28 Ocak 2008

Mestella Çilehanesi

Valencia'yı kim kurtaracak? Bunun Koeman olmadığını Mestella tribünleri de çok iyi biliyor ki artık beyaz mendiller sallanıyor Hollandalı'ya. Almeria'ya kendi evinde 1-0 mağlup oldu Valencia. Tribünler artık git diyor Koeman'a. Nihat-Rossi-Nistelrooy-Raul düellosunu seyredemedim, Ankara deplasmanı yüzünden. 4'lüden silahını ateşleyen Rossi olmuş. Casillas'ın gol yememe inadına son noktayı Rossi koydu. Casillas 575 dakika sonra kalesinde gol gördü. Barça, Eto'o olmadığı sürece gol problemini çözemiyor. Geçen sezon da böyleydi; Henry geldikten sonra da böyle. A.Bilbao deplasmanından 1-1 beraberlikle dönüyorlar ve Real Madrid ile puan farkı artık 9. Geçen sezon gibi son haftaya kadar nefeslerin tutulduğu bir lig olmayacak La Liga bu sezon. Deportivo La Coruna 133 gün sonra sahasında kazandı. Valeron diye bir adam vardı, unutmuştuk, 1 yıl aradan sonra sahalara döndü. Kaptan Tamudo 2 ay yok, Espanyol onsuz ilk maçında su koyverdi, Real Betis'e 3 puan verdiler.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Real ağırlığını koydu maça, galibiyeti de haketti. Salgado'nun ayağının ezilmesinden sonra bıraktım izlemeyi son 5 dakikada ne oldu ne bitti bilmiyorum. Villareal attığı anda Real hemen yeniden öne geçti.

Rossi'yi gol atmasına rağmen hiç beğenmedim bugün. Bazen bencilliği tutuyor bileklerine güvenerek 5 oyuncunun arasından geçme hayali yapıyor. Oyunda kaldığı süre içersinde Nihat kaç defa müsait pozisyondayken Rossi ona pas atmadı. Nihat'ın oyundan alındığını da anlayamadım açıkçası, Villareal'i hareketlendirecek ve bir şekilde tehlike yaratabilecek tek oyuncu oydu, top ayağına geldiği anda olumlu işler yapan tek adamdı.

Adsız dedi ki...

Futbol bu ne olacağı belli olmaz aslında ama İspanyada lig bence dün bitti, en azından şampiyonluk yarışı...