2 Şubat 2008

Ercan Taner La Liga'yı Salladı

NTV 'deki ilk naklen yayınıydı sanırım; ya da ben ilk bu maçta duydum sesini. Almeria-Real Madrid karşılaşması. Ercan Taner ekranlara geri döndü. Lig TV'den NTV'ye geçerek yılın bombasını patlatan Ercan Taner La Liga'ya da renk getirdi! Önüne geleni ezip geçen Real Madrid'in maçını anlattı -yıllardır stattan maç anlattığından; stüdyodan maç anlatmak kolay olmamıştır galiba- ve lider, Almeria deplasmanında 2-0 mağlup oldu. Barça ile puan farkı 9'a çıkınca ben de az sallamadım bu hafta blogda, biz de çarpıldık yani. Almeria geçen hafta Valencia'yı deplasmanda yenip haftanın bombasını patlatmıştı. Marca'nın maç için ilk attığı manşet: "Onlar da insan!" (Real Madrid için). Barcelona yarın gece Osasuna ile oynuyor. Ender gelişen Osasuna atakları Santiago Bernabeu'da iş yapardı bir zamanlar. Barça kazanır, puan farkı 6'ya düşer. Ercan Abi, La Liga'yı salladı vallahi! Maça dair bir not. Real Madrid'li futbolcuların kollarındaki siyah bantın sebebi. 9 Ocak günü yazmışım blogda: Uli Stielike ve oğlu. Oğlu yok artık. Solunum yetmezliğinden 2 gün önce 23 yaşında hayatını kaybetmiş.

5 yorum:

Adsız dedi ki...

stielike ve oğlu için üzüldüm. gencecik evladını kaybetmek babası için zor olsa gerek.
ercan taner e gelince. galatasaray fenerbahçe maçını izlermişiz gibi bir hava yarattı maçta. özellikle guti nin şutlarında gutiiiiii diye bağırışı çok güzeldi. gerçi madrid kaybetti ama umarım bir gün van nistelrooy diye bağırışını da duyarız.

firat selcuk dedi ki...

almeria - real madrid maçını böyle anlattı.. yok yere herkese heyecana sürükledi..

barcelona - real madrid maçlarını düşünmek korku veriyor insana..

Adsız dedi ki...

Hasta derecede bir blind guardian dileyicisiyim ve bu grubun vokalistinin dinleyince iç gıcıklayan ve insanı ayağa kaldıran adrenalin pompası sesi; her maç izlediğimde ercan taner'in vurgulu sesini getirir aklıma; o da futboumuzun ozanı!

fataliyev dedi ki...

Ntv harika bir transfer yaptı. Kadrolu Trabzonspor spikeri Öztürk Pekin'e saygım sonsuz ama onunla yürümez bu işler. Bakalım Lig TeVe nasıl bir politika izleyecek...

Adsız dedi ki...

kimle konuşsam böyle diyor. Gerçekten bende böyle hissettim sanki bir fb-gs maçıydı. teşekkürler ntv teşekkürler e.taner