31 Ocak 2008

Maldonado Chievo'da

Adam dün imza attı; bizle kafa mı buluyorsun diyen olabilir elbette. Lakin bu Maldonado başka Maldonado. Şili'li değil Paraguaylı olan. Ruben Maldonado. Fenerbahçe'ye gelen Maldonado'nun pozisyonunda da oynuyor, ama asıl mevkii defans. Yıllardır İtalya'nın güneyinde takılır. Napoli'de oynuyordu. Chievo'ya transfer oldu. Dün Maldonado'nun imzasının 1.5 yıllık olduğunu açıkladı Fenerbahçe kulübü. "Onun gibisi Türkiye'de yok" diyen eski takım arkadaşı ve kendisine kefil olan Alex'in de sözleşmesinin bitimine 1.5 yıl var. Galiba Alex, 1.5 yıl sonra sadece valizlerini toplamayacak, yanında getirdiği eski takım arkadaşlarını da beraberinde götürecek. Aksi takdirde 28 yaşındaki Şili kaptanına neden 5 yıllık sözleşme imzalatmasınlar ki!...

4 yorum:

edgar belgi dedi ki...

sozlesme 1.5 + 3 yillik.
siz de bu iyice moda olan alex ailesini, arkadaslarini, koyunu getiriyor laflarina katilmasaniz eksik kalir miydi bilemiyorum?

Adsız dedi ki...

basin toplantisinda mozaydinli 1.5 sene arti 3 sene de opsiyonlu anlastik dedi ama tabii icerigi bilinmez anlasmanin

Alper Öcal dedi ki...

Sözleşmede uzatma insiyatifi Fenerbahçe'ye ait olan 3 senelik bir opsiyon var diye biliyorum.

Oyle olmasa bile vardir belki bir hikmeti. Ne bileym, mesela Arjantin'den ağzı feci yanmıştı Fener'in, İspanyolca konuşulan bir başka ülke olan Şili'ye de mesafeli yaklaşmak istenmiştir :)

CaiN dedi ki...

Yazilarini severek okuyorum, gercekten cok kaliteli bir blog. Ancak bu yazinizda bilgi eksikliginden kaynaklanan yanlis yorumlama var... Okuyanlarin kafasini karistirmamasi acisindan sunu belirtmeliyim ki Maldonado'nun 1.5 yil kontratinin sonrasinda opsiyonu Fenerbahce yonetiminin elindedir, yani Fenerbahce Kulubu isterse sozlesmesini uzatabilir.

Kaynak: Murat Ozaydinli, Maldonado imza toreni.