda çekilmiş. Daha dün Avustralya Açık'ı kazanmış bilmem kaç milyon dolar serveti olan Maria valizlerinin uçaktan çıkmasını bekliyor. Yetmiyor; kendisi taşıyor. Bizde bu noktaya ulaşan bir sporcu olsun; bırak valizlerini, pasaportunu bile taşıtmak için 2 kişi dolaştırır arkasında...

4 yorum:

n0s dedi ki...

hiç alakası yok herkesi topçu sanma bence teknesini kendi tamir eden dünya şampiyonu yelkencilerimiz var kültür meselesi sadece

cankalender dedi ki...

Bu yaz İstanbul'da Antalya uçağından inen Mehmet Okur'u da valizlerini beklerken görmüştüm.

Onun da herkesin içinde beklemesi gayet hoşuma gitmişti, yalnızca ona özel bir davranış değilmiş demek ki. Sharapova bile bekleyebiliyormuş :)

Adsız dedi ki...

teknesini kendi tamir eden dünya şampiyonu yelkenciyi bu ülkede kaç kişi tanıyor acaba? ismi ne ben de bilmiyorum çünkü..

kerem ce dedi ki...

iki yegeni cikar. abi para ver derler yoksa gider yaparlar. korkar verir. olmadi iki ipsiz sapsiz "jön" tipli yalaka takilir pesine. yerler marabanin parasini. iki serseri "abi ortam yapalim sana" derler calarlar aklini gencin gezerler sirtindan beslenip. yalaka ortami yalanmayi seven eli para görmüs sabi sübyan futbolcu. elinde para olan orta okul cocuguna da yaparlar ayni muameleyi, futbolcuyada.