6 Şubat 2008

Livorno'nun Fiyatı

Ülkesi dışında en çok taraftarı sanırım Türkiye'de bu kulübün. Bu sezon işler yolunda gitmiyor Livorno'da. Lucarelli'nin bile Şaktar dönüşü Parma'yı tercih etmesi yeteri kadar zorda olduklarının göstergesi. Ellerinde para yapacak kaleci Amelia dışında ahım şahım bir futbolcu da yok. Başkan Aldo Spinelli kulübü satıyorum demiş. İstediği rakam 30 milyon euro. 10 milyon euro da pazarlık payı var bunun içinde.

2 yorum:

Flying Dutchman dedi ki...

Aziz baskan alsin onun icin 2 flas transfer fiyati nedir ki....hatta 10 milyon da dusse bir transfer...aziz alirsa hem 25 milyonluk cumhuriyete katilacaklar fena mi

ahmetico madrid dedi ki...

ruhu yeter...

turkiye'de, tribunde Che pankarti, orak-cekic amblemi acamiyorsan ozenirsin Livorno'ya, imrenirsin taraftarina. hele ki bir de sosyalistsen daha bi hayran olursun. sevmek icin yetiyor bana bu kadari bile.
gelil gorun ki bizim tribunler toplumun genelinin bir yansimasi olarak oldukca apolitik ve kozmopolit ne yazik ki.

ruhu yeter...

turkiye'de, tribunde Che pankarti, orak cekic amblemi acamiyorsan ozenirsin Livorno'ya, imrenirsin taraftarina. hele ki bir de sosyalistsen daha bi hayran kalirsin o tribunlere. sevmek icin yetiyor bana bu kadar neden bile.

endustriyel futbola kar$i forza livorno demekten ba$ka bi $ey gelmiyor elden.