31 Ocak 2008

Mascherano ve Hagi

Kia Joorabchian'ın iki kölesi vardı. Carlos Tevez kendini kurtardı. Bugün de Mascherano özgürlüğünü ilan etti. Rus sermayesinin ayakçısı Kia'nın Corinthians'a götürdüğü ikiliyi bir yıl sonra Londra'ya kaçırmış, West Ham da aracı kurum olarak görev yapmıştı. Mascherano'nun peşinde uzun zamandır Juventus koşuyordu. Rafael Benitez, İtalyanları pek güzel kazıkladı. Önce Sissoko'yu 11 milyon euro'ya Juventus'a sattı. Gelen parayı da Mascherano transferinde kullandı. Juventus da peşinden koştuğu adamın Liverpool'a 4 yıllık imzasını aval aval izledi. Liverpool'un Arjantinli için ödediği bonservis 25 milyon euro. Avrupa'da rakamlar yine raydan çıktı. Kim kaç para eder? Kim kazık yedi? Artık hesabı kalmadı bu işlerin.Mascherano'nun River Plate 'de oynadığı günler. Memleketten uzaktayız. Sabah, La Gazzetta dello Sport okuyorum otelin bir köşesinde. Hagi geldi, 3. sayfaydı unutmadım;
Mascherano fotosu vardı. "Çok iyi futbolcu, çok para edecek" dedi. Haklıymış. Her zaman haklıydı zaten...

7 yorum:

Adsız dedi ki...

Mascherano'ya 25 milyon euro çok olmuş.

Adsız dedi ki...

ulan bu adama... 25 milyon euro...

liverpool maçlarını önyargıyla mı izliyorum, adamın her hareketini basit mi buluyorum, yoksa stadyumdan izlemediğim için mi anlamıyorum... mascherano nedir ya?..

Adsız dedi ki...

mascherano liverpool'da tam oturmadı. ama arjantin milli takımında süperdi dünya kupasında.

Unknown dedi ki...

imho,
bir önliberoda bulunması gereken bütün özellikleri ne eksik ne de fazla bir şekilde bünyesinde barındırıyor. patrick vieira dan sonra yeni favorim.

Adsız dedi ki...

Gerek fizik, gerek teknik olarak hicbir artisi olmayan biri.. Tek ozelligi gereksiz sertligi..

25 milyon euro degil 5 milyon euro etmez bana gore..

Adam degil :)

Ali

kerem ce dedi ki...

hagi gelse..

Adsız dedi ki...

abi finallerime çalışamaz hale geldim, allahın aşkına abi, yapma şunu. lütfen bülent abi, lütfeeennnnnn..

s.t