3 Ocak 2008

Yabancı Madde

Futbol tarihinden tribünden daha büyük çapta bir şey atılmış mıdır acaba? Biz de telefon atan ve ayakkabısını fırlatan var. Figo'ya domuz kafası, J&B şişesi atmışlardı Camp Nou'da. Yeni bir hikaye değil bu; daha önce yazmıştım ama foto bu kadar esaslı değildi. 6 Mayıs 2001'de San Siro'da Inter-Atalanta maçı. Bergamo'dan gelen Atalantalıların iki motorunu el koyuyorlar Inter'liler. O motorlardan biri budur işte. O gün golleri atan Vieri ve Recoba bugün başka takımlarda. Inter bu maçtan 1 hafta sonra Milan'dan 6 yiyor...

9 yorum:

Adsız dedi ki...

Trabzonlu taraftarlar da avni akerde yastık atmışlardı.

Unknown dedi ki...

http://youtube.com/watch?v=1f8DwR3RggE&feature=related

şu da olayın videosu

cmzrfdl dedi ki...

30 ekim 2004 beşiktaş fenerbahçe maçı'nda, maç eski açık önündeki kale önünde seyrederken yeni açık numaralı tarafındaki köşeden sahaya damacana atıldığına tanık oldum. hiçbir televizyon kanalında görememiştim fakat daha sonra sözlükten bir arkadaş mesaj atıp maraton'da (lig tv) gösterildiğini söyledi. merak edenler için söyleyeyim: damacana tabi ki boştu.

bRn dedi ki...

The Real Football Factories International'i izledim geçenlerde, tribunlerimizde daha iyisi olmalıydı bu tip bir hareketin. Sadece İngiliz sunucuyu(Danny Dyer) şaşırtmak, 'intense' fln dedirtmek için olsa bile.

Ayberk dedi ki...

Benim merakimi cezbeden bu motorun iceriye nasil sokuldugu :)

Adsız dedi ki...

Ya birde, yine İnter curvasından yapılmış bir olay vardı. Bu olaydan biraz daha eskiydi o galiba. Bir İnter-Milan derbisiydi herhalde. İnter curvasının ikinci katında tribünün önüne ortaları delik siyah bayraklar çekilmişti, demirlere çıkan interlilerde o deliklerden popolarını göstermişlerdi Milan curvasına.
Onu da bulsan ne güzel olurdu aceto..

Adsız dedi ki...

vakti zamanında bir KSK - Telekom basket maçında , yağ tenekesi atılmıştı sahaya.

Unknown dedi ki...

:))) ötesi yok bunun,biri tribünden otobüs atana kadar

ornitrin dedi ki...

Fotoğraf ilginç, haber değeri taşıdığı kesin. Bence sadece kınanması gereken bir olay. Videoyu da izledim, alt kattakilerin üzerine sekebilirmiş bu motor, çok tehlikeli. O alt katta oturanların arasında oğlunuzun olduğunu düşünün, masumca maç izlemeye, oyundan zevk almaya gitmiş evladınız. Nasıl olurdu? Şiddete karşıyım.

Küçük bir not, biliyorsunuzdur da yine de yazayım: youtube'a http://www.vtunnel.com/ sitesi üzerinden erişebilirsiniz.