4 Ocak 2008

Sergio Ramos'un Fiyatı

Milan'da sezon sonu Maldini, Cafu emekliye ayrılıyor. Defansa adam lazım tabii. Gözlerine kestirdikleri adam da Sergio Ramos. Real Madrid'i yoklamışlar hafiften var mı niyetiniz diye. Gelen cevap olumlu! Ödeyin bonservisini alın. Peki bonservisi ne kadar? 180 milyon euro. Kağıt üzerinde duyduğum en yüksek bonservis bu arada La Liga'da. Bence az bile 180 milyon! Sergio Ramos 250 milyon eder..

15 yorum:

Adsız dedi ki...

ilk geldigi sezon yaptığı hatalar yüzünden 27m euro sokaga atılmış gibi görünüyordu ama zaman Madridistalar bu sefer haklı çıktı,
2.Woodgate vakası olmadı..

Adsız dedi ki...

Daha çok erken belki ama Real Madrid'in Puyol'u olma yolunda...

Adsız dedi ki...

Fernando Hierro'nun 4 numarasını anca biri taşımaya başladı, ki şimdi Real onu kaybetmek istemeyecektir tabi reddedilemeyecek bir teklif dışında :)

Adsız dedi ki...

180 milyona 3 tane takım kurulur yeniden be...

Adsız dedi ki...

lucio gibi sanki bu cocuk, defans yapacagina gol atiyor. ben pek begenmiyorum, belki de stili hosuma gitmedigi icin.

karamazov dedi ki...

Sergio Ramos'u alana bizim Bursaspor'u hediye ediyorlarmış eşantiyon niyetine.

Tövbe tövbe, 180 milyon nedir..

farawaysoclose dedi ki...

YTL ve TL çevrimini yapamadım ama milli piyango ikramiyesinden kat be kat fazla sanırım bu para..

Unknown dedi ki...

real in puyol u olamaz çünkü puyol altyapıdan gelmiş bi katalan,bu arkadaş parayı verene gider gibi,de uçmuş bu ispanyollar,sözleşmeye bonservis koymada üstlerine yok,kun agueroya da 30-40 milyona falan serbest kalır maddesi koymuşlardı.yok ki bi sergio cragnotti,mendiataya verdiği gibi savursun 30 milyonu :)

Adsız dedi ki...

yok ali sami ebesinin...

bence çok çok fazla!! sanki bulunmaz hint kumasi.. bu parayi verir de alirsa milan yazik derim. bana katilmayan varsa; çiksin su su ve su nedenlerden dolayi o kadar desin.

Adsız dedi ki...

bu bonservisler neye göre belirleniyor bilmiyorum ama sanırım İspanya'da her futbolcunun sözleşmesinde belli bir bonservis bedeli var (CM nin yalancısıyım).. Ramos un bonservisi için 180 belirlenmesi çok şaşırtıcı olmasa gerek, ben CM'de! €300m yapardım

Adsız dedi ki...

zamanla kaptanlığı da alacaktır bence...

Detharmonic dedi ki...

Kaç Holosko ediyor şimdi bu adam?

Adsız dedi ki...

Futbolda ecnebi dilinde 'overrated' olarak tabir edilen futbolculardan biri daha. Tipki Terry gibi asiri sekilde abartilan topculardan; ancak henuz daha genc, ne olur bilinmez.

Adsız dedi ki...

sırf barca'da oynuyor ya da oynamış diye kimlere ne övgüler yapılmışken, sergio ramos gibi bi adamı overrated ilan etmek insafsızlık olur.

Adsız dedi ki...

İlk zamanlar bir Real fanı olarak soğuk baktığım bir isimdi ama bu sezonki performansıyla takımın vazgeçilmezlerinden oldu, Raul'dan sonra yeni bir efsane olabilir...