30 Aralık 2007

Meksika'daki Maracana

Lig tatil, transfer haberi yazmak lazım. Dikkat etmek lazım tabii. Maracana Stadı'nı Meksika'ya götürürsen, Vagner Love'u İstanbul'a nasıl getirirsin? Hele bir de "Vagner Love'in fiyatı düştü, 10-15 milyon euro'ya bu iş bitebilir"finali var ki haberde! Sanırsın adam Drogba. Bunun "düşmüş" fiyatı 15 milyon euro mu?

12 yorum:

olurolur dedi ki...

Fotomaç coşuyor , coşturuyor gine. Bu kıl soğuğunda içimizi ısıtıyor. Haberler yalan falan ama büyük eğlence. Ben şahsen , internetten okunabilmesine rağmen her gün fotomaç aldığımı farkettim bu 3-4 haftadır. Ne diyelim. Belki fotomaç da lazım .

Adsız dedi ki...

Len Harbiden maskara yaa Hadi rio de jenario daki stadı meksika ya getirdin ama wagner love un ne işi var fener'de bide 15 milyon euro...Abi az soylemiş drogba deil mubarek Tevez :):)

Adsız dedi ki...

yalnız zigice 20 milyon odenmişsse wagner loveda en az bu kadar eder diye dusunuyorum.

Adsız dedi ki...

aceto abi "best of fotomaç" yapsan şöyle fotomaç 2007 yi nasıl geçirdi diyerekten :)))

Adsız dedi ki...

posta gazetesi 1, fotomac 2.. spor gazeteside olsa bu kadar renkli gazete olur mu?.. okul öncesi kitaplar gibi mübarek...

fotomaca verilen para resmen israftır, yazıktır günahtır...

ayrıca bu tarz kolpa haberleri genelde fenerbahce üzerinden yapıolar.. fenerliler daha rağbet ediolar bu haberlere kolpa olsa bile...gerçi üst tarafta bir emre kolpasıda göze çarpmıyor değil..

neyse sonuç olarak almayın, aldırmayın bu gazeteyi...

Free Siyaset dedi ki...

Fotomaç editörleri google ı da mı öğrenemediler yoksa işleri gereği doğru bilgiye ulaşamamak için şirkette google yasak falan mı?..

Lâ Mekân dedi ki...

oturma aygıtından haber böyle olur ancak...
Şu internet denen meret madya ajanslarında msn muhabbeti etmekten başka bir işe yarıyor mudur acaba?
rioya git diyen yok kardeşim hiç olmazsa gugıla "maracana" yaz ve oku değil mi? yazık...

olurolur dedi ki...

bu 15-25 olayına açıklık getirelim . 26 aralık fotomaçında "Portsmouth sezon başında 25 milyon euro verdi ama CSKA vermedi " diyor Fotomaç . Gerçi orda Portsmouth değil "Porstmound" yazmışlar . O da yeni çekti dikkatimi . Fotomaçta süprizler bitmez !

Adsız dedi ki...

bence aceto best of fotomac yapmalıdır,kacınılmaz oldu artık

Donnie Brasco dedi ki...

fotomaç bir ara da Cicinho'yu 10 milyon euro karşılığında Fenere kiralamıştı
adamın bonservisi 12 milyondu
Allah'tan Fenerin başında Fotomaç yok
iflas ederdik yemin ederim

Fatih Karadeniz dedi ki...

Simdi oncelikle gazeteyi almayin aldirmayin demek yanlis. Bugun spor haberleri internetten cok kolay elde edilebiliyor. Gazeteyi beklemeye de gerek yok aninda ogrenebiliyorsunuz.
Ama maksat da zaten fotomac i alalim, bilgimize bilgi katalim degildir. Kelime oyunlari basliklari okuyup gulmektir. Yazar takip etmektir. Dedikodulara ortak olmaktir. O yuzden alma amaciniza gore degisir.
Wagner Love a gelirsek. 15 milyon verilir gorusundeyim ben. Arkadas dogru demis. Zigic e 20 milyon verildi. Guney Amerikadan 10 lar 15 ler kazanilmakta. Su durumda cok ucuz degildir ama bana oyle sanki su sanki bu denecek kadar abarti gelmedi. Ki kendisi de gayet iyi bir oyuncudur.

Adsız dedi ki...

Şöyle bir eskiye bakayım Aceto neler yzmıs dedim...Ana sayfada usteki baslık dikkatimi cekti "Emre gelecek aslan gülecek" Emre geldide bizim guldugumuz soylenemez...